Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
27.10.2005 10:31:07
Ahoj babulky,
jen na sko´k, mame toho jeste hodne! Stehovani probehlo docela hladce, jen jsme se docela nacestovali. Ted uz jsme konecne v ůnovem bytecku" a pomalu vybalujeme! Kluci to zvladli taky v pohode. Ane jsem vas moc necetla, takze ani nemuzu moc reagovat. Jen - Jani, je mi to moc lito s tvou sestrou. Nekteri lide by jsi meli radeji starat sami o sebe a dat jinym pokoj. Jako by nestacilo, ze uz tak trpi! Dano, ja bych se teda rada pridala na ten srazik. Napiste kdy, kdyz tak na mailik. Jinak novoty u nas: nejradeji si Ondra hraje na kuchare, porad vari, mluvi docela pekne, dneska mi zpival"jede, jede masinka", chodi na zachod(obcas to nestihne), odlmlouva a neposloucha.:-)) Luky tent se porad plazi jak partyzan, na kolinka si pekne umi kleknout, ale neleze. Holky "prazandy" muzete mi doporucit nejakeho zenskeho doktora ci doktorku? Je mi celkem jedno, kde v Praze. Diky moc!!!! Kdyz tak prosim na mailik lucie.richtarova@seznam.cz - nevim kdy mi vyjde zase cas na vas mrknout. Lucka |
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
26.10.2005 8:50:31
Jani, to neni spatny napad, sice prestavujete,a le nemohla by ti tam segra pomoct? Ale asi [pokud se dobre pamatuji}, tak nejstarsi dcera chodi do skoly, to by ji tu asi nenechala samotnou...I kdyz i ji je asi ve skole tezko, co?
Tak dost chmur, dospeli jsou blbi. Zivot je i tak dost tezky a my si jej umime jeste zkomplikovat ;o{. Tak u my mame prorezavajici se 2 horni spicaky, ale jinak vklidu a nic moc posun se zoubky neni. Porad jich mame malo, vic der nez zubu ;o]. Lucildo, navrhni mi smskou nejaky termin, kdy by se ti hodilo se sejit, treba zase v Clovickove na Zlicine. A kdo by jste se jeste mohly pridat, zenske? |
| kaculda |
| • |
25.10.2005 21:26:11
Jani, drzim Vam palce, at to se sestrou zvladnete, aspon, ze ma v tobe podporu. Musi to byt hrozny, hlavne jedina otazka Proc???:-((
Nehodarum posilame virtualni pusinku:o)). U nas jsou auta proste a jednoduse jenom auta, jedine rozliseni- velke auto (nakladak) a nase auto ( to pozna bezpecne), dokonce, i kdyz jsme si v zari poridili jine...i jinou barvu, tak presne vi, ze je nase:o))). Jinak taky drmoli celej den, ale svoji reci....vety vetsinou o dvou slovech, ale zato ve trech jazycich:-)), aspon neco. Uz pres dva tydny nam rostou vsechny ctyri trojky najednou, jeste nikdy nebyla protivnejsi, a to lezou taaak hrozne pomalu:o(, auuuuu. Dneska jsme se skolkou poradali lampionovy pruvod...tak se Johanka vyradila, jeji lampion nevydrzel, a ke konci si zrejme potrebovala vybit energii, tak s nim snad pet minut mlatila o zem...co si o nas budou vzorni Nemci myslet, to nechci radeji ani vedet..a to jme tam byli i s manzou:o)))), proste jsme ji nechali:o). Lucko, tise zavidim:O), to si uz v CR pekne dlouho, co??? Skoda, ze tenkrat nevysel srazik:-( |
| kaculda |
| • |
25.10.2005 21:25:57
Jani, drzim Vam palce, at to se sestrou zvladnete, aspon, ze ma v tobe podporu. Musi to byt hrozny, hlavne jedina otazka Proc???:-((
Nehodarum posilame virtualni pusinku:o)). U nas jsou auta proste a jednoduse jenom auta, jedine rozliseni- velke auto (nakladak) a nase auto ( to pozna bezpecne), dokonce, i kdyz jsme si v zari poridili jine...i jinou barvu, tak presne vi, ze je nase:o))). Jinak taky drmoli celej den, ale svoji reci....vety vetsinou o dvou slovech, ale zato ve trech jazycich:-)), aspon neco. Uz pres dva tydny nam rostou vsechny ctyri trojky najednou, jeste nikdy nebyla protivnejsi, a to lezou taaak hrozne pomalu:o(, auuuuu. Dneska jsme se skolkou poradali lampionovy pruvod...tak se Johanka vyradila, jeji lampion nevydrzel, a ke konci si zrejme potrebovala vybit energii, tak s nim snad pet minut mlatila o zem...co si o nas budou vzorni Nemci myslet, to nechci radeji ani vedet..a to jme tam byli i s manzou:o)))), proste jsme ji nechali:o). Lucko, tise zavidim:O), to si uz v CR pekne dlouho, co??? Skoda, ze tenkrat nevysel srazik:-( |
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
25.10.2005 20:31:05
Tak to je teda sila....kdyby se tak dali dospeli dat do polepsovny:o) Jani, drzte se. Nemohla by terba segra na chvili k vam?
|
| Emma78 | 8067 |
|
25.10.2005 18:02:04
Lucko,Lenička už i ví jak se jmenuje příjmením druhá babička(teda moje mamka);o)),ale to jen,že potřebujeme prarodiče rozlišit,naši bydlí nad náma a měla jsem tendenci říkat,že jde za naší babičkou nebo naším dědou,a pak za babičkou a dědou do Medlánek(čtvr´t kde bydlí rodiče manžela),ale pak mi to přišlo takový blbý,aby si to někdo nevzal osobně;o)),tak že jde za babičkou tou a tou,nebo jde za babičkou nahoru nebo do medlánek:o).
