Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
7.11.2005 8:11:32
Petulo, tak doufam ze mas s tatou domluveno, aby Jindriska nafotila loupl nam to sem, jeste kdyz budes v porodnici, at ma nejake povinnosti, krome toho "nasoskovani" ;o].
My ted od zmeny casu spatne spime ;o{. To jsem u Krystufka neznala, ted vstava v noci co 2 hodiny a v 5:59 je uz vzhuru, hruza, jsem dobita a to mame zacit makat na dalsim, to asi neni nejlepsi rozpolozeni ;o]. Lucildo neboj, nebudeme tam samy. Uf, vcera jsme tam byli, protoze bylo osklive a ven se nedalo jit ;o{. To jsem tam jeste nezazila, nebylo kam si sednout a deti, fiiiiha. Snad to bude zitra klidnejsi, ale pani rikala, ze uz se to tam zacina hrnout, zacinaji vanocni nakupy.... Ale my se nejak vzmestname, i kdybychom si mely sednout na koberec na zem {mam strach, abych neco videla, tak si asi na prvni "kontakt" vemu bryle}. Nemate taky nekdo problem s tim spankem? Asi zacnu varit spaci cajicicek a dam omeopatika.... Snad mi tata pujci telefon s fotakem, abych mohla blysknout par fotek a dat je sem, nebo budete mit nektera digital, holky? |
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
6.11.2005 13:51:19
Jezis, to to leti, Petulo, uz za mesic?;o))) Honzik teda taky pekne keca, ty komentare jsou uzasny! Jo, a ty babicky se proste neuhlidaji, na me prisla Amaia ted s tim, ze je "malej zmetek", hadejte, od koho to ma...
Kaculdo, to skoda, ze neprijdes, pani, to bylo o fous! Doufam, ze tam nakonec nebudem s Dandulou samy:o) Curani - u nas stejne jako u Kaculdy nebo Hofisky, v posledni dobe se to zhorsilo, uz si rikala, ale ted ji proste na zachod nedostanem. No, tak mame zase plinku. Doma ne, ale stejne se mi pocura. Neresim to, az se ji bude chtit, tak to zvladne. Myslim, ze momentalne proste trochu stavkuje. Oblikani a svlikani - no, svliknout se umi sama, ze vseho a to rychle:o) Oblikani je kapitola sama pro sebe, protoze je to paradnice a obleceni i boty si vybira. Jinak si natahne sama ponozky, spodarky, kalhoty. Tricko nebo svetr pres hlavu jeste ne. Ale co je na zip, tak to jo. Hoooolky, my byly dneska navstivit moji nejlepsi kamosku, v patek se ji narodila holcicka. Jak my oba slintali....tak jsem si s radosti pochovala. Ale reknu vam, jesteze ji mela v zavinovacce, jinak bych uz nevedela, co s ni, jak ji vzit!!! Clovek nejak vyjde ze cviku... |
| Bajka + 2 brouci | 5337 |
|
|
6.11.2005 13:40:55
Nejdřív gratulace Ivě - to jste teda oslavili Anetčiny narozeniny :-)) No jo, já teda nemám šajná, kterak jsem k Jindříškovi přišla, taky to bylo asi to náhodný ofouknutí na jarní dovolený :-) Tak ať je dobře a vše se fajn vyvíjí!
