| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 6294  [Dalších 4924 >>]
Hofiska, Marián 09/03 22801
6.10.2005 11:48:04
Dano, tady stačí, když se dítě umí najíst lžící a
říct si na záchod. Proto jsou asi ty školky tak
narvaný, protože nemají takový požadavky.
Jinak dnes je tady opět ukázkové babí léto.
Byli jsme celé dopoledne venku, ale na Máju toho
lítání na motorce bylo asi moc, protože u oběda
už kňučel a byl protivka a pak okamžitě usnul.
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
6.10.2005 9:31:18
Tak to jste mne vystrasily, ja jeste skolku nezacala resit. Tak ale protoze chceme dalsi mimi, tak mne to nepali, ale chtela jsem Krystufka davat od pristihi zari na 2 dny do skolky, aby si zvykal na deti. Ovsem musim dotahnout jeho samostatnost. Sam obleknout cely, na zachod, sam najist, takze mam na letosni rok dost ukolu. To vase deti berou, kdyz to vsechno neumi? U nas je to podminkou.
Věra, Elinka a Tom 10852
5.10.2005 21:57:59
Kačuldo, hrušky dopadly dobře, až jsem se divila. Máslovky rostou u kamarádky v Kolodějích ve výběhu pro koně. Takže jim padají přímo na hlavy a na nás zbyde jen když jsou koně pryč a my si je jdeme nasbírat. Jinak strom je děsně vysokej. Ale letos je hrušek docela dost. Chystám se i na povidla.
A co se školek týče- víceméně kalamita. Spousta těhle zařízení bylo zrušeno pro malé počty dětí, jenže od roku 2000 porodnost stoupá... takže katastrofa je na obzoru. Nové pro nás asi otevírat nebudou. Je to jako s tím pitomým benzínem. Pod třicet už asi neklesne.. :-(
K
  • 
5.10.2005 21:22:21
Ajo, prosim o recept na kulajdu. Jeste jsem ji nikdy nedelala, tak prosim podrobne...Dik.
kaculda
  • 
5.10.2005 21:20:13
Hofisko, a s poradnou porci cesneku a syra je to fakt chutovka:O)), u nas moooc oblibena, jime jen s nudlema ruznych tvaru.

Verco, poradnou maslovku jsem uz nemela leta;-((, a v obchode asi ani poradnou nesezenu...v sobotu zkusim na trhu. Co brisko???

Ja uz jsem Johanku pred mesicem prihlasila:o)), bude jeste rok chodit s Vendou. Tady se deti sourozencu berou prednostne;-)), ale stejne pry mela nejvyssi cas....nechapu, jeste nedavno byla minimalni porodnost, a prijde mi divne, ze u nas v malem meste, kde mame neco pres 20 skolek je vse preplnene:-(((.
Nastesti mam na 90% misto jiste;-)).

My jsme dneska u svagrove snedli hromadu vareny kukurice..tak taky cekam...na behavku:o)), ja sama jsem snedla aspon pet klasu, tak to si asi uziju:-))), ale pri kukurici se proste neudrzim;-))).

Hofiska, Marián 09/03 22801
5.10.2005 19:26:11
Teda já bych taky potřebovala, aby měl den minimálně 28 - 30 hodin.Tenhle týden jsem si dala
závazek konečně oblítat školky a udělala jsem
dobře. Někde nemají preventivně místo žádný, někde
pár posledních. Prý tam chodí maminky s přihláškami už s půlročníma miminkama. To mě fakt
nenapadlo, že budu rok před nástupem do práce
schánět školku jako blázen.
Dančo, já taky mooooc prosím o receptíky.
Jestli to někoho zajímá, tak dneska jsme měli toto: Kuřecí kousky nadrobno osmahnout na oliváči,
podlít vodou a dusit do měkka. Pak na to hodit
kořenovou zeleninu (nastrouhanou, nebo drobný
kousky), nechat chvilku změknout a pak zalít
šlehačkou. Mája to jí s kolínkama, ale jinak to
je moc dobrý i s rýží. Jo, ještě jsem zapomněla
samozřejmě sůl a na dochucení pažitku nebo
petrželku (nebo dle fantazie).
Aja a Mája 24117
5.10.2005 9:58:17
My taky nestíháme...Asi nastoupim na ten poloviční úvazek do práce,protože jsem dostala velice lákavou nabídku na sál....Tak teď probíráme pro a proti.Jinak k snídani dávam velice netradičně do Nuk hrnku jedno bílé polhazení od dannone a doleju to horkou převařenou vodou...Mája už to jí přes rok a naše dr. to ted doporučuje ostatním maminkám...Ty jogurty i střídam,aby měl jiný chutě.A k večeři Myšku krupičku s kakaem...Dneska snad bude teplo,ještě pořád jsem myšlenkama na pláži....Danuš,co ty recepty? Já už jsem absolutně bez fantazie a když se zeptam Maji,tak řekne uvař kulajdu...A tu chce furt...
konecnad,Krystof03,Kaja06 16697
5.10.2005 7:56:38
Tak ja se pripojuji stale, ale nikdo nic nepise a kdyz se chystam neco napsat, tak se neco vyhrobi v praci a to je sila....
Ja uz vim, proc nikdo nepise, jeste si nevsimly, ze se diskuse presunula do 2 az 3 letych ;o]]]]].
U nas na krivoklatsku hlasi rovnez teplo, takze chodime ven sbirat kastany, ovsem dneska musime bezet do obchudku, nemame spejle ;o]. budeme tvorit zviratka, krystof chce hlavne jezka, tak to se ubodlinkuji ;o].
Jinak na snidani davame kakao {studene, teple ne}, taky shanim Meltu a bude mit kavco, snad to bude teple pit, my ted caje nedavame, tak ma vodu a jiuce s vodou {spis obarvenou vodu juicem}.
Jinak mam taky dotaz. davame k veceri od 6 mesicu kasi {ruzne} az do ted, spi po ni perfektne, ale nemam uz zkusit davat neco jineho? kdyz tak co davate na veceri vy?
Věra, Elinka a Tom 10852
4.10.2005 22:59:17
Kde jste všichni?
Eliška dneska spořádala asi osm máslových hrušek, takže se těšíme na zítra. Ostatně velká část naší rodiny si na nich pochutnala taky, takže... to bude nářez. Ale když byly táák dobrý :-))
Jinak, nechala jsem si udělat umělé nehty - teda to je síla. Jak v tom vydržím, to teda nevím. Kdykoli sáhnu na něco z bavlny, tak mi naskakuje husí kůže. To by mě teda nenapadlo. Ale známá potřebovala model do kurzu, takže jsem se přihlásila a to mám asi za trest.
Konečně se venku trochu otepluje, dneska jsem měla Elinku s sebou u koní, jí se to moc líbí.
Holky, co dáváte k snídaní na pití? Eliš pije čaj přes den, takže jsem to řešila Grankem, ale už jí asi lezlo i ušima, tak ho začala bojkotovat. Teď jsem koupila sojového zajíce, ale to je podle ní asi jen obyčejné mléko, takže zas bez úspěchu. Máte někdo zkušenost s Meltou, nebo něčím podobným?
kaculda
  • 
4.10.2005 20:26:37
haloooooo, ja jsem taky tady....:-))))
Holky, kde jste?? Ja se tedy muzu pripojovat az vecer, ale nejak to tu v posledni dobe zkomira(skomira???). Asi maji holciny neco lepsiho na praci:o))).
[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 6294  [Dalších 4924 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.