Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka... | 7968 |
|
3.11.2005 16:56:10
Lucko, nic si na hlavu nesyp - já jsem vůbec nepostřehla, že bys nevěděla, kdo jsem. A víš, že jsem Tě v září viděla na Národní, jak jdete s Amaiou a manželem?
Téda, holky, já čubrním, kolik (a jak hezky!) toho Vaši prcci namluví. Zvláště teda Amaia a její hodina anatomie! :) |
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
3.11.2005 15:45:25
Ja si sypu popel na hlavu kvuli Katce, protoze mi az ted, po poznamce s ucenim doma, doslo, ktera to je. Myslela jsem, ze je nova. Katko, promin!!! Zmenila jsi ikonu....a mne zrejme mekne mozek:o)))
Ja jsem z Tesca nedavno zdrhla, vsechny veci jsem vratila do policek. Hruza. A do Carrefouru chodim uz jen pro ryby... Luci, to jsi me pobavila, s tim "prdnul jsem si". U nas se taky hlasi:o), prdeni i krkani, jeden cas dokonce i venku. A mam cerstvy zazitek z navstevy u gynekolozky, kdy Amaia odmitla sedet na zidli a radsi se sla podivat, co divneho mi ta pani doktorka strka do pochvy. A jak tam tak stala a pozorovala, tak zahlasila: "Mama ma prcinku." Doktorka se zacala smat a mlada se dovyjadrila: "Ja mam taky prcinku (a sahla si do prislusnych mist, aby to demonstrovala). Tata prcinku nema, tata ma pytilin. A ma maly prsa. Mama ma velky prsa." Doktorka mrtva smichy a mlada ji dorazila - ukazala ji na prsa a sdelila: "A pani motorka (preklad=doktorka:o)) ma jeste vetsi prsa." To uz jsme se valely smichy obe... Dandulo, to neva, ze nejde zarezervovat stul, nejak se tam vlepime. Nedelej si hlavu. |
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
3.11.2005 9:26:01
Jani - to me nenapadlo s ucenim. Spise v souvislosti s temi detmi. V dnesni dobe je jen malo lidi, co by melo "hodne deti" vetsinou tak max.dve. A krome toho je hodne malo vericich a i ti co jsou verici, tak se presto chrani, aby nemeli deti a uzivaji si sexu trochu jinak nez jak to chtel ten na hore. Takze je to moc pekne, kdyz je nekdo jako Kaca s manzelem, kteri to berou tak jak to priroda chce. Za to je obdivuji. Protoze mam pocit, ze to v dnesni dobe neni vubec jednoduche, ale asi zalezi na tom co kdo od zivota chce a ocekava. Ja sama verim v urcitou silu, ktera tu je, je to tezko popsat, proste jenom verim. Do kostela nechodim,tedy na mse, jinak kostely a katedraly miluji, pro jejich monumentalnost, krasu a klid. No a s tim ucenim doma - me to spise napadlo v te souvislosti jak Kaca psala, ze manzel musi "suplovat" a mylsim, ze uz jsme se o tom drive tady bavily, ale uz si nepamatuji presne, jestli to bylo opravdu tak.
Dalsi Ondrova hlaska - byl na zachode a ja jsem se ho ptala jestli "kaka" a on mi odpovedel "ne, nekakam, pdl sem si" |
| Janijaja | 19205 |
|
|
2.11.2005 22:05:33
Lucko, jak Te napadlo, ze by ucni deti doma mohlo souviset s virou?
