| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 6294  [Dalších 4994 >>]
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
25.10.2005 7:23:47
Ahoj holky,
tak tady nadskakuji hruzou na zidli, co se to tem vasim drobeckum stava, ja bych asi "umrela", kdyby se Krystofovi neco stalo a vy to krasne zvladate {viz Jan ouche a Lucilda s Amaiou a Peta s Honzou}.
My jsme meli 2 urazy od narozeni, jeden ze upadl na dlazdicky, ale mel teplou cepici, tak se mu otiskl jen vzorek a nedavno ta havarka na odrazetku, ale to neylo nic hrozneho, i tak me tata vypucoval, JAK SE MI TO MOHLO STAT?! No jak asi, at si ho zkusi hlidat 24 hodin denne 7 dni v tydnu, proste clovek neni stroj, ze.
janouche, segry je mi fakt lito a tchanovce at posle do prdele!!! Doslova, oni ji davaji neco za vinu? A jemu ne, ze ji tady nechal se 3 detmi samotnou??? To je pristup ;o{.
A nemuze segra od tama na chvili nekam vypadnout, at ji tak okoli nedusi? Vim, ze tohle pomaha a zabira.
Janijaja 19205
24.10.2005 23:37:19
Lucko, obraz uz jsme zpatky neveseli (zatim, dokud nebudeme mit postel - uz je obednana, ale jeste chvilku to asi bude trvat, nez ji zabudujeme - no, bude zase vodni...), nicmene dalsimu urazu jsme nepredesli :-( varili jsme s Honinem, ja krajela rajcata a on zacal ze zidlicky prelejzat na mycku. Ja mu rekla ze to nesmi, jenze on uz to zpatky nejak nezvlad a prepadl pres operadlo ty zidlicky pozadu na zada a hlavu. Brecel hned, asi deset minut a pak hned usnul. Pamatuju si, ze jste tu psali neco, ze by dite nemelo spat... byla jsem strachy bez sebe. Volali jsme na pohotovost a tam rikali, ze hlavni je jestli nezvracel a taky, ze ho mame zkouset vzbudit kazdou pul hodinu, abychom videli reakce. Spal dohromady asi necelou hodku a od ty doby vsechno vporadku. Bylo to vcera, tak snad zadny nasledky...
Uz mi to nepripada normalni. Posledni dobou porad pada na hlavu...
Jo a zase se mu obevily ty mlecny stroupky, pritom kravsky mliko mu vubec nedavam, pouze syry. Jogurty ji ovci... Mate nekdo napad??

Petulo, ja uz bych mela chut byt zase tehu, je to tak hezky!!! Jenze pak ty nasledky a neprospany noci atd., to uz je horsi :-) I porod mi ted pripada, jako neskutecne krasnej zazitek a klidne bych si ho zopakovala:-) Uz jsem premyslela, ze se tesim na dalsi, ze to zase bude uplne jinak, tentokrat zase asi spis ve vetsi intimite...no, asi jsem fakt blazen...

