Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Emma78 | 8067 |
|
9.11.2005 13:39:40
A ještě dvě podzimní fotky:
Ve svátečním:-) ![]() a v civilu:-) ![]() |
| Emma78 | 8067 |
|
9.11.2005 13:37:05
Srazík jste si koukám užili,dětičky moc krásný,jak jinak když jsou záříjňátka:o))).
Luci Ondrovi taky foukám,spálenina bolí pěkně dlouho,to je mi ho moc líto,ale na sporák už asi šahat nebude,no jo dokud si nešáhnou neuvěří. Jinak co my,druhý mimčo plánujeme už dost dlouho,kdyby to vyšlo hned co jsme ho začali plánovat cíleně,tak už máme třímesíční,zatím se nedaří,teď mi zjistili zvýšenou hladinu prolaktinu a dostala jsem prášky,tak uvidíme. Lenička je úžasná,pořád hodně divoká,ale i šikovná,chrupe ve své postýlce a pokojíčku,jde spát po večerníčku,nebudí se,jen občas na čůrání a vstává mezi 6,30-7,00,takže nádhera,přes den si po obědě schrupne tak na jednu až dvě hodinky.Bez plín jsme už dlouho,takže všechno je hodně pohodové. Občas máme období svéhlavičky,to je vždycky tak týden,kdy zkouší jestli se nedá s danýma "mantinelama" hnout, ale jinak je i hodně poslušná. Období kdy třeba zdrhala venku bez zájmu kde má mámu,naštěstí minulo,pokud je to nutný,tak dokáže jít i hezky za ruku,ale nejraději se pohybuje běháním nebo na motorce,což je štěstí vzhledem k tomu,že jí velmi ráda a málokdy se stane,aby jí něco nechutnalo,takže to aspoň vylítá. Krásně mluví,pomalu začíná s říkáním básniček a písniček bez toho,abych jí říkala první půlku věty,hodně se dokáže sama zabavit,no říkám,až jednou budeme mít nějakého peciválka,tak se budu hodně divit:o),ale už se na to moc těším. Jinak te´d máme podobně jako Amaia období hlášek,takže třeba když nás slyšela Lenička,která byla v obyváku a my jsme se něčemu smáli v ložnici,tak se ozval pohoršený hlásek:Co to tam děláte vy dva? Nebo jeden důkaz její naprosté poslušnosti,jednou sjem krájela na kráječi celý bochník chleba a chtěla jsem ho dát celý do igelitové tašky,tak jsem ji podala Leničce se slovy:Podrž mi tu tašku za ouška,když jsem se otočila s chlebem v ruce a viděla jsem ji jak důležitě drží uši tašky a při tom se drží za ouška,tak jsem jen těžko potlačovala smích,no je u nás legrace:o). |
| Katka... | 7968 |
|
9.11.2005 9:29:10
Jejda, Luci, chudák Ondra! Doufám, že už to má lepší. Posílám chladivé pofoukáníčko!
Holky, ten srazík byl moc krátký. Příště to musíme lépe naplánovat, aby bylo více času na pokec! :) |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
9.11.2005 8:28:00
Toci, nemam na tve Album pristup, lezu tam jako konecnad, das mi pratelickovani?
To jsi nemusela rozmazavat s tim "zelenym" trickem :o]]]]. Priste si vemu nejakou nekonfliktni barvu :o]]]]. |
| Toci | 12735 |
|
|
8.11.2005 23:49:50
Luci, to je mi moc líto, na dálku foukám na puchýřek, snad bude ručka brzo v pořádku...
