| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 6294  [Dalších 5014 >>]
Katka... 7968
29.10.2005 10:50:06
náhodou některá, jestli už má Lucka s Adámkem miminko? Měla rodit v říjnu, ne? Jsem zvědavá! :)
Katka... 7968
29.10.2005 9:38:12
Ahoj Lucko, my se máme všichni dobře. Klára už není žádné malé mimino. Zrovna se začala obracet na bříško, takže klídek je fůůůč! A taky se budeme stěhovat, ale pouze o patro níž. :)
Toci 12735
28.10.2005 23:47:01
Luci, něco mi uteklo - vy jste se přestěhovali do Prahy? Natrvalo? Jak k tomu došlo?
Luci, Ondra 24.09.03 15412
28.10.2005 23:25:43
Toci diky za radu:-))) Hele ten srazik by jsme teda mohli domluvit. Ja mam cas zatim porad - terminy jeste zadne nemame. To asi prijde az se poradne zabydlime.
Jinak dneska jsme byli v ZOO. Ondrovi se tam moc libilo, hlavne ty drevena zviratka:-)) Dano, nebyli jste nahodou taky:-))
Lyze - ty my prave planujeme na leden. Jedeme i s detma lyzovat do Francie a chteli jsme tam Ondru zkusit postavit na lyze, manzel si mysli, ze jsou lepsi normalni s preskacema. Ja o tom zatim nejsem presvedcena, takze budu chvili zjistovat a pak uvidime. Kazdopadne budou sankovat. Doufam, ze budou zdravi. Porad nejak vsichni pokaslavame.
Jinak na me zacina dopadat nase ceska mentalita. Nez jsme sli do Zoo, tak jsme si zasli na obed do restaurace "ALTAN" je to hned pred vchodem do Zoo. Chtela jsem at mi ohreji jidlo pro Lukyho, cisnik mi rekl, ze ne, ze pry maji jednu mikrovlnku a ze by ho s tim kuchar vyhodil. Neverili jsme svym usim. Hadat jsme se nemeli ani jeden chut, tak jsem mrnousovi dala mlicko. To uz je podruhe co mi v cechach nechteli ohrat mliko - musim rict, ze to se mi Nemcku nestalo ani jednou(vim, ze to je o lidech), ale tak nejak me to vyvedlo z miry. Asi si budu muset na hodne veci zvykat. A to jsem chtela jit bydlet do Slatiny, do nase rodne vesnice. No proste "zhyckanec"!:-))
Katko - jak se jinak dari?Ani jsem nevedela, ze jsi cekala miminko? Jak se vlastne male dari?
Vsem ostatnim tehulinkam hodne zdravi!!:-))
kaculda 17148
28.10.2005 22:03:29
Zdravim:o))),
Toci, moji kamaradky syn, musi mit take v noci plinku (Ctyri roky), dr. ji rikala, ze do peti let se nema nic podnikat, a po patem roku se chodi na hormonalni terapii, coz ona pry nerada dela, a jeste jedna moznost, ze existuje plinka ci kalhotky, s nejakym senzorem, ktery je napojen na jakysi budik, takze budik dite vzbudi, ze se mu chce curat:-)))), no vcera jsem o tom slysela poprve. A o mandlich ted od tebe:o), ale mozna to nejakou souvislost ma, v pondeli byli u HNO v nemocnici, a museji ven polypy(i??) i mandle :o(, tak ji musim povedet, ze treba se to pak po OP spravi:o)).

Jinak se na tyden odhlasuji:-), Venda ma podzimni prazdniny, tak jedu zitra v noci vlakem k nesim do CR, uz se taaak tesim. Mejte se
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
28.10.2005 15:46:52
Toci, to je taky dost, ze se ukazes! Lyze jsem Amaie koupila, presne jak pise Katka, takove ty plastove, co se nandavaji na zimni boty. Jsou i s hulkama, prodava je taky Botas za 469 kc, je to na sklouznuti spis nez na lyzovani, takove seznameni se snehem a lyzemi, doporucuje se 10-15 minut. My to urcite letos zkusime.
Toci 12735
28.10.2005 12:38:15
Ještě nevím, v pondělí si jdu pro doporučení na ORL a pak hned na objednání... ale netuším,jaké mají lhůty...
Katka... 7968
28.10.2005 10:46:41
Ahoj Toci, lyže prý se doporučujou až od tří let, ale takové ty nandávací lyžičky přímo na obyč boty by už na pár minut takhle staré děti mohly zvládnout. Stejně to moc dlouho nevydrží. My jsme před pár lety koupily takové ty plastické v Makru za několik stovek i s hůlčičkami.
Já si taky fandím, že Adam už bude brzo bez plínek, ale pořád mu je dávám jako jistotu (hlavně ven - ale i tam je často suchý, ale ještě si moc sám neříká, protože přiliš srozumitelnosti při mluvení nepobral; doma chodí na nočník sám bez vyzvání, dokonce i gaťata si sundá). Třeba několik nocí je suchý a pak se jednou třeba počůrá.
Hele, to s těma mandlema je dobrý! :) Dej vědět, jestli to Kubíkovi pomohlo. Kdy máte jít?
Toci 12735
28.10.2005 10:11:30
Ještě jsem se chtěla zeptat - už někdo z vašich dětí jezdí na kole (příp. tříkolce)? A plánujete lyže? Nevím, jestli to zkusit už letos nebo ještě rok počkat...
Toci 12735
28.10.2005 10:09:55
Tak jsem se zase dokopala k tomu, něco písnout. Koukám, jaké máte šikulky, u nás vše stejné. Naštěstí už je snad zažehnáno počůrávání, nevím, co to bylo za skrat, trvalo to asi 14 dní intenzivně a pak ještě týden nehody. Teď už je zase v pohodě, dokonce i cca každá druhá noc je suchá, takže snad bude brzo definitivně konec plínkám. Ještě tak ten Kuba, ale tam to bude asi těžší. Teď jsem se dozvěděla, že jedné mamině doporučili u skoro pětiletého chlapečka, když se v noci stále počůrával, vyndat nosní mandli, že by to prý mohlo mít souvislost. No a ono to fakt POMOHLO. No a my už máme ortel vyřčen, na vyndání jít musíme, už není schopen dýchat jinak než pusou... tak třeba to taky pomůže :o)
Koukám, že plánujete další srazík, možná bych se mohla i přidat, úpokud to bude v Praze nebo blízkém okolí. Kdyžtak mi písněte na mailík, sem se tak často nedostanu... :o)
Luci, ženskou doktorku mám naprosto skvělou, ale bohužel se to odráží i na množství pacientek, takže má totálně plno a nové nepřibírá. Takže vlastně radu nemám :o(
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 6294  [Dalších 5014 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.