Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
30.9.2005 15:32:32
Mirko27, uz jsem s tim asi otravana ;o], ale zjistila jsem si, ze hodnoty, ktery dosahuje voda, ktera leze od nas z cisticky mnohonasobne prevysuji hopdnoty te nejhorsi cisticky pro Prahu.
uz jsem to tady psala, je to dle ruznych lokalit. A kdyz se kouknu zpetne, tak treba pred 3 mesici jsme meli uplne ukazkove hodnoty. To me na tom stve!!! To musim kazdy den rano strcit lakmusovy {priklad} papirek do vody, abych zjistila z ceho mam varit???? |
| Janijaja | 19205 |
|
|
30.9.2005 8:38:37
Dik
|
| Emma78 | 8067 |
|
30.9.2005 8:29:28
Jani,tak to je teda síla,chudák Tvoje sestra musí to být hrozný,člověk ani neví co na to říct,je to prostě nevratný:o(,tak snad jen popřát všem hodně síly.
S tou vodou,já nevím holky mně to trošku jak o panika přijde,nemoct pít ani převařenou z kohoutku? A to si myslím,že v ledasčem jsme hodně opatrný co se lenky týče.Ale jasně,každej a´t si to dělá podle sebe.Snad to všechny naše děti přežijou ve zdraví:o))). |
|
|
30.9.2005 8:03:15
Janouche to je mi lito, to jsou nejvetsi stresy do srdicka, n ikdo nevi, co jej k tomu vedlo :o{.
Sedgry je mi lito, bude to mit tezke, uprimnou soustrast. Mirkami, to vypada stejne jako u nas, Kacko nemel teploty, ale u usi rval NE NE! A pak jsme byli za nekolik tydnu pichat ucho. Zkus mu vytirat ouska propolisem a dej mu 2x denne do piti rozpustit homeopatiocke kulicky 5 kusu Kalium bichromicum 9. |
| Janijaja | 19205 |
|
|
30.9.2005 6:28:31
Mirkami, a nemuze to treba byt jen tim, ze potrebuje pevnou ruku a pevny rezim, aby mel v zivote nejkou jistotu - oporu?
Holky ja jsem uplne mimo. Predevcirem vecir se mi oběsil švára. Měl chudák deprese. Nechal tu ségru a tři holky 12, 4 roky a 9měsíců... Jedeme do ČR na pohřeb, ale nevím,jestli bud momentálně ségře něco platná. Nejsem schopná udržet myšlenky pohromadě a cokoliv udělat. Poslední dva dny se jen plácám. Dneska mi má přiletět Guy. Tak ani nespim a sleduju na netu jeho let, mam strach, aby se i jemu něco nestalo... je to síla. Toho 28. byl asi nějakej divnej den. Já jsem byla špatná od rána - chodila jsem po bytě a jen jsem brečela, což se mi normálně neděje. Děti chudáci nevěděly, která bije. No a v sousední vesnici se v ten samej den taky oběsil kluk... |
| Mirkami |
| • |
29.9.2005 22:25:15
tak ted jsem se zabrousila a zkoušela ty uši a nic jen říkal né né
asi nechce abych na ty uši sahala ,spal zas odpo chvíli a ted tu ještě je |
|
|
29.9.2005 14:29:18
Mirkami, neboli ho usi? Zkus mu jemne zatlacit na jedno, pak na druhe ouskou prstik od vstupu do ucha. kdyz se bude kroutit, tak dej vedet nebo kdyz bude rvat.
Taky bych to neresila placanim, u nas to situaci jen zhorsuje, oni neumi jeste dat najevo city, co se v nich vzmahaji, tak to projevuji takto. Piti Krystofovi nenutim, pije cely den, jak chce a v noci taky. To nemam odkazy, dost jsem se nastourala, abych nasla utrzko vite info, ale Janouchu, kuni na mistni web, nekde by mely byt mistni informace bud na hygiene nebo vodohospodari. |
| Mirkami |
| • |
29.9.2005 13:23:04
Ahoj
no to je fakt s tou vodou to mě ani nenapadlo budu si na to dávat pozor nechodí do školky nevím co to má za období večer usnul úplně bez problému a zsa ráno se vzbudila řval a řval a nebyl k utišení nic nechtěl sedl si do půli kuchyně a tam trucoval ,až potom vstala mladší dcera tak cupital všude za ní a zklidnil se ,ona si ho nevšímala a bylo to,když odešla do školy bez problému vlez ke mně do postele a usnul a vstal v 11.45 ,asi sen měl nevím |
| Janijaja | 19205 |
|
|
29.9.2005 13:16:16
Dano, budu Ti vdecna, kdyz dodas o te vode nejake odkazy.
Mirkami, ja jsem teda proti telesnym trestum, i kdyz je mi jasne, ze obcas to mozna jinak nejde. Chodi do skolky nebo tak neco? Nemuze ho nekdo zneuzivat? Ja bych to videla spis jako volani o pomoc. Co detsky psycholog? |
| Hofiska, Marián 09/03 | 22801 |
|
|
29.9.2005 12:29:55
Teda Dano, sklízíš můj obdiv. Jak do Kryštůfka
narveš tolik pití? To Mája ani náhodou. Když počítám čistý pití,tak víc jak 300 ml ani náhodou. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.