Srazík byl opravdu fajn, dětičky všechny zlatý a hodný :o) Človíčkov jsem našla kupodivu v pohodě na první pokus, jen jsem tam marně hledala osobu v zeleném tričku, s hranatýma brýlema a s nápisem Konečná. Nakonec jsme tento papír zahlédla na jednom ze stolků, tak jsem si tam "nenápadně" přihodila své evakuační zavazadlo a vyčkávala příchodu vlastníka cedule. Ten se objevil záhy a tak jsme se seznámily :o) Po chvíli dorazila Katka, tak jsme daly kafčo, dortík a pokecaly. Dětičky si krásně pohrály a byly všechny opravdu moc fajn, žádné vztekání a brečení... prostě nechaly mamky si pokrafat :o) Přikládám jednu dokumentační, pár dalších je v albumu :o) ![]() |
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
8.11.2005 23:00:31
Tak to vam holky teda zavidim!!!!:-))
My jsme dneska meli smolny den!!! Varila jsem s Ondrou puding - "blbec" na predni plotynce. Uz jsme to meli hotove, vse jsem vypla a sla jsem na zachod i s Ondrou a Lukaskem(beru je vzdycky sebou, protoze nevim co vyvedou), pak jsem se vratila do kuchyne a nez jsem stihla dat Lukase do sedacky, tak si Ondra vylezl na zidli a oprel se dlani o tu horkou plotynku. Dala jsem mu to hned po studenou vodu, pak jsem to zabalila do studene pliny, a pak "blbec"jsem mu to namazala Fenistil gelem. Ondra plakal a Luky se pridal, tak jsem vubec nevedela co delat, jestli jit k sousedum at mi vemou Lukyho a s Ondrou jet do nemocnice, nebo jit pro manzela(nastesti pracuje kousek od bytu). Manzel prisel za deset minut, vzal Lukyho, tak jsem zavolala na 155, jestli mi muzou poradit kam jet, ze tu bydlime teprve dva tydny, hodna pani nam poslala sanitku, Prijeli prijemni zachranari a vzali nas do nemocnice. Tam rekli, ze to neni na prijem, ze to mame chladit a prijet zitra rano. Ondra plakal jeste tak hodku, chodil si to sam chladit do koupelny, vzdycky kdyz uz citel, ze ta studena prestava pusobit. Pak uz se uklidnil a sel si i hrat, udelal se mu pekny puchyr, tak jsem mu dala obklad a trochu to zavazala, aby si to nekde nestrhl. No proste sikovna maminka:-( Doufam, ze bude v pohode! |
| Toci | 12735 |
|
|
8.11.2005 20:45:49
Ahojky, fotky určitě dodám, i napíšu nějaké své postřehy, ale teď vůbec nestíhám, doma uklízíme po malování... tak snad až odklidim děti do pelíšků (právě jsem je vyzvedla od babičky...) a nebo zítra (to už snad bude volněji) :o)
|
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
8.11.2005 15:12:31
Luci, sesly jsme se Toci, Katka a ja.
Toci prisla s Viki {uzasna zabka, samostatna, upovidana}, Katka prisla s Adou {sikulka, vubec ji nepotreboval, i kdyz mel cerstvou bouli} a s Lalou {Klarka 4. mesice} a ta byla samy usmev, no a muj Krystof. Toci fotila na digital, tak atdy asi neco vlozi, pokecaly jsme bylo to fajn a jak bude na jare hezky MUSI to byt u nas na krivoklatsku :o]. Ale az budes mit kluky ok, dej vedet, muzeme se sejit a Lucka s Amaiou se urcite pridaji ;o]. ja budu tak 1 tydnne jezdit do Clovickova na hrani. |
|
|
8.11.2005 14:00:37
Jo Dani, dekuji moc za to cislo!!
|
|
|
8.11.2005 13:50:18
Tak priroda rozhodla za me. Ondra rano mel teploty. Tak doufam, ze jste se alespon vy tri sesli. Tak snad nekdy priste.
Mirko diky. A co ty? Planujete taky druhe miminko? Co Lenicka? Nejak jsem si vas necetla zpatky, tak ani nevim pokroky. Petulo, to teda fakt leti. Za chvili budes zase "jeden"? Preji hladky prubeh. Jinak ja bych obcas byla rada, kdyby se Ondra nechal nakrmit:-))) Hlavne, kdyz jime nekde v restauraci.:-)) Ale jak jste psali, kazde dite je jine a nema cenu je srovnavat a delat si z toho hlavu. Tak jdu ty mrnousky zkontrolovat, zrovna oba usnuli. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.