Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Iva (Aneta03, Radovan06) | 13293 |
|
|
31.10.2005 13:06:57
Se skoro cervenam, to je podpory :-) to je hezkyyy :-)
Dekuju No pokud se nemylim, tak vzhledem k tomu, ze nam to jednou jedinkrat ujelo a to 22.9., tak mi ten termin spocitejte :-)ja zatim orientacne odhaduju cerven kdyz si predstavim, jak jsem byla predtim ve stresu a porad nic a hnusne zakourene pracovni prostredi, tak mi to, jak jsme ted prisli k tomu druhemu prijde desne roztomile :-) fakt uspesnost jednou z jednoho pokusu :-))) akorat mi prijde lito, ze budou temer o pul roku posunuti, tj. presne o sezonu - ze budu muset prodat veci, co si schovavam po anetce a nakoupit jine. ale treba bude mensi nebo vetsi, nechame se prekvapit. Zatim je u nas velky spor o divci jmeno, klasika, kluk nam zbyl od minule :-) muz chce Barboru, ja Janinu a shodnem se na Magdalene, tak jsem na to zvedava, co to nakonec bude. :-))) Anetka trva na vile Amalce :-))) Doufam, ze osud na mne opet bude hodny a nebudou to dvojcata :-) |
| Hofiska, Marián 09/03 | 22801 |
|
|
31.10.2005 11:48:37
Nejdříve přeji Ivě k těhu. Hlavně ať je všechno v
pohodě a jste oba zdraví. Jinak já čúrání neřeším. My máme plínu, aby se Mája nenervoval, že je počúraný. Přišlo mi, že ho to vždycky vzalo, když měl mokrý gatě. A když si řekne tak si řekne. |
| Iwule, Klárinka 09/03, | 30453 |
|
|
31.10.2005 9:57:39
A Ivče gratulujeme k těhu. Přejem, ať je vše v poho.
|
| Iwule, Klárinka 09/03, | 30453 |
|
|
31.10.2005 9:54:57
Ahoj Holky,
TAK JSME OD PÁTKU PŘES DEN BEZ PLÍNEK. a BEZ NEHODY. Bylo to fakt ze dne na den. Když sama začla chtít.Žádný donucovací prostředky nezabíraly od začátku léta, tak jsem to nechali a v pátek si poprvé řekla, že chce čůrat. V pátek odpoledne jsem jeli na chatu, je to hodka cesty. Stavěli jsme jednou, kdy se vyčůrala a dojeli jsme suchý. AKorát to teda bude horší venku, když už je tam taková zima. Tak se mějte. PAPA |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
31.10.2005 8:54:01
Ivco, vsechno NEJ k tehotenstvi, ale az to budes mi potvrzeno od dokturka, tak napis presne termin ;o].
Tak holky, co pristi tyden kolem 10 hod na Zlicine v Clovickove? kdyz mi reknete kdo tam bude, muzu zajistit dost mista a deti si maji kde hrat, sedet se tam da a mluvit taky a maji dobrou kavu a zakusecky ;o]]]]. Tak kdo prijede na sraz????? |
| Toci | 12735 |
|
|
31.10.2005 8:16:26
Ivo, moooc gartuluju k těhu a přeju, ať je všechno v nejlepším pořádku :o)
![]() |
| Iva (Aneta03, Radovan06) | 13293 |
|
|
30.10.2005 21:17:48
Ahoj holky! Tak se hlasim do tehulek - zatim teda pouze podle tehotenskeho testu.
