| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 6294  [Dalších 4974 >>]
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
21.10.2005 18:31:48
Jo, Danco, ta kombineza je znacky Poivre Blanc. Na netu z UK (tady: ) ji muzes zkouknout.
21.10.2005 18:31:29
Jo, Danco, ta kombineza je znacky Poivre Blanc. Na netu z UK (tady: ) ji muzes zkouknout.
21.10.2005 15:44:35
Nejak to nefungovalo...co se tyce mluveni, tak to moc neporadim. Asi ma kazdy dite svoje tempo. U nas se mluvi tak, ze me z toho obcas boli hlava...ale na hristich potkavam lidi, jejichz deti ve stejnem veku nereknou nic. Takze bych si z toho nedelala problem. Pokud rozumi, je to v pohode. Nekde jsem cetla, ze az do 3 let se to povazuje za normalni. Muj synovec taky rekl sotva slovo, dokonce az do skolniho veku! Byl spis zamlkly, ale kdyz zacal chodit do skoly, tak se to rozjelo.
21.10.2005 13:25:35
Dandulo, my nakonec ty kombinezy budeme mit dve:o) Ja ji totiz tady mela objednanou a pak mi rekli, ze neprijde. Nacez jsem zoufale obihala vsechny sporty, obchodaky, sekace, internet a nic. U nas jsem nesehnala velikost (delaji od 104 nahoru) a na internetu byly zase samy z USA nebo UK a poslani vyslo na polovinu ceny kombinezy:o( Nakonec jsem si vzpomnela, ze mamina dobra kamaradka zije ve Vidni, tak jsem ji poverila, at mi koupi. No a ve finale mi volali tady z kramu, ze je dostali...je to v Carrefouru takovej ten francouzkej obchudek hned naproti hlavnimu vchodu. Jmenuje se to Au Payx des Mimis, myslim. My mame tuhle:
Maji jeste oranzove, cervene a modre pro kluky a ruzove pro holky.

Hofisko, ja mela stesti, ze tam byl manzel kamaradky, protoze ja propadla hysterii a ona taky:o) Chlap to vzal do svych rukou, zavolal na pohotovost, kam mame jet (byli jsme za Plzni) a obvazal. No, ja vim, ze hysterie jeste nikdy nikomu nepomohla, ale ono se to rekne, zachovat klid...nejvetsi sranda byla, ze uz jsme byly s malou na odjezdu, tasku venku a vsechno. Nebyla jsem schopna ani ridit, tak nas kamaradky manzel odvezl na pohotovost. Dokonce me pak chtel odvezt i do Prahy, ze pry jsem vypadala spis na poradnyho panaka nez na rizeni domu:o) Ja mela problem udrzet nohu na 140, porad se mi tlacila k podlaze:o). "Zhroutila" jsem se az kdyz jsem zaparkovala a sla jsem si dat toho panaka:-) Inaki me uklidnoval, ale kdyz pak doma videl tu spoustu zaschly krve na nasem obleceni, tak po ty flasce sahnul taky...no, celou noc jsem ji chodila kontrolovat, ale byla v pohode. Diky bohu za tu cepici!

Holky, spi vam deti jeste pres den? Mne pripada, ze jsme snad jedni z mala, kteri maji jeste odpoledni siestu. A to poradnou - nejmin 2 hodiny!
Hofiska, Marián 09/03 22801
21.10.2005 12:29:32
Báro, my taky nemluvíme. Máme zásobu přesně
11 slov. Jinak ani nic. Prostě rozumí všemu.
Všechno podá, přinese, ale aby řekl ne a ne.
Teď se teda o víkendu krásně naučil říkat "babí"
fakt úplně nádherně, ale jinak nic.

Renčo, klidně kup velkou postel a dej k tomu
zábrany z malé postýlky. Náš Mája sice spí v postýlce, ale když jsme někde jinde třeba u "babí"
tak spí v normální a úplně v pohodě.

Jinak my jsme na zimu vybavený díky synovcovi.
Nemusela jsem kupovat vůbec nic akorát boty.
Jedny sněhule a jedny jako botasky, ale s kožíškem.

Lucko, Amaie foukám čelíčko. Já jsem z takovýchto
pádu neuvěřitelně rozklepaná a pak většinou
večer v posteli, když Mája spí, tak na mě lezou
hrůzostrašný scénaře co se mohlo stát a tak.
Tak že na něho svítím baterkou, pohladím a říkám,
že už ho snad mamka příště uhlídá a ono stejně
ne:-)).

Jinak dneska jsem podala přihlášku do nejrásnější
školky u nás v Náchodě. Mám to přesně 150 m od
baráku, tak doufám, že nám ho od září vezmou.
Renca a 2 34362
21.10.2005 9:51:32
Tak Vam mockrat dekuji za rady.Koukam ze jsem asi opravdu jediny v detsky postylce..O vikendu pojedeme sehnat nejakou tu postel a budeme mit klid vsichni... :)Asi se mu prestal hodit stisnenej prostor...Jak rika je velkej kluk,tak chce velkou postel :)
Prejeme krasny vikend
Emma78 8067
21.10.2005 8:37:15
Tak Lenka teda z postele vyleze a ráno si doběhne za náma do postele,ale máme dveře od ložnice hned naproti dveřím do dětského pokoje,takže to má fakt kousek:o).
Emma78 8067
21.10.2005 8:27:19
Ahoj holky,

Renčo co se týče postýlky,tak Lenička spí v normální posteli už od ledna a bez problémůza ten 3/4 rok nám spadla 3x,ale to spíš ze začátku,měli jsme vedle postele polštáře,takže v pohodě.Jinak spí krásně celou noc,v postýlce se moc budila,jak se vždycky zašprajcovala mezi šprušlema.

Co se týče mluvení neporadím,nám každej naopak říká,že mluví až moc,ale teď jsme se viděli na hřišti s jednou babičkou a jejím vnoučkem co je v květnu 2003 a taky toho moc nenamluvil a ani doma nenamluví(říkala babička),já myslím,že pokud aspoň něco řekne a dobře rozumí Vám co říkáte,tak je to v pohodě.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
21.10.2005 8:23:01
Ahoj holky,
"to jste se zase rozepsaly.
Tak kolo jsme zamitly a blbneme na "tramposce", to Krystufkovi nejakou dobu vystaci.
Lucildo + Amaia, kde jsi koupila kombinezu a jakou {znacka nebo tak popis}.
Mne chybi jen kombineza a boty, jedny.
21.10.2005 8:19:37
Renco, myslim, ze uz v klidu kupte normalni postel. Co vim, tak tady skoro uz vsichni prckove spi ve velke. Ta nase od ledna, nejdriv se zabranou, od cervence uz bez. Jeste nespadla. A dokonce ani nesleza, vzdycky ceka, az si pro ni prijdeme:o)
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 6294  [Dalších 4974 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.