Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
19.10.2005 14:22:52
Hofisko, newkoukas ty nahodou na VyVolene? To je "ficak" co :o]?!
Kaculdo vysetreni zakladni u homeopata stoji 1500Kc,ale je to individualni doktor od doktora, ale plus minus nejaka stovka to je tato cena. Kazdy doktor to dela jinak, nas homeopat se kouka, a pta se, zkouma reakce a pta se mne na ruzne reakce doma, ktere nemuzeme v ordinaci nasimulovat. Jo omlouvam se, cipek se jmenuje Viburcol. Dava se treba pri rustu zubu. Ted prave shanim leky pro kamose, ma srusty v brichu a ma hrozne bolesti a aby nemusel brat analgetika, tak chci neco najit, aby nemusel pod kudlu. To totiz nic neresi, kdyz mu srusty odoperuji, tak je tam vysoka pravdepodobnost, ze se mu udelaji dalsi a vetsi a tak porad dokola. Nemate s tim nekdo zkusenost? |
| Hofiska, Marián 09/03 | 22801 |
|
|
19.10.2005 11:43:43
Ahoj holky,
tak koukám jaký se z těch našich prďolků klubaj šikulové a šikulky. I když my jsme asi slabá vyjímka. Pleny taky neřeším. Doma je sundáváme a musím pořád připomínat, samotnýho ho to netrkne. Jinak trošku začíná povídat. Můj táta tvrdí, že do Vánoc bude mluvit,tak uvidím jestli mě Mája nadělí mluvící dáreček. Jinak přeci jenom máme několik úspěchů. A to, že začal spát sám v postýlce. Akorát, jak jsem ho přestala v noci kojit, tak usíná cca v 20.00-20.30. ale budí se už v 5.00 ráno což je docela fičák. Snad se to časem srovná. Tak přeju krásný sluníčkový den (tady ho máme - i když je zima). |
| kaculda | 17148 |
|
|
18.10.2005 22:01:56
Iwule, mela jsi nejakou metodu u dudlika?? Ja se chystam, az ji narostou trojky, ze pujde pryc, rostou ji vsechny ctyri trojky najednou, takze je hrozne protivna a rve, to nas dudlik zachranuje:o), ale uz se psych. pripravuju, ze to bude par noci trvat:-(.
Johanka spi od nejakejch peti mesicu celou noc, a protoze mame jeste pliny, tak se nebudi kvuli curani...spime kolem tech dvanacti hodin v kuse:o))))). |
| Iwule, Klárinka 09/03, | 30453 |
|
|
18.10.2005 21:37:13
Ahoj,
naše KLárka spí celou noc, ať je úplněk, nebo není. Konečně jsme odložili dudlíka. Myslím, že to je v poho. Akorát Klárce dlouho trvá, než usne. Plínky máme celodenně. Když jsme doma, tak je bez, začala jsem odměňovat bonbónkem za čůrání, docela to funguje. Ale musím vystihnout, kdy by asi mohla chtít čůrat. Tak uvidíme, jak to půjde dál. Máme ale další úspěch. Klárka spí sama v pokojíku. Ze dne na den a taky úplně v poho. Je to šikula. Hůř to nesu já. Když se v noci vzbudím a nemám jí u sebe. |
| kaculda | 17148 |
|
|
18.10.2005 21:35:18
Ahoj holky,
Danco, nas detskej dr. nam na zachvaty vzteku a na zklidneni:o) predepsal Viburcol, je to to same??? Zatim jsem pouzila jeden jedinej pred rokem, ale mam jeste v zaloze:o))). Moje kamaradka byla minulej tyden s petiletou holcinou u homeopata, uz si nevedeli rady....je porad nemocna..prudusky, atd......vubec jsem nevedela jak to vse probiha, ale pry ji dukladne vysetril ( urcite to ma nejaky specificky nazev) skrz oko ( netusim jak, co jhe to za schopnost??) a urcil, ze museji davat velky pozor na zlucnik a jatra, doporucil okamzitou zmenu zivotospravy...zadne veprove a sladkosti trake ne...hlavne cokoladu, predepsal globule....a druhy den vykaslala za noc pres 20 kuchynskych ubrousku. Samej hlen...kterej musela mit na pruduskach usazenej uz vecnost:-(. Nevis Danco, kolik se za vysetreni u h. plati?? Takove to vysetreni, kde urci jaky si typ, nebo cosi takoveho. Jinak nas dr. predepisuje bezne h. pripravky. Jinak u nas zatim ohledne plen zadne zmeny:-(. Ale nechavam to na jaro:o). |
|
|
18.10.2005 9:03:32
Ahoj holky, tak jsem o moc, svou nepritomnosti, neprisla ;o].