Kaculdo, chtela jsem ti rict, s tim pocuravanim, ze si myslim, ze zbytecne holky strasis rovnou hormonalni terapii. Vsechny sverace jsou vyvinute skutecne az kolem 5 roku. A kdyz se resi nocni pocuravani, tak se zacina upravou pitneho rezimu odpoledne a vecer, hodinu pred spanim se uz nepije. Pak se zavadeji mechanicke navyky, jako pred odchodem do postylky se dojit vycurat. POkud se to nezlepsuje, tak se kontroluje stav mocoveho mechyre a ledvin - jak jestli tam neni zanet, tak mechanicka pruchodnost, jestli tam neni nejaka anomalie v rustu. Pak by se mel resit psycholog, jestli to neni psychickeho puvodu - hadky v rodine, zatez ze stehovani, narozeni sourozence a jine takove veci. Klidne to muzou byt valecne, akcni sceny nebo hadky z televize. Jsou deti, ktere se ve vypjatych situacich, treba kdyz na ne nekdo zvysi hlas, pocuravaji jeste na zakladce. A teprve pak se zacnou hledat medikamenty, ale to je hodne malo nutne, pokud se fakt projdou poctive tyhle body. |
| Hofiska, Marián 09/03 | 22801 |
|
|
29.10.2005 19:16:15
Ahojda, tak se hlásím při chvíli klidu. My máme
Máju od čtvrtka u babičky. Byli jsme na chalupě, kde jsme pořádali sejšn s kamarády. Já přijela už dnes, protože naši Máju přivezou už ráno a manža tam musí poklidit a počkat až odjede poslední zhýralec:-) Abych pravdu řekla, tak mi to ani neva, už se na toho mýho prdelku nemůžu dočkat. Jinak, my lyže taky máme jen ty plastové, taky na doporučení ortopeda s napomenutím, že nesmí lyžovat déle než 30 min. Jinak v dospělosti hrozí to co psala Lucka. Jinak u nás je taky krásně. Svítí sluníčko a je to na mikču. U nás dneska nefoukalo:-) Tak přeju hezkou neděli. |
| Bajka + 2 brouci | 5337 |
|
|
29.10.2005 14:26:34
Nazdárek při sobotě :-), u nás venku fičí meluzína, ale jinak svítí sluní a je nádhernej podzimní den.
Katko to je dost, že tu na nás hodíš oko! :-)) Tak Klárku máte, to je hezký jméno, tak se měl jmenovat Honzík, kdyby se narodil bez myšpulína :-) Lucka s Adámkem by měla mít termín někdy v druhé půli listopadu, čekají holčičku, tak snad se ještě holky drží pohromadě na přehradě a k rozdvojení nedošlo :-) Holky jsem ráda, že tu probíráte lyže&spol., můj mužskej je nadšenej lyžařista a já budu ráda, když mu předložím pádný argumenty, proč letos JEŠTĚ NE. Lucku s klukama vítám v rodné domovině :-), ten sraz co se tu za krále klacka plánoval - vyšlo to vůbec někdy, nebo ne? Jinak všechny kolegyně moc zdravíme, holky já vás sotva stíhám číst, možná bude víc času, až se mládě narodí?? :-)) Nu, buďme optimisté... |
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
29.10.2005 11:11:56
Toci, my jsme tu mesic a budem az do ledna, na Vanoce akorat pojedeme ke tchanovcum do SPanelska. Manza dostal smlouvu na 3 mesice a pak nevime. Takze na trvalo to asi neni:o) Ale zatim si to uzivam, a hlavne taky moje mama:-) Uvidime, jestli mu to prodlouzej...
Luci, kam pojedete do Francie? My jezdivali do Val Thorens. Taky bych moc a moc chtela jet, mama zas v lednu jede, ale kdyz nevime, co s nama bude, tak nemuzeme planovat. Jezdite autem? Hele, s tema lyzema - mne taky radili normalni lyze s prezkacema, ale mne to proste prijde prehnany. Jeste jsou proste mali na nejake opravdove lyzovani. Coz o to, oni by to zvladli, ja taky zacala ve 2,5 letech, ale koleduje si to o problemy v budoucnu. CO vim, tak vsichni mi kamaradi lyzarsti instruktori tvrdi, ze s lyzovanim pockat nejmin do 4 let, az se dostatecne vyvinou svaly a kosti. Na lyze do te doby samozrejme prcek muze, ale jen na chvilku, v tomhle veku doporucujou tak 10-15 minut. Ja mam od puberty diky mymu brzkymu lyzovani obrovsky problemy se zadama, kyclema i kolenama. Doktori mi to na stredni zakazali...Musim lyzovat jen s ortezama na obou kolenou a musim prokladat aspon puldennim volnem, jinak se pak nehnu se zadama a chodim jak kacer Donald, jak me boli kycle. Takze s malou ja tohle urcite riskovat nebudu. Tak hezkou sobotu! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.