Holky užijte si sraz a koukejte dokumentovat - ať víme, jak vám to všem sluší a hlavně jak se vám to vyvedlo! Plíny - stále tak nějak stejně - přes den jsme bez, přes polední spaní bývá plínka suchá, když malýho dám po probuzení hned na nočník a ta noční bývá cmáchlá. Sám si neřekne, ale jak před něj hodím nočník, tak na stojáka čůrá. Kakání začínáme pomaličku vychytávat. Kecá ostodeset, je to jak Lucčina Amaia - jeho komentáře jsou záznamuhodné :-) Většinou si vybere něco nebo někoho, ke komu mluví a tomu pak vypráví. Nedávno třebas svícnu na hřbitově, teď jak byly dušičky, tak jsme oblítáváli hřbitovy (mají své kouzlo!) a jak jsme jeli, tak Honzík jel celou dobu monolog typu: "Svícínku, Honzajs už jede. Grand Vitarou. Počkej na mě, svícínku. Honzajs dá novou svíčku. Maminka zapálí." atp... Občas mi drnčí hlava. Tuhle čůrá a jak tlačil vepředu, tak mu to ustřelilo i vzadu. Honzík se zamyslel a říká: "Nočníčku Honzajs čůrá myšpulínem. A u toho prdí zadečkem." Nedávno přišel k velkýmu Honzovi, kterej si nalejval po obídku pívo, kouká na něj a najednou zařve: "Seš násoska, tati! Pivo eeeee!!" a to nemám šajna, odkud to vzal (asi jedna z babiček :-) Jinak zase šikovnej je jen do výše svojí chutě. Svlíkne se, když mu přetáhnu přes obličej tričko - sám ne. Že by se oblíknul, to ani nááhodou :-), slipy mu taky musím stahovat sama. Prostě SÁM NE! To samý platí o krmení, je schopnej spustit hysterák, když chci, aby si zkusil vzít lžíci sám do ruky a nakrmit se. Nu, jasnej důkaz, jak je každý z díťátek úúplně jiný :-)) A tramtadadá!! Za měsíc mám termín! :-) Tak zatím babulky, mějte se krásně! |
| Bajka + 2 brouci | 5337 |
|
|
6.11.2005 13:38:51
Nejdřív gratulace Ivě - to jste teda oslavili Anetčiny narozeniny :-)) No jo, já teda nemám šajná, kterak jsem k Jindříškovi přišla, taky to bylo asi to náhodný ofouknutí na jarní dovolený :-) Tak ať je dobře a vše se fajn vyvíjí!
Holky užijte si sraz a koukejte dokumentovat - ať víme, jak vám to všem sluší a hlavně jak se vám to vyvedlo! Plíny - stále tak nějak stejně - přes den jsme bez, přes polední spaní bývá plínka suchá, když malýho dám po probuzení hned na nočník a ta noční bývá cmáchlá. Sám si neřekne, ale jak před něj hodím nočník, tak na stojáka čůrá. Kakání začínáme pomaličku vychytávat. Kecá ostodeset, je to jak Lucčina Amaia - jeho komentáře jsou záznamuhodné :-) Většinou si vybere něco nebo někoho, ke komu mluví a tomu pak vypráví. Nedávno třebas svícnu na hřbitově, teď jak byly dušičky, tak jsme oblítáváli hřbitovy (mají své kouzlo!) a jak jsme jeli, tak Honzík jel celou dobu monolog typu: "Svícínku, Honzajs už jede. Grand Vitarou. Počkej na mě, svícínku. Honzajs dá novou svíčku. Maminka zapálí." atp... Občas mi drnčí hlava. Tuhle čůrá a jak tlačil vepředu, tak mu to ustřelilo i vzadu. Honzík se zamyslel a říká: "Nočníčku Honzajs čůrá myšpulínem. A u toho prdí zadečkem." Nedávno přišel k velkýmu Honzovi, kterej si nalejval po obídku pívo, kouká na něj a najednou zařve: "Seš násoska, tati! Pivo eeeee!!" a to nemám šajna, odkud to vzal (asi jedna z babiček :-) Jinak zase šikovnej je jen do výše svojí chutě. Svlíkne se, když mu přetáhnu přes obličej tričko - sám ne. Že by se oblíknul, to ani nááhodou :-), slipy mu taky musím stahovat sama. Prostě SÁM NE! To samý platí o krmení, je schopnej spustit hysterák, když chci, aby si zkusil vzít lžíci sám do ruky a nakrmit se. Nu, jasnej důkaz, jak je každý z díťátek úúplně jiný :-)) A tramtadadá!! Za měsíc mám termín! :-) Tak zatím babulky, mějte se krásně! |
| Hofiska, Marián 09/03 | 22801 |
|
|
6.11.2005 12:50:51
Tak tady je dnes pekelně hnusně. Mlhavo, sychravo, tak už to asi ted pár měsíců bude,co?