Tak uz je to pot5vrzene spatne Krystof spi tyden pred uplnkem a zabira na to homeopaticky cipek Viburcil. Vcera v noci mel naposledy cipek a dneska budeme bez, tak uvidime... Jinak me desite, co se z toho muze vyvrbit. Ja jsem byla taky namesicna a chodila jsem curat na chodbu, sousedi z toho meli prcu ;o]. Ale zustalo mi to do ted, uz nechodim {asi jsem zlenivela}, ale mluvim ze spani a je mi rozumet a da se se mnou komunikovat. Jinak novinky kolem Krystufka. Rozmlouva se jako das, kdejake slovo po mne opakuje a snazi se ho rict tak dlouho, az jej rekne dobre. Uz rika jmenem mne, tatovi, 2 tetam, psum, tak to musim dal rozsirovat. Sobe rika kluk a kdyz reknu Kiki, tak to zopakuje. Jinak rika moje, ale ja jeste nerikame. Curani je napul. Nechavam plinky, ale rekne si nebo kdyz se zeptam, tak rekne ze chce, netlacim na to, zlepsuje se to pomalu, ale jiste. Jinak uz mam termin, kdy zacneme na mimi {ja vim, uz o tom pisu po ste...}pracovat. Ale ted to je jiste, termin vyrkl tata. Bude to na VRSR 7.11., hurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa!!!! Taky se ucime barvy, pismenka precte C,A,R,T,O a U. Zacina se nejak vic zamerovat i na kosticky, hraje si i sam, i s detmi to zacina byt lepsi, ale jde mu to pomalu. Asi vzdycky bude ten typ, ktery ceka, az jej nekdo nejak pozve.... Hmm, s tim nevim co delat. jen se setkavat s dalsimi detmi. |
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
14.10.2005 15:19:14
U nas se spi uplnek neuplnek!:o) Vsichni, i Amaia. Ale moje kamaradka byla trochu namesicna a pobavila me prihoda jeji sestry, ktera mi vypravela, ze ji slysela v noci vstat a jit do kuchyne (uplnek). Zatimco v prechozich pripadech jenom vstala a v pokoji prenesla kytku, tak tentokrat zacala harasit s hrncema v kuchyni a kdyz se ji zeptala, co to tam proboha dela, tak ji rekla: "Nech me, ja si ten poklad zakopu sama!" :-)))
Jeste k tomu hlidani/dovolenym: Ajo, nemysli si, ja jsem desnej zavislak na Amaie a i kdyz si ji treba mama chtela vzit na celej den, tak jsem odmitla, proste bych to nevydrzela. Na dovcu taky vzdycky jezdime s ni, jenze tenkrat jsme leteli do Karibiku. Chteli jsme ji vzit taky a zaroven i jedny rodice, aby pripadne pohlidali. Jenze ani jedni nemohli. U nas se podilelo hrozne moc faktoru - mame obe rodiny hodne daleko, casto se stehujeme, s manzelem jsme na sobe tak "zavisli" (ja vim, ze to neni dobre...), ze bez sebe proste nevydrzime (on bere jen praci, u ktery vi, ze bude nejpozdeji v 18hod. doma, nemusi cestovat), pracovali jsme na druhym mimi, takze nam bylo jasny, ze se pak az do duchodu nikam nedostaneme atd. Takze jsme strasne moc chteli jet, protoze jsme za cely rok meli jen jeden vecer pro sebe. Nakonec jsme se teda rozhodli Amaiu nechat u manzelovych rodicu. Ja to hrozne obrecela a malem nejela. Ale jakmile jsme si sedli do letadla, tak jsem si proste rekla, ze to nebudu kazit a ze si to uzijem. A uzili. Nikdy bych to do sebe nerekla, ale "vypnula" jsem. Sice jsem neustale vilne pokukovala po ostatnich detech:o), ale bylo to skvely. Ostatne z Karibiku bych se asi druhy den tezko vracela...Na druhou stranu vim, ze bych to uz nebyla schopna zopakovat. Zajimavy bylo, ze podle zprav z domova po nas Amaia ani nevzdechla.... |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
14.10.2005 7:45:40
Ahoj..
