| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 6294  [Dalších 4964 >>]
Renca a 2 34362
21.10.2005 6:09:15
Ahoj vsichni...
Tak koukam ze je tu opet zivo...to je dobre :)
Tak mi mame maly problemek..nas malej spal od 3 mesicu celou noc bez problemu.Asi pred mesicem delal hlouposti v detske postylce a propadl se podnim rost,takze jsem ho museli krapet predelet,ale hajal tam dalsich 14 dnu pote bez problemu a z toho propadnuti mel vysmato a ne ze by byl zdeseny.
jenze ted poslednich 14 dni do postylky nechce ani omylem..jen kdyz ji vidi tak panicky rve.usina pouze na gauci v obyvaku u telky.Ted za posledni tyden usne v obyvyku a pravidelne zacina rvat klem 1 hodiny ranni a odmita spat tak do 5 rano.Pak zabere do 6 pul 7 max. a radi cely den a pak se zase cely cyklus opakuje...
Mylsela jsem ze bychom mu mohli koupit normalni postel..treba nejakou mensi detskou,ale nevim zda-li nato neni moc maly.Rada bych vedela nato vase nazory.
V dubnu se nam ma narodit miminko,takze bych na jednu stranu byla rada kdyby se naucil na normalni postel a postylku nechal proto maly,ale porad sjem na pochybach.navic mi ani neni jasne proc se budi a rve.Rve v ty postylce pokazde kdyz se probudi a zjisti ze vni je.

Jinak co se tyce toho mluveni,tak mi jsem nemluvily moc skoro do 2 let.Pak porad zamnou chodil a rikal tam,tam tam,,nekolikrat jse mu rekla co to je a kdyz jsem uz vycitila ze to musi znat tak jsem trvala natom at rekne co vlastne chce a najednou kdyz nedostal to co chtel,tak to slo a rozkecal se az je to hruza...Takze bych rozhodne nepanikarila... :)

Co se lyzi tyce tak mi pockame na pristi rok...
A nas malej drandi na trikolce a vzhledem k tomu ze jsem po operacich teh nozicek tak jsem se zhrozila a chtela vedet nato nazor ortopeda ke kteremu chodime..zkrz kolena a chodidla,kotniky a ten mi rekl ze to je dobre a ze mu to nemuze ublizit ba naopak...
Tak se zatim mejte pekne
Bára , Adámek
  • 
20.10.2005 23:35:33
Ahoj holky. Ještě jsem tu nikdy nebyla a tak se zapojím. Doufám, že vám to nebude vadit. Chtěla jsem se podělit o naší starost s Adámkem. Odmítá mluvit. Řekne asi jen 8 slov to jen dvě podstatná jména. Máma a teta. Jinak je to jen ne, neni, tam, to,au a haf. Možná plašim zbytečně, ale jsem z toho nervozní, protože neděláme pokroky. Přidává jedno slovo zhruba po měsíci. A znáte to. Okolí se pořád diví jakto, že nemluví a tak jsem si říkala, jestli někdo nemáte taky takovou zkušenost. Jinak dudlíka jsme zvládly bez pláče v červenci, když se švagrový feně narodily štěńata, tak jsme jim ho daly a je pravda, že se scháněl asi dva dny, ale neplakal. Vždycky jsem mu připoměla, že jsme je daly pejskům a byl v pohodě.
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
20.10.2005 21:24:35
Kaculdo, z toho si nic nedelej. My dudlik nikdy nemeli, zpocatku jsem byla rada, az do doby, kdy si Amaia zacala cucat palec. Dudlika jsme zkouseli nekolikrat, ale plivala obloukem. Palec se bohuzel vyhodit do kanalu neda, natoz odstrihnout spicka:-)))

My uz byli taky na zimu vybaveni - cepice, rukavice, boty, akorat tu kombinezu ne a ne sehnat. Nakonec se zadarilo.

Jo, mame na konte dalsi bouracku. Byli jsme u kamosky, Amaia zakopla o prah a narazila celem do schodu. Nastesti mela cepici a tak to odnesla jen roztrzena kuze. Mame takovou tu stahovaci naplast. Ale krve jako z vola...nechci ani domyslet, jak by to byvalo dopadlo, kdyby tu cepici nemela...:-(
kaculda 17148
20.10.2005 20:11:01
Iwule, dik, drzim palecky, at je to definitivni:o))).

Kamaradka odstrihla ne jen spicku, ale skoro celej, rekla Olikovi, ze je nemocnej...tri hodiny nemohl usnout, vzdycky chvilku pred usnutim si na nej vzpomnel..a plakal...druhej den ho schovala a byl pokoj. Jsem zvedava na JOhanku...zacina se po nem shanet cim dal casteji...to bude story:-).
Z plin drama nedelam, ale dudlik mi prijde silenej....a hlevne zuby:-(((.
kaculda 17148
20.10.2005 20:05:34
Ahojky,

Danco, cenu jsem chtela vedet , jen ze zajimavosti. Tady stalo vysetreni ditete ( nevim jestli dite- dospelak se ceny ruzni) 200 eur, ja osobne bych vzdy vyzkousela vice moznosti, dobre na tom je, ze tento doktor je i "normalni" detskej...takze mas na vyber.

