Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Emma78 | 8067 |
|
8.11.2005 13:35:51
Luci kluci jsou úžasní,ale fakt to děsně všechno letí.
|
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
8.11.2005 7:39:14
Baby prijedte, my tam budeme urcite od 10, uz jsem to Kacku slibila.
Matejovsky ma cislo 261008293 |
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
7.11.2005 21:09:17
Katko, ja se jese rozhodnu zitra. Pokud vam teda nebude vadit, ze jsou nase deti nachlazene, pokud jo, tak radeji zustanu doma.
Kaculdo, taky uz jsem dala Ondrovi rukavicky, takove ty prstove od Vietnamcu, on ma totiz porad strasne studene ruce, tak je mu alespon tepleji, kdyz se drzi kocarku. Jinak jsem si uvedomila, proc mam k ted k te Praze takovou nechut - asi to bude tim, ze je takove ponure pocasi, az bude jaro tak se to urcite spravi:-)) I tady jsou hodni lidi, co pomuzou s kocarkem:-))I kdyz po Mainzi se mi hodne styska:-( Dano - ja jsem dneska byla u zenske doktorky, tady na Zizkove, doporucily mi ji holky. No reknu ti - to mi jeste pridalo na me smutne nalade. Pani doktorka byla jako hora, nepodala mi ruku, velmi vecna, prohlidka staryma zrcadlama (v Nemecku uz meli jine a mam pocit, ze i Matejovsky pouzival jine), strasne tmava a ponura ordinace. Na druhou stranu, velmi prijemna sestra a nemusela jsem cekat. No plusy u Matejovskeho ti nemusim vykladat, ze? Sice to vypada, ze tam budu muset chodit tak jednou za pul roku pro prasky, ale kdyby nahodou?! Mohla by jsi mi prece jenom napsat ten telefon na Matejovskeho, hledala jsem ho ve Zlatych strankach ale nemohla jsem ho najit. Jo jinak fotky jsou na www.richtar.com |
| Kaculda |
| • |
7.11.2005 20:51:59
Halole:-),
doufam, ze Vam ten srazik vyjde, a ze namaspon fotky ukazete:-)). Jeste ani zima nezacala a mne prijde, ze uz je strasne dlouho zima a pochmurno:-((, nejak se cloveku nechce ani jit ven...teda kdybych nemusela, ale s Vendou musim aspon ctyrikrat vyjet, takze porad jenom oblekame bundy a boty, uz jsem si vsimla, ze nektere deti ve skolce maji uz rukavice, tak bych se po nich mohla take porozhlednout ( jsem to ale krkavci matka, v mrazu bez rukavic),zimni boty take jeste nemam, tak se asi tento tyden vypravim na lov:o)), to zase dorazim s vecma, ktery vuuubec nepotrebujem:o))). Ja uz se moooc tesim, az se Johanka rozpovida jako Vasi mluvkove, zatim jsme u vet o dvou slovech, nanejvys trech, ale bez jakohokoliv slovosledu:o), ale rozumime si;-). Jednoduche slova rjka ve vsech jazycich, takze se zdokonaluju v rectine:o), to, co jsem nepochytila od Vendy, se ucim od Johanky:o). Mejte se a at Vam to zitra vyjde:-))). |
| Katka... | 7968 |
|
7.11.2005 20:47:41
Tak se nám ten srazík nějak rozkládá. :( Dano, a co to nechat na jindy? Nebo už jste Ty i Kryštof natěšení? Jak to vypadá u Toci? Kdo jiný měl ještě dorazit?
|
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
7.11.2005 19:18:25
Ahojky holky,
ja mam taky spatnou zpravu. My asi taky zitra nedorazime. Dneska jsme byli na kontrolu u lekarky, detem se kasel nezlepsil, sedi jim to na produskach a pekne oba "chrchlaji", doporucila nam byt jeste do cvrtku doma, alespon ted, kdyz je ta inverze. Jeste teda nevim, porad se rozhoduji. Na jedne strane vas chci moc videt a na druhe chci at uz se konecne uzdravi, kaslou uz treti tyden. Nehlede na to, aby nenakazili i vase deti. Tak fakt nevim.... |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
7.11.2005 16:54:36
Lucildo, to je skoda, ale neboj, do Vanoc se jeste sejdeme, aspon samy 2 ;o]. At to kopani dopadne.
Mne ve stredu ceka tlakovy profuk kanalizace, mam en ono ve sklepe {problem pred 2 roky tyz}. Tak to mam vyreseno. Beru si velky papir a napisu na nej KONECNA a dam si to na tricko, kdo se ke mne bude znat, ten prijel na srazik a budu mit hranate bryle, zelene triko s dlouhymi rukavy a rifle, nemuzete mne prehlednout ;o] |
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
7.11.2005 9:25:58
Ahoj devcata, ja mam spatnou zpravu - zitra nebudu moct dorazit, protoze nam dneska prisli kopat vodu (meli to mit hotovy minulej tejden). Takze musim bejt doma:o((( Nastesti si mama mohla vzit volno, takze si malou vzala na celej den a zitra taky. Krome vody nam nejde ani plyn, protoze ho delaji taky, takze nemuzeme ani varit, ani topit! To by se z toho clovek po....Tak me to moc mrzi, ale zitra nedorazim. Urcite jeste ale nejakej srazik domluvime!
|
| Toci | 12735 |
|
|
7.11.2005 8:55:21
Nazdárek, já mám v plánu ještě před srazíkem vlézt do Tesca, protože tam pojedem nejspíš rovnou ze školky, takže počítám, že tam budem po devátý (pokud se probojuju přez Baranďák). Udělám nejnutnější nákup a zkusím ten človíčkov najít a kdyžtak bych tam držela stůl :o) Ale moje orientace stojí za prd, takže je možný, že to tam nakonec vůbec nenajdu ;o)
|
| Hofiska, Marián 09/03 | 22801 |
|
|
7.11.2005 8:27:40
Dano, nejdřív k tomu spaní, než na to zapomenu:-)
A nerostou malýmu stoličky? My tohle měli přesně minulý týden. Trvalo to přesně 10 dní, pak jako když utne a ejhle máme dole dvě pětky. Jinak svlíkání ani oblíkání u nás ani náhodou. Za to krásně hamá lžící i polívku:-) Opravdu nemá cenu nic řešit. Každý dítko má svůj žebříček, po kterým si jde. Ještě k těm miminkům. Já asi před dvěma dny nakoukla do diskuse září 2005 a četla co tam holčiny řeší za problémy a přišlo mě, že si to vůbec nepamatuju, a řešila jsem, jak je to možný, že jsem se o takovýho prďolku uměla postarat. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.