A zmíním to za Janču,její sestru manžel opustil,ale bohužel dobrovolně navždy:o(. Tím spíš ovšem nechápu tchánovce,před manželkou si často chlapi hrají na siláka a ona nemusí odhadnout,jak moc je na tom zle,obzvlášť se třema malýma dětma,takže pokud chcou někoho obviňovat ať si zametou před vlastím prahem,i když v tomhle případě je prostě na všechno pozdě a je to fakt strašný. |
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
25.10.2005 13:51:55
Teda nejen, ze se nam rozjelo psani, ale i urazy! Jani, uplne mi naskakuje husi kuze, jak se Honin zranil. A udelalas dobre, ze jsi ho kontrolovala. Nam po tom padu ze schodu taky rekli, ze by nejmin tri prvni hodiny nemela spat a pak jo, ale budit a kontrolovat. Jinak kdyz hned zacne plakat, tak je to dobry. Hlavne nesmi zvracet nebo upadnout do bezvedomi. Honinovi na dalku (opet:o)) foukam! S tou tvoji segrou jsem to asi prosvihla, necetla jsem vas moc dozadu. Pochopila jsem spravne, ze ji manzel opustil, nechal ji na krku 3 deti a tchanovci ji z toho ted vini? To je moc lito, aspon ma segra oporu v tobe, i kdyz ty jsi daleko. Snad ji to aspon trochu pomuze...taky bych rekla, at nekam vypadne, ale to se to radi..:-( Budu moc drzet palce, at to zvladnete!
Jo a Elince taky foukame! Dandulo, jak to, ze te manzel spucoval? No to je teda uroven:o) Prece nemuzes byt porad Kacku za zadkem!!! Vsechno se proste uhlidat neda, deti umej byt strasne rychli a navic kolikrat je to nahoda. Vzdyt Amaia ted byla metr ode me, kdyz se rozhodla bezet do domu a zakopla o prah, kterej byl jen o metr dal. To se proste neda! Tak at si da manza klidek:o) Mirko, jak jsi psala s tim rikanim jmena, prekvapilo me, ze Lenicka umi i prijmeni. Tak jsem se inspirovala, a zkusila, jestli to nase krkolomny vubec vyslovi a ono jo! Tak ted uz to rika hezky cely:o) |
| Iwule, Klárinka 09/03, | 30453 |
|
|
25.10.2005 13:26:08
Ahoj Holky,
teda vy píšete jak o život ani jsem to nestihla všechno přečíst. NAD DUDLIKEM JSME UŽ VYHRÁLI. Ani si na něj nevzpomene a včera ho viděla u jedný holčičky a taky v poho. Akorát řekla DUDU. Tak jsem KLárce vysvětlila,že dudu mají jenom miminka a ona už je velká holka. Sice moc nevěřím tomu, že to akceptovala. ALe neprotestovala a to je důležitý. Taky nemluvíme, má takovou svojí hatmatilku a normálních slov umí asi 25. Možná o pár více. Nemá potřebu mluvit. Sice nezavře pusu celý den, ale slovo žádný. Teď se teda naučila říkat " TO JÉ" což v překladu znamená co to je? Takže na každou věc, kterou vidí se ptá "to jé?" ať uži tu věc zná nebo ne. Takže celý den dokola odpovídám jak strojek. Taky máme problém s kolektivem dětí. Ikdyž chodíme často mezi děti, tak se jim pořád straní a drží se mě. Jinak otlučený s móňama jsme pořád. Zrovna dneska venku spadla a rozkousla si ret. To už aspoň po dvacátý pátý. Nevím, jak padá. JE to hrozný. pokaždý když upadne, tak jí teče z pusiny krev. Protože si rozkousne ret. To snad umí jenom Klára. Teď děláme novou kuchyň, tak jsem do pokojíčku zavřela nádobí, tak spí KLárka s námi v poslteli, protože postýlku jsem už zlikvidovala, když jsme koupili velkou postel. Jinak spí na posteli v pokojíku. CHodí tak kolem 8 a vstává taky kolem 8. Po o chodí tak kolem 12 a většinou chrní tak 2 -3 hoďky. Občas vydrží celý den, ale je to na palici. Takže jsem rádá když si oddechnu přes poledne. |
| Věra, Elinka a Tom | 10852 |
|
|
25.10.2005 12:42:42
Dano, to je fakt hrozný. Včera mi Elinka přelítla přes motorku /tak říká svému odrážedlu/, na chodníku najela na mezeru a už to bylo. Krev jí tekla z nosu a z pusinky, jak se kousla a odřela. Takže jsme chladili obkládečky... má teď pusu jak domovník z Havany. Ach jo. Začalo mi z toho cukat v oku.
Jani, lidi jsou fakt hrozný. Tvoje sestra teď potřebuje někoho jako jsi Ty, kdo jí utěší a pomůže. Škoda, že jsou její tchánovci tak zle nešťastní. Na každého dojde... Dneska tedy nic veselého. Doufám, že mě brzy něco napadne, nebo přepadne, tak zase napíšu. Ahoj :-) |
| Janijaja | 19205 |
|
|
25.10.2005 8:55:06
Dano, momentalne nemuze vubec nic, ani jet na kole, aby na ni lidi na vsi blbe nekoukali...
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.