Jsem ted skoro kazdej den dlouhou dobu na telefonu se segrou. Je to pro ni fakt sila. Porad nekde hleda nejaky slovo na rozloucenou, vysvetleni. Navic ji to tchanovci vubec neulehcujou, davaj ji to z velky casti za vinu... No a ona ma na krku ty tri holky, moc ji obdiuju, ze to zvlada.
Renca a 2 34362
24.10.2005 20:56:31
Ahojky!!!
Tak Vas srdecne zdravime pri pondelku...
Tak jsem o vikendu projeli vsechny vetsi nabytky a me zjisteni je ze do Aska nema cenu ani jezdit tam nic moc nemaji,Sconto je bludiste,Ikea sice take,ale nakonec vyhrala a mame postylku pro maleho a spi v ni celou noc bez probuzeni a dokonce ani nepada.. :)
Mame klid my a i on se konecne vyspinka tak jak by chtel :)
Tak se zatim mejte pkene
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
24.10.2005 13:49:40
Ahojte, to mame porad krasne, co? My jsme furt venku...Majovi od Hofisky foukame bouli, nejak se nam ty urazy tady ted sesly...
Dandulo, hmmmm, novy auto, to zavidim! Ja jsem porad bez, auticko stoji u tchanovcu pred barakem:-( Hele, urcite se musime sejit, my tu budem az do Vanoc! Tenhle tyden uz to nepujde, ale co pristi?
Lenko, vy jste taky koukam Formulovi fanousci, mne to drzi od mala. A Schumachera nesnasim:o), teda starsiho, mladsi je mi docela sympatickej. Fandila jsem driv Hakkinenovi, pak Baricchelovi, ted vetsinou Alonsovi a Montoyovi. No a brzo uz zacne lyzovani, u toho se taky vyziju...
Jo, jeste s tim mluvenim - Amaia obcas nejaky slovo zkomoli a ja ji nerozumim. A predstavte si, ze odnedavna se mi to zacala snazit vysvetlovat. Ja ji reknu, ze nerozumim, ona zopakuje, ja porad nic, tak ona jako "zapremysli" (hrozne srandovni vyraz u toho ma!) a snazi se mi to rict nejak jinak. Obcas se treba splete, tak se zarazi a rekne "ne, ne" a zacne znova. To vam je takova sranda...
Emma78 8067
24.10.2005 8:20:29
AHoj holky,

tak vidím,že nám naše ospalá diskuze znovu ožívá:o).

Co se týče aut,tak na tom nejsme tak jako kluci:o),Lenička pozná jen Kimiho Räikkönena a "šumáka" a jejich auta,prvnímu naše rodina fandí a druhého nemusíme,její projevy u VC tomu taky odpovídají:o)). F1 jsou prostě naše oblíbené;o).

Jinak Lenička je většinou bezprostřední i před cizíma,jen když se jí někdo zeptá, čí je, odpovídá,že maminčina,jméno říká na dotaz jak se jmenuješ,ale vlastně je to tak správně,ne?:o) Taky jí vadí,když ji někdo osloví třeba stylem,Ty jsi hezká panenka nebo beruško,nebo tak nějak podobně,okamžitě ze sebe vychrlí: Já nejsem panenka(beruška....)já jsem Lenička Mašijová:o)),no má to holka srovnaný.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
24.10.2005 7:59:49
Ahoj zenske, to je super, to jsem si zase pocetla ;o].
Tak Lucildo, dik za tipek na kombinezu, juknu tam, a nemohly bychom se videt, dokud jsi v Praze????
Krystof spi tak jako Amaia od 20 do 7 a pak po obidku od 13 do 15:30, nekdy dyl. A spi porad ve zbrblinkate postylce a nema s tim ujmu a ja jsem "lina" neco resit.
Treba az mi bude rust pupik, tak mne hormony "postrci", ale pochybuji :o].
Teda Petulo, to koukam, jak Honzajs mluvi!!! Klobouk dolu. To nas Krystof je jako Johanka, nesmis se ho ptat na jmeno, jinak se sprajcne, obcas po mne zopakuje Kiki, ale to je spis omylem, jink brebenti. Nepozna znacky, ale pozna auta a to je tragoska, neb kdyz ridim, musim davat bacha na cestu a voly kolem a jeste stihat, kam mi ukazuje a hlasi znacky. A NIKDY SE NEPLETE! A ja blbe vidim nebo nestihnu a pak se se mnou hada ;o], jo auta, to bude moje smrt.
Od patku mame noveho Forda Focuse, nema SPZ, tak s nim nemuze tata do prace do garazi, tak ho mam ted tyde na jezdeni ja, je to paradicka, mnam.
tak kavcko se vzbudil, jdu na nej, piste at mam co cist a jak bude volneji napisu.
Pa
Aja a Mája 24117
23.10.2005 15:16:11
Jeeeeej to mám radost,že je tady tolik nových přísvěvků!!! My máme celej víkend tatku v práci a tak ted,když Mája spinká(spí už 3,5 ho.),bušim do klávesnice.Venku je tak hnusně,že se mi ani na procházku nechce...Naše labradorka by mi to ale nepovolila,tak až vyleze hádě z kanafasu,vyrážíme do sychrava...Taky foukám bouličky našich prdíků!!!!Kačuldo,máš vzkaz na ICQ.
Hofiska, Marián 09/03 22801
23.10.2005 12:07:17
Ahojky,