Hofisko, to jsem vubec netusila:-((. Ja jsem premyslela koupit na Vanoce takovy to mini kolo bez slapek, vlastne kolo- odrazedlo, ale v obchode jsem zjistila, ze Jozinka nedosahne na zem, jelikoz je hroozne malinka...a to jsou od 2,5 roku. Tak asi pristi rok, experti rikaji, ze z tohoto kola se presedne hned na vetsi kolo bez postranich kolecek:o))). S Vendou mam s tim problemy, moc se boji...takze snad to jezdeni bez kolecek zvladneme pristi rok:o)).
Zatim u nas uz pres rok vede motorka odrazedlo...je uplne zrasena...no po dvou detech..a ja ji ted pro Johanku fakt vsude taham..i kdyz jedeme autem tak musi s nami:o))).

My uz jsme take na zimu vybaveni...jen Johance boty na sankovani a Vendovi cepice...Pro Vendu mam specialni kombinezu,..preci jenom je vic venku..pro Johanku dve obycejne..na vymenu:oP.

Holky, a co vanocni silenstvi... v obchodech maji uz vanocni zboizi:-((((.
Iwule, Klárinka 09/03, 30453
20.10.2005 19:56:23
Kaculdo, žádný trik jsme neměli, jednou jsem jí ten dudlík vzala a zeptala se, jestli ho mám hodit do kanálu, Klárka řikala, že jo. Tak jsme ho vyhodili. Vydržela bez něj asi 14 dní, ale pak jela k babičce na víkend, protože jsme malovali. A protože nikam nejezdí a nikdo jí nehlídá, tak to bez dudlíka nezvládla. Mamina jí ho teda koupila. Tak jsme rezignovali, že do mikuláše to vydržíme. Kamarádka mi poradila ustřihnout špičku, ale to nepomohlo. dudlala jako o život i bez špičky. Tak jsme ho vyhodili a od tý doby je bez. Je to asi týden. Tak snad už to je definitivní. A hlavně se jí začal dělat nějaký lišej, jak si pod něj slintala. A už je klid.
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
20.10.2005 13:25:46
My letos urcite lyze na chvilku zkusime. Asi ji koupim ty plastovy, co se pripinaji na zimni boty. I kdyz spousta lidi tvrdi, ze jsou lepsi normalni s prezkacem. Ale to se mi nechce, vzdyt se bude jen klouzat, jde spis o srandu a vyzkouseni, jestli se ji to bude libit. Nemate nektera zkusenost? Ty plastovy myslim prodava Botas za 469 Kc i s hulkama. No, uvidime.
Jinak se musim pochlubit uspechem, koncene jsem sehnala poradnou zimni kombinezu!!! Nepromokavou a s termoizolaci!
Hofiska, Marián 09/03 22801
20.10.2005 11:48:22
Dano, asi tě zklamu, ale já mluvila z ortopedem
kvůli lyžím a kolu a ten mě varoval, že lyže ano,ale jen zkoušet max. 15 min. ale kolo vůbec
ne, protože v kolení jamce není vyvinutý nějaký
vazivo či co (to se vyvíjí až od 2,5-3 let dle
vzrůstu a váhy)a varoval mě, že teď dítě problémy
mít nebude, ale už v takových 16-18 letech mu
můžou taky operovat kolena - pokud se pak bude
věnovat třeba fotbalu nebo hokeji. Tak že já bych
ještě ten rok počkala. Ono malýmu nic neuteče.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
20.10.2005 9:50:35
My nikam na cviko nechodim, ale denne doma tancujeme a cvicime na balonu. dneska jsme to dotahli k dokonalosti, jde z balonu udelat i trampolina. Musim si ho dat mezi kolena a stehny ho pevne drzet a Krystof stoji nahore, drzi se mne za ruce a skace. No, to bylo nadseni. Je fakt ze po 2 picnicka z cd ze mne leje, ono to drzeni neni jen tak, zabiraji mi vsechny svaly dole a to jsem na rozehrati s nim 5 pisnicek skakala na balonu a pak jednu na zemi, to je aerobic. tak snad jeste ta kilca pujdou dolu ;o].
Mam jiny problem, videla jsem krasne kolo, ktere muze substituovat i trikolku, zitra tam chci tatu vzit, ale on mi tvrdi, ze do 3 let ani trikolku, natoz kolo. Ale mne se zda, ze je Krystufek moc sikovny a nadany na takove veci, ted zacal jezdit na kolobce od kamose a na skejtu.
Nemate nejake argumenty, kterymi bych manzela presvedcila? Ale potrebuji je do dnesnich 19 hod. Pokud mate, napiste, prosim ;o]]].
Hofiska, Marián 09/03 22801
20.10.2005 8:39:36
Dano, na vyvolené jsem koukala, ale ted už mě to
nebaví. Tak že jsem koukat přestala. Už se tam
nic neděje.
My se za chvilku chystáme s Majdou na cvičení.
Strašně ho to baví, tak jsem na něho dneska zvědavá
co zase bude tropit. Je tam strašná legrace.
Včera u nás byli moji rodiče a Mája z ničeho nic
začal cvičit, no naši byli úplně paf. Strašně se
jim to líbilo.
Tak hezký den všem.
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 6294  [Dalších 4964 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.