Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janijaja | 19205 |
|
|
2.11.2005 14:02:09
JE holky, tak at se srazik zdari :-)
Honzik ma nove slovo: uhodly byste, co to je "dlodlodyl"? Muj manzel je kouzelnik. Vcera vecer jsem byla na srazu rodicu (od skolky) - on hlidal a uspaval a podarilo se mu na Honzika narvat Kacencino bodycko (jako polehcujici okolnost nutno podotknout, ze modry ponevadz je po Honinovi :-)) Kdyz jsem v nem dneska Honzika uvidela, malem jsem se pocurala smichy. Mel to fakt "na telo", jen ty rukavy byly lehce pod lokty... |
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
2.11.2005 12:17:07
Katko, ja musim byt taky doma v jednu, mala spi. Takze to vidim tak do 12-12.15.
|
| Katka... | 7968 |
|
2.11.2005 7:45:31
Pokud bych šla, brala bych určo pouze ty dvě nejmladší. Ty starší by tam vyváděly a byla by to pro ně nudina prudina. Pro ně ještě tak Jungleland, ale i tam z toho ještě s dalšími dětmi málem udělaly kůlničku na dříví!
Musím se domluvit s manželem, aby suploval. :) Klíčová otázka je, dokdy to plánujete? Kdybych byla odkázaná na odvoz Toci, tak musím být doma nejpozději v jednu, protože manžel pak bere Davida do hudebky a ostatní děti zůstávají doma a jedeme tam až později, kdy má pro změnu nauku Verunka. Takže jestli máte nějaký časový odhad, sem s ním. :) |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
2.11.2005 7:09:47
Toci, Katko, cim vic, nebudeme se vlka bati nic ;O].
Toci uz to tu psala lucilda, pujdes do Metropole Zlicin, tam kde jsou potraviny Interspar a u vchodu do prodejny {tam jsou voziky} je mala kavarnicka a hned u ni vytah {je tam i kolotoc s koniky} do patra a tam je ten Clovickov. |
| Toci | 12735 |
|
|
1.11.2005 22:54:06
Pokud bys Katko šla a brala sebou max. 2 děti, tak tě můžu cestou naložit :o)
|
| Katka... | 7968 |
|
1.11.2005 19:15:29
Tak mám dilema, jestli v to úterý jít s vámi taky nebo ne. Rozebírám pro a proti... :)
|
| Toci | 12735 |
|
|
1.11.2005 16:37:38
Tak snad to vyjde i nám a snad se poznáme :o) Jen mi řekněte u kterého obchodu nebo čeho je ten človíčkov? Já to tam moc nezmám, sice tam jezdíme autem do servisu a občas tam zajedu do Tesca, ale jinak je tento kus Prahy pro mě velká neznámá...
|
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
1.11.2005 16:27:57
Tak se nam snad konecne ten srazik zadari!:-) Dandulo, u nas budou Vanoce asi kuchynka (od mych rodicu) a zbytek nevim. Jeste musim vyresit manzovy narozky v prosinci, vubec nevim, co bych mu nadelila....chtel by seskok padakem, ale v takovyhle zime...brrrr. Co Amaia dostane od svagrovcu, to netusim, od tchanovcu asi klasicky nejake penize, abychom ji koupili, co chceme. No, ja ji koupila ty lyze, jinak jeste popremyslim.
|
|
|
1.11.2005 15:28:24
Jo a jeste moje oblibena otazka:
"co planujete detem k Vanocum?" ja jen, abych pohonila mozkove bunky nebo taky naladila atmosferu a nachytala nejakou inspiraci ;o] |
|
|
1.11.2005 15:24:36
Tak holky 8.11. v 10:15 {nebo tak nejak} se sejdeme v Clovickove. Zajistim tam rezervaci stolu, co nejvyhodneji ke skluzavkam ;o].
Ja se s Lucildou a Amaiou poznam, snad nebudu mit problem poznat lucku se dvema kloucky a Toci s Viki, musite se k nam nejak poznat. Dam sem info nejpozdeji v patek, ktery stul je nas a nemuzeme se minout ;o]]]]. UZ SE MOOOOC TESIM!!!!Bude srazik, juchuuuuuu. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.