| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 6294  [Dalších 5034 >>]
Luci, Ondra 24.09.03 15412
1.11.2005 13:57:30
Ja muzu kterykoliv den. Toci - nestras me, ja pojedu takhle s detma po Praze poprve. Znam jen jednu cestu od nas a to je pres Smichov a potom po Radlicke- tak doufam, ze za vami dobre dojedu.:-)))
Tak pokud nas neskoli nejaky horsi bacil nez mame ted:-))) tak prijedeme.
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
1.11.2005 13:30:26
Prima, tak utery nebo ctvrtek, Dandulo?
Toci 12735
1.11.2005 8:59:56
Ahojky, možná bych se tedy připojila i já v úterý nebo čtvrtek (ve středu dopo máme cvíčo), jen musím zjistit, jestli bude doma manžel, aby vyzvedl Kubu ze školky. Přijela bych jen s Viki. Ale nějak si nedovedu představit, jak se tam v tuhle denní dobu probojuju přez Baranďák :oP
Emma78 8067
1.11.2005 8:24:11
Taky Ivě moc gratuluji a přeju co nejpohodovější těhu a vzkazuju Anetce a´t tu vílu Amálku nevzdává:o)),no až se u nás jednou zadaří,tak Lenka bude pravděpodobně prosazovat hajnýho Robátka nebo Boba a Bobka,takže víla Amálka mi ve srovnání přijde docela v pohodě:o)))).
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
1.11.2005 7:45:02
Tak Lucky a popripade Toci, srazik by mohl byt 8., 9. nebo 10.11. mezi 10 az 10:30 {nevim jak dorazim} v Clovickove na Zlkicine.
Co vy na to? Ktery den vam vyhovuje?
31.10.2005 19:40:50
Luci, to je skvely!!! Clovickove je na Zlicine, presne se to jmenuje Metropole Zlicin, je to nakupni centrum. Pokud mas auto, dostanes se tam po Plzenske a misto k Tescu a Ikee (doprava), odbocis doleva a pak na svetlech znova doleva, sjedes po rampe na parkoviste. Pokud ne, jed metrem "B" na Zlicin. Mne se taky hodi kterykoliv den dopoledne, Dandulo, rekni si, ty jsi ta, ktera pracuje:o)
Luci, Ondra 24.09.03 15412
31.10.2005 17:13:54
Ivo taky se pripojuji ke vsem gratulantum!!! Hlavne at je vse v pohode!!:-)) a ostatnim snazivkam, preju hodne stesti a at se to konecne podari.
Dano a Lucko - ja se k vam rada pridam. Jen jeste podrebuji vedet presne kde ten clovickov je, ale to se zeptam svagrovky. Napiste jeste den, cas je taky v pohode!
31.10.2005 13:36:59
Ivco, taky moc a moc blahopreju a doufam, ze se k vam tehulkam brzo pripojim. Hormony od dr. mi pomohly a kdyz jsem byla ve ctvrtek na kontrole, tak mi rekla, ze za 3 dny budu ovulovat:o), tak jsme na to vlitli a uvidime. Pobavila jsi me - muj manzel bych chtel dvojcatka a to z toho duvodu, abychom zas nemuseli cekat na to treti, ze pry uz by byl moc starej:o))) A taky mame spory o divci jmeno, protoze nam kluk zbyl od minule. Ja chci Sofii a manzel Irene nebo Lauru...kazdopadne ti "zavidim" a preju ti pohodovy tehu!
S plinkama jsme na tom tak, ze doma je nemame a na ven jo, protoze v tyhle zime ji prece nebudu venku prevlikat, kdyz se pocura. Stale jeste si nekdy nerekne vcas.
Dandulo, sraz pristi tyden v Clovickove beru, i kdybychom se mely sejit jen my dve:-) Kdo se jeste prida?
31.10.2005 13:34:50
Ivco, taky moc a moc blahopreju a doufam, ze se k vam tehulkam brzo pripojim. Hormony od dr. mi pomohly a kdyz jsem byla ve ctvrtek na kontrole, tak mi rekla, ze za 3 dny budu ovulovat:o), tak jsme na to vlitli a uvidime. Pobavila jsi me - muj manzel bych chtel dvojcatka a to z toho duvodu, abychom zas nemuseli cekat na to treti, ze pry uz by byl moc starej:o))) A taky mame spory o divci jmeno, protoze nam kluk zbyl od minule. Ja chci Sofii a manzel Irene nebo Lauru...kazdopadne ti "zavidim" a preju ti pohodovy tehu!
S plinkama jsme na tom tak, ze doma je nemame a na ven jo, protoze v tyhle zime ji prece nebudu venku prevlikat, kdyz se pocura. Stale jeste si nekdy nerekne vcas.
Dandulo, sraz pristi tyden v Clovickove beru, i kdybychom se mely sejit jen my dve:-) Kdo se jeste prida?
Katka... 7968
31.10.2005 13:23:30
Ivo, já taky móóóc blahoželám! To jsou krásný novinky. Dej vědět, až budeš mít doktoří jistotu. :)
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 6294  [Dalších 5034 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.