Tak nas danysek spi pri ulnku docela dobre..on spi porad odbre a uplnkem se nenecha rozhazet.. :) Ale zkusenost ma respektive mych rodicu se mnou. Kdyz mi padnul rok tak jsem zacala spatne spat rpi uplnku,mamka rikala ze nekdy jsme nespala celou noc..O rok pouzdeji jsme zacala pri uplnku spat,ale mela jsme nocni mury,na to konto jsme zacala mluvit a vykrikovat ze spani coz prisuzovali k tomu ze mam nocni mury.A od svych 4 let jsem byla namesicna...tak pru uplnku spim spatne dodneska..proste mam pocit ze ten mesic musim za kazdou cenu sledovat.. :) Mluvim ze spani dodnes a kdyz jsem byla jeden cas na intru tak jsme se ze spani dokonce modlila a odrikala cely otcenas a to ho pritom vubec v normolnim zivote neumim..mozna cast,ale cely rozhodne ne.Podle holek a vychovatelky jsme si klekla na postel a os rukama tak jak se ma jsem to odrikala..A to bylo nekdy pred 6 lety.Samozrwejme jsme si to druhy den nepamatovala...Dokonce se snazily se mnou v tomto stavu komunikovat a obcas se i neco odvedeli..Chodit po byte me preslo krapet drive asi v tech 14 letech nastesti,bydlime ve 13 patre a mame balkon.Vzdycky kdyz to nase vzbudilo tak jsme smerovala na balkon a rikla jim ze se du vycurat a tak podobne...Ted to me i mame prijde legracni,ale v ten moment rozhodne nebylo.Delat se s tim neda nic moc.Doktorka to prisuzovala tomu ze jsem se narodila na uplnek,ale nasi chodily do ruznych organizacich zkrz to a takto blbly deti i ne narozeny v den uplnku ci pred nebo po tesne.Takze mohu doporucit pouze sledovat obdobi uplnku a s narustajicim casem a starnutim davat pozor na to aby nesli deticky nekam na vylet.. :) nas malej mluvi zatim ze spani..ale ne v upnku takze to se nas diky bohu netyka.. |
| Hofiska, Marián 09/03 | 22801 |
|
|
12.10.2005 20:11:04
Tak s úplňkem máme nemilé zkušenosti. Mája spí blbě už noc před a pak noc po. A při úplňku byl
naposled vzhůru asi 5x. Řekla bych, že se mu v těchto dnech zdají asi špatné sny, protože ze spaní naříká a tak. Jindy to je v pohodě. Je to zvláštní, kolikrát jsem o tom přemýšlela. Ať žije filozofování. |
|
|
12.10.2005 14:17:38
Tak holky k hlidani vam toho asi moc nereknu. Parkrat {doslova 2x} hlidala kamaradka tady z vesnice, co ma stejne stareho kluka a bylo to ok. Babicka {moje mama} hlidala letos v lete cely tyden sama, odvezli jsme ji Krystufka na Moravu a bylo to super. On je s kazdym, kdyz mne nevidi. Ale pokud jsem tam ja, chce byt jen se mnou, asi s nim dokazu delat nejvetsi blbiny a tak ;o], ja vim ze je zavislak, a musim koukat, jak si hraje, ale rikam, kdyz je potreba mohu ho dat komukoliv {pozor, komu VERIM} a je to v klidu, ani po mne nevzdechne.
Ted jedu za mamou na 3 dny a bude ho mit vice mene na krku jen ona, ja mam sraz se spoluzaky a protoze to budou 2 vecery a asi az do rana, tak pak bych se chtrela vyspat, ale myslim, ze to bude ok. Jinak pokud bych potrebovala kvuli prace, take bych si sehnala studentku pedaku nebo neceho podobneho, ale ze zkusenosti vim -duveruj, ale proveruj. takze bych to udelal jako manzeluv sef, najale bych tu, ktera se mi zda nejlepsi a napojila bych doma webkameru a ozkousela to par dni. Jinak mam sousedy, jejichz holka {je ji 22} miluje Krystufka, studuje ekonomku, ale te bych se ho trake nebala nechat. Je to o okoli, ale v cizine....zkus si nechat nekoho doporucit a chteji nejake reference. Ale ja JSEM zavislak na Krystufkovi, takze i kdyz mam moznosti, tak jej mam vsude sebou, myslim, ze to je to nejlepsi. Takze se mnou jezdi i do kanclu, kdyz musim do prace a kolegove to zvladaji super, takze jim tu skladam poklonu {jsou to sami chlapi 5 kusu}. Co se spolecenskeho zivota tyce, tak nechodime akurat do kina, ale jinak vecirky, party a tak [pokud jsou a jsme pozvani}, tak vymetame i s Krystofem a Boninkou, proste jsme rodina a tak chceme, abyt nas tak okoli bralo, kdo s tim ma problem, jeho vec, ja je nenutim, aby nas zvali ;o]. tolik tedy od nas. jniank pomalu zase zaciname nocnikovat, ale max. tak 2x denne, takze jeste nechavam plinky. Jo a zase se blizi uplnek, takze v noci spatne spime, ja i Krystof, on hur. A to mu do okna nesviti, on to proste nejak vnima... Mate s tim nektera zkusenost? |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.