no teda tady to frčííí:-)
To je dobře. U nás nic moc nového. Stále nemluvíme:-))
Včera jsem byla s Májou u našich (taťku máme na
víkend pryč). Byla to sranda- byl tam synovec, tak
se kluci zase pěkně vyřádili.
Honili se a neskutečně křičeli, že mě z toho bolela
hlava. A máme taky bouli, ale jen úúúplně malinkou.
Bylo to jen takový buch do stolu. Sváma boulařema
se tentokrát nemůžem srovnávat (zaplať pánbu).
Tímto dodatečně foukám všechny boule na zářijňátkách.
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
23.10.2005 10:36:43
No, koukam, ze se to tu pekne rozjelo!:-)

Jani, Honinovi foukam na dalku bouli! Ten obraz radsi sundej, nez ti ho sunda znovu:o)

Kaculdo, to je presne u nas - taky mame medvidka a jakmile ho ma, tak jde palec do pusy. Ale je fakt, ze ho cumla taky jen kdyz je hodne unavena a pred spanim. Ten palec, ne toho medu:o)

Peto, to je dost, ze se taky ukazes! Taky jsem si rikala, jak to zvladas...no, my porad nic, ale uz bych moc chtela dalsi. Kamoska bude rodit kazdym dnem, tak uz se tesim, az si zase pochovam mimiska. To je Honzajs dobrej, s tema znackama, to cumim! Jo a jak jsi psala s tim, ze si vybavuje stare zazitky, to je u nas taky, kolikrat me prekvapi, ze si vzpomene na neco treba pred mesicem!

Spani u nas je od 8 vecer do 7-8 rano, odpoledne od 1 do 3 (nejmin). Taky jsem rada, ze jeste pres den spi a dam si voraz nebo neco udelam. Vubec si nedovedu predstavit, kdyby nespala! A k tomu byt treba jeste tehotna...no, lidi to zvladaj...

Tak pekny zbytek vikendu, ja mam ted dopo volno, tatka vzal malou ven, jupiii!!!
Věra, Elinka a Tom 10852
23.10.2005 9:08:04
á - Petro, zrovna jsem si říkala, jak to zvládáš a byla jsem příjemně překvapená, když se mi první zobrazil Tvůj příspěvek. No, jo, praní pidivěciček, to není tak dávno, co jsem žehlila dopředu 60 plínek oboustranně - dneska už do nich utíráme ruce a pusu a těmi horšími leštíme okna. Teda, uteklo to. Bylo to hezký období, ale tenhle věk, ve kterým jsou naší "záříjáci" je podle mě nejhezčí. Jejich objevování světa a začínání s mluvením je super, jak Petra píše, někdy až k popukání. Naše Eliška v pátek babičce vyznala lásku svým - Mám tě ráda, a babička jí samou radostí dala pusinku. Na to se Eliška zatvářila - no, konsternovaně je úplně super výraz - a povídá - Babička mě poslintala!! Málem jsem smíchy umřela, to se nedalo vydržet.
Jinak- mluví a mluví, nevěřila jsem tomu, ale občas je to až moc :-)
Přes den jsme bez plen, ale na jakékoli spaní jí plínku dáváme. Spí přes den pouze v kočárku, což je síla, ale postýlku jsme ještě nevyzkoušeli. A jinak je v dětské postýlce. Zatím nevylézá, takže aspoň nemusím hlídat, jestli v noci nežuchla z normální postele. Tom už ale v jejím věku v posteli spal - obložený nábytkem.
Musím končit, už se mi vrátila rodinka z výstavy rybiček.
V.
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 6294  [Dalších 4994 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.