Já chci léto. Nebaví mě to příšerný strojení. Bunda, šála, rukavice a pod. Jinak já se na sraz taky nehlásím. Je to pro nás moc daleko. Ale strašně ráda bych se s váma viděla. Snad někdy jindy:-) Jinak u nás nic nového. Chodíme 2 x týdně do MC. Máme tady dvě. Tak že v pondělí do jednoho a ve čtvrtek do druhýho. Májovi se to děsně líbí. Vždycky se tam vyblbne a já sním alespoň nemusím trčet doma a vymýšlet hry:-) Plíny a mluvení jsem přestala hrotit už dávno:-) Musela bych se nervovat a to nebudu. Až to přijde,tak to bude. Maximálně budu mít nemluvícího a počúrávajícího se puberťáka:-) Přeji všem krásný den. A těším se na novinky o našich šikulkách. |
| kaculda |
| • |
6.11.2005 12:13:52
Zdravim vsechny.
Velka gratulace nove Tehulce:o)))). Holky, tak rada bych sla na srazik, ale minulo me to o tyden:-(, vcera jsem se vratila. Jela jjsem s detma vlakem, cesta tam super, nazpatek hruza...pozdeji napisu vic, jen nakukuju:o). Presne jak pise Lucka s Ondrou, po dlouhe dobe se mi v Cechach stalo par veci, o kterych jsem si myslela a byla presvedcena, ze teda neee!!!! Lucko, to to utika, tak Lukasek uz se stavi:-), sup sem s nejakyma fotkama. Jinak k memu minulemu prispevku, nikoho jsem nechtela strasit, pouze jsem psala, co za metody pouziva detska dr. me kamaradky...asi to tak vyznelo, ja halt na ten pisemnej projev moc nejsem....ruce pisou pomaleji, nez hlava:-)). samozrejme se tyhlae metody pouzivaj , az uuuplne naposledy. Takze se omlouvam tem, co jsem vystrasila:o). My pliny ted taky neresime...pres leto jsme je nezvladli, tak ted na zimu to necham...hlavne nechci nic lamat pres koleno, a Johanka si opravdu na nocnik, ani na zychod sednout nechce...a muzu vymyslet cokoliv. Jinak sikovna je az moc....uz se i "skoro" sama oblekne. Svleka se rychlosti blesku...kdykoliv, kdekoliv :-))))) |
| Toci | 12735 |
|
|
4.11.2005 18:55:16
A je to tedy v úterý?
|
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
4.11.2005 7:42:28
Tak holky, stoly zamluvit nesly {aby jste rozumely, co mi Lucka odepisuje}, takze to musime risknout a nejak se tam "sesumirovat".
Hmmm, to bude zajimave jak se budeme poznavat ;o]. Asi bude nejjednodussi, kdyz se popisu ;o}. Jsem velika {vsemi smery}, docervena vlasy {takova hriva, rozcuch}, budu mit cerveny batoh, sedocervenou bundu, modre rifle a asi nejakou zelenou halenku, jo a malyho jkluka, na ktereho volam "Kiki" a je mi porad videt jen zada, jak nekam mizim. No, proste, nemuzete mne prehlednout a pokud poznate podle fotek Lucku s Amaiou, tak ta me pozna hned a je to ;o]]]. Uz se moc tesime. Bude to zuzo... |
| Katka... | 7968 |
|
3.11.2005 21:26:48
podle fotek. Jdu a najednou si říkám, že ty lidi odněkud znám. Pak mi to došlo, kdo že to je. Ale spěchala jsem a navíc než jsem se vzpamatovala, už jste byli zase fuč. :)
|
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
3.11.2005 20:36:19
Katko, a jak jsi nas poznala??? Fotky?:o) Ze ses neprihlasila....
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.