Krokodyl uhadnut!! Jinak on v oblekani je Guy vubec umelec!!! My mame obracene i laclace (preci kapsy prijdou dopredu, no a nevsim si, ze v zadu byly kapsy taky...) Jednou mi hrozne vynadal, ze nemuze rozepnout Honzikovi kalhoty, ze to je nejaky diny - kalhoty byly na gumu a jen tak pro paradu na nich byl nasitej knoflik. A taky mam jednu takovou kombinezku, kde je zapinani jen na oko nasite. Malem mi ho utrhnul... Nez se Honzik narodil, kdyz jsem prepirala vsechno obleceni, mela jsem ho hezky vyprane, pracne vyzehlene na stole v detskem pokoji. Ruzove veci a si na 9mesicni dite narval na tehdy triletou Verku. Kdyz jsem na to prisla, spustila jsem huronskou, ale nebylo mi to nic platny. Verusce se ta ruzova strasne libila a za boha to nechtela sundat!! Katko, jsem rada, ze se tu obevis, i kdyz uz jich mas pet!! Neco noveho, nejak nebyl cas docitat.. |
| Katka... | 7968 |
|
2.11.2005 19:53:44
Toci, tak já pojedu vlastním - ať se nemusíme vázat. Do Tesca raději nejdu. Stačí mi několikrát do týdne se promenádovat Carrefourem. :)
Lucko, věřící jsme. Koukám, jak jsou Tvoji kluci šikovní! |
| Toci | 12735 |
|
|
2.11.2005 19:33:54
Katko, jak chceš, jenom mě to tak napadlo, že vlastně pojedu kolem... Jinak jsem ale dost nespolehlivá, co se týká času - pořád něco nestíhám a všude chodím pozdě ;o) A je pravda, že když už tam budu, tak možná budu chtít zaskočit do Tesca na nákup...
|
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
2.11.2005 19:33:31
Ahoj holky,
taky s tim casem je to u nas stejne, i kdyz mi Ondra urcite usne pri ceste zpet. Jani - manzel je sikulka!!! Obcas se to stane i u nas, ale prece jenom neni mezi klukama takovy rozdil jako u tvych deti:-)) Jinak vam musim taky neco napsat. Dneska jsme hrali pexeso, Ondrovi uz docela pekne jde - hlavne je to dobre, protoze se musi soustredit, s tim ma trochu problem:-)) Tak jsem rekla tatinkovi, at se podiva jak mu to pekne jde - Ondrovi se podarilo hned na poprve najit dve stejne: manzel"no vidis, jaka jsi sikulka" mamink "to byla nahoda" Ondra "nebyla naoda, sikulka sem". Tak jenom - jak uz si nekter veci umi domyslet. Ted se koukaji na vceli medvidky - maji to misto vecernicku. Luky se rozciloval, ze nevidi. Lumpik jeden maly, tak uz ho tatinek pekne zamestnal. Jinak se uz zacina stavet na nohy - prvni pady za sebou, dneska se prastil do zidle, nejak jsem k nemu nestihla dobehnout - asi budu muset zacit cvicit, chybi mi kondicka. Katko - vy deti ucite doma? Muzu se zeptat, jestli jste verici? |
| Katka... | 7968 |
|
2.11.2005 19:26:27
Jani, body - super story! Jako bych viděla mého manžela. A to by už měl mít ňákou tu zkušenost v tom oblíkání dětí, že... Jeho specialita je oblíkání dupaček přesně naopak. Polehčující okolnost v tomto případě: jednou je zapínání vzadu a jindy zase vepředu. :)
Toci, já mohu jet klíďo naším autem. V tom problém není. Takže dej vědět, jestli chceš dát odbočku z Barranďáku k nám nebo ne. Pokud ne, alespoň nebudeme na sobě příliš vázaný, pokud by se něco stalo. |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
2.11.2005 17:15:16
Taky to vidim tak do 12, take kolem 13 chodime spat.
jani to je dobre s tim bodyckem, to nekam napis, at se zasmejou vsichni. jsem to cetla nasemu tatovi a rechtal se, ale kdyz jsem mu pripomela, co delal on, tak ho humofr presel ;o]]]]. tak zitra jdsu zamoluvit 2 stoly do Clovickova od 10 do 12:30 na jmeno KONECNA. |
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
2.11.2005 15:48:48
Jani, sazim na krokodyla:o)???
Jinak jsem se desne pobavila, Guy je vazne kouzelnik, to by se snad nepovedlo ani tomu mymu!:-) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.