Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
29.9.2005 7:41:22
Ahoj holky, tak jsem vcera nastudovala vse dostupne na Inetu, co se tyka te vody z kohoutku a Hofiska ma pravdu. Vodu z kohoutku, ani prevarenou NE!
Je tam moc vysoka hladina mineralu a pokud je sussi pocasi, tak to vic chemizuji a je to horsi. Clovek by cekla, ze u nas na vesnici to bude lepsi nez v Praze, ale chyba lavky. Praha ma nekolik cisticek a suprovych podle EU, ale my mae cisticku jen jednu a uz i tak nestiha ;o{. Takze zase balenou vodu. Jinak Krystof vypije za den 1,5 az 2litry vody {caj, vodu nebo redeny jablickovy juice}, k tomu polevku a vecer 330ml kase. Brisko je dobre, uz je to klid. |
| Hofiska, Marián 09/03 | 22801 |
|
|
28.9.2005 20:13:55
Ještě jsem zapomněla napsat, že když uspává manža,
tak absolutně bez problémů. Mája vyzunkne čaj, manža pohladí, položí, zapne mu pohádku v TV - odchází a Mája leží v posteli bez problémů a usíná do cca 10 min. |
|
|
28.9.2005 20:11:35
Mirkami, já fakt nechci dělat paniku, ale nepřevařená voda z kohoutku fakt ne. Četla jsem i
někde, že nejde jenom o ten chlor,ale o další minerály co to může obsahovat v mnohem větší množství než ledviny do 3 let můžou zvládnout. (hlavně sodík a magnesium) Jinak k těm nocím. Mája se budí v noci cca 1-3x,ale ted má rýmu a je to 5-6 x. Jinak já používám manželovu autoritu (já jsem bez), tak že zašeptám "Májo spinkej, ať se taťka nevzbudí" a on usíná. Při usínání opět nastupuje manža, a když není doma, tak na to hysterčení nemám nervy a hrajem si u mě v posteli dokud neusne a pak ho přenesu. |
| Mirkami |
| • |
28.9.2005 16:18:36
Janouche dík za odpověd,situace je stále stejná ,včera jsme asi přetáhly po o spaní a potom řval až jsem ho musela vyndat a usnul až v 6 a spal hodku
dnes řval taky ospalej ,dudany vyhazuje nechce je, chce ven z postýlky ..nakonec usnul dostal na zadek a zklidnil se strašně se u toho i vzteká a spi už 3 hodky nevím, začaly jsme chodit i dopo ven ,abych ho utahala ale nepomáhá ,je znavenej ospalej chce haji a najednou vstane a hotovej cirkus teda s tou vodou jste mě taky vylekaly já používám z kohoutku na čaj i na všechno a dokonce když dělám štávu nebo ředím mošt tak beru přímo z kohoutku a ani nepřevářím..ale ted mi říkal manžel že chlor z vody za 3 hodiny vyprchá a holky co dáváte dětem na pití ..my teda moc nepijem,zjištuju,že poslední dobou jen sklenice sunaru,kaše a pžes den nic moc ,ani hrnek čaje nevypije (štávy) už nevím co mu dát??? jupíky a pitíčka nekupuju ,dnes jsem zkusila dát mošt neředěný a vypil 3 maloinko nalitý hrnečky ,tak nevím |
| Janijaja | 19205 |
|
|
28.9.2005 14:13:23
Mirkami, jeste jsem si vsimla, ze Ti nikdo neodpovedel na ty problemy se spanim. Posledni dva dny to mel Honzik taky horsi, ale to je jasne nasledkem nedostatku fyzicky aktivity - jak byl trochu nemocnej, skoro jsme ven nechodili a navic bylo hnusne. Taky ted kolem dvou let zacinaji mit treba osklive sny. Zacinaji si uvedomovat mnohem vic veci kolem - rodinnou situaci, strach o maminku, strach ze separace atp. Mohlo by to byt tim. Taky jsou citlivi na zmeny - treba i na to, kdyz trochu prestavite nabytek. Jestlize se prestal uklidnovat tema dudlikama, asi bude potrebovat jiny druh odreagovani se od stresu. To je asi tak vse co me napada - krome snad jeste geopatogennich zon.
Dano, jsem rada, ze je vse lepsi. Tady nikdo nic o baleny vode nerikal, takze nas Honin vlastne nikdy balenou kojeneckou vodu nepil. Muze to nejak vazne skodit? My mame teda specialni system, ze nechavame vodu 24hodin odstat, aby z ni vyprchal chlor. |
|
|
27.9.2005 16:16:53
My nedavame vodu z kohoutku. jen z ni varim caj a polivku, zacala jsem nekdy kolem 1 a 3/4 roku, do te doby mel jen kojeneckou. Ted pije kojeneckou, ale myslela jsem, ze prevarena je ok. Tak neni, budu to ted resit s hygienikem, ale uz mne upozornili, ze pokud bude na cisticce upozorneni, ze voda neni momentalne pitna, tak mam smulu. SAKRA, KDO tam ma kazdy den jezdit se koukat, ze?!
Tak zase kupuji balene vody a pokracuji ve vareni cajiku z balenky. Jinak fenykl na to nezabral, daval jsem teple obklady i masticku tymianovou a cvicila jsem. My jsme na to nikdy netrpeli a ted to byla sila. Jste taky ted tak unavene? Usla bych ted u pc hned.... |
| Emma78 | 8067 |
|
27.9.2005 14:34:27
Mně dr. říkala,že kojeneckou vodu do roku,dávali jsme něco přes rok a půl,teď máme doma takovou tu fitrovací konvici,tak pije přefiltrovanou. ALe jinak kolem dávají mamky různě někdo pořád balenou,někdo rovnou z kohoutku,záleží taky na tom jakou máte vodu,švagrovci kousek od Brna v malém městě prý mají tak hnusnou vodu,že se to pít fakt nedá.
|
|
|
27.9.2005 12:34:04
Holky a vy už dáváte dětem vodu z kohoutku? Já
myslela, že do 3 let by měli mít vodu kojeneckou a z kohoutku 5 min. převařenou právě kvůli kameni? Já teda vařím ráno čaj z vody z kohoutku, a celý den jinak pije vodu z lahve - kojeneckou. Jinak na bříško je opravdu dobrý fenykl (máme doma taky nadýmáka) |
| Emma78 | 8067 |
|
27.9.2005 8:53:27
Lenka taky zalehne po večerníčku a vstává teď kolem sedmé,občas má divokej sen(ale spíš vyjímečně) stačí pohladit a spí se dál,ale většinou o ní celou noc nevíme. Na noc nebo i v noci,když chtěla v teplých dnech napít,jí dávám jen čistou vodu i kvůli zubům.
|
|
|
27.9.2005 7:25:19
Tak holky, dobre rano a dekuji za podnety k brisku.
Uz jsem to asi rozlouskla, zase je podzim a je spatna voda v kohoutku, moz mineralizovana a tvrda. Proste se mu usadil vodni kamen ve strevech. Budu zase jen varit caje z vody kojenecke a bude klid. Ten juice davam az kdyz ho zacalo krouti a je mu po nem lip, ale ja ho redim desne. Teploty, ani prujem nema a slepak ho neboli, to je spis nadmuty {kdyz je} na druhe strane. Uvidime do patku, jak se to vyklube. Vcera po obede mi spal 3 a 1/2 hodiny a pak celou noc od 20 do 7, tak uz mu je lip ;o]. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.