Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janijaja | 19205 |
|
|
26.9.2005 21:05:25
Kaculdo, ona pije moc dobre, jen se proste vzbudi tim, ze si potrebuje odrihnout a ja jsem moc lina s ni v noci trajdat po byte, tak ji radsi nabodnu na prso... no a tim si vlastne mozna jen zadelavam na dalsi problemy, az ji to pozdeji budu chtit odvyknout.
|
| Janijaja | 19205 |
|
|
26.9.2005 20:59:33
Dano, podle mne to taky muze byt tim juicem, pokud mu neni dobre, muze ho taky pekne prohnat, i kdyz je redeny. Nechci Te strasit, ale jestli ma teploty, boli ho taky bricho na omak? To by mohl byt slepak.
Ivo, koukala jsem na panenky, hezke, jednoduche, diky za super napad pro male deti. A mas to moc hezky nafocene!! Ach jo, to spani to je neco tak slozityho:-) Nakolik to je jenom spatny navyk, co jsme si zpusobili sami a nakolik to je opravdu problem, je asi opravdu tezke rict. |
| kaculda | 17148 |
|
|
26.9.2005 20:29:05
Ahojky,
u nas se spi od pul osme do pul osme :-))))), bez probuzeni :-))), jen obcas se jim neco zda, tak kvikaji, nebo si Venda zajde na zachod, ale pak uz nejde do svyho, ale k nam. Johanka zatim zadnou sanci sama vylezt nema, sprusle ji zatim nechavam. Johanka spi uz od tretiho mesice celou noc, bohuzel jsem nemohla dal kojit, a s lahvacem byla nasycena....Vendu jsem kojila rok, a teprve potom zacal dobre spat. kamaradky chlapecek bude mit v prosinci dva a jeste nedavno vstavala petkrat za noc. Nechtel zadne mleko, nic jenom se prisat k prsu, a to uz vubec nemela mleko, ale potreboval se u ni takhle uklidnit a uspat....kamoska vypadala hrozne, nevyspala, pohubla;-)... Jani , nedelej si tezkou hlavu, ze nespi celou noc, mne by spis zajimalo, jestli jsi se ptala PA, ze Kata tak "spatne " pije, co takhle jinou pozici pri kojeni, nekdy krkolomna poloha pro mamu je nejlepsi pro dite :-))) Jani, hroch je z Jihlavske ZOO, ja jsem rodila Prazacka, jeden rodic z Moravy a druhy od Plzne....takze si myslim, ze se nezname..:-))). Ty jses tusim z Vysociny???? |
| Toci | 12735 |
|
|
26.9.2005 10:27:29
Dano, tady je asi každá rada drahá, mě takhle měla Viki kdysi reakci na květák, dvě noci po sobě se kroutila a zjevně jí bolelo bříško... nikdy předtím ani potom už se to neopakovalo... Zkus mu vařit fenyklový čajíky, dát na den dva nenadýmavou dietku a uvidíš. Máme to ale trápení s těma prťousama, což?
|
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
26.9.2005 9:53:07
Ahoj holky, tak vas chci uklidnit, kacko malokdy spi celou noc bez probuzeni a to mu celou noc svitime na chodbe, aby nemel tmu. Snad tak nebude spat do 15, ale ted nas trapi brisko. jak zacal byt nachlazeny uvazila jsem odkaslavaci cajik, dala homeopaticke sirupy. Vse dobre zabralo, ale zacali jsme mit problemy s briskem, prdiky zarazene a tak. Myslela jsem ze je to reakce na bylinku proskurnik, vysadila jsem vse a bylo to lepci, ale ne o moc a nechce mi ted moc jist. Vcera pil cely den jen vodu a redeny juice az vecer jsem dala caj s cukrem a citronem {driv jsem davala med}, zase mel v noci krouceni. Tak asi ej alergicky an cukr, ale chleba s medem, buchtu a tak, to chce jist porad.
Nemate s tim nektera podobne zkusenosti? Zkusim mu ted caje nedavat a pokud bude klid, zacnu davat horke caje, pak pridam citron a nakonec med a treba zjistim, z ceho to ma. Ale ze tak najednou???? |
| Věra, Elinka a Tom | 10852 |
|
|
26.9.2005 7:59:00
Kačuldo a Toci - moc Vám oběma dík, ale už jsem nebyla moc trpělivá a kočárek jsem si objednala přes net... Po třech dnech poponášení Elišky na rukách jsem fakt rezignovala a teď jen doufám, že ho pošlou co nejdřív /dneska/ :-)) Ale moc dík za Vaše nabídky.
V sobotu jsme slavili narozeniny, Dano, dělala jsem dort dle Tvého receptíku....... - byl strašně dobrý, akorát taková pomsta mojí mamce /je 25 let po operaci žlučníku, miluje vejce, ale když je sní, je jí zle a musí to zachraňovat Cholagol. - nicméně kousek snědla a bez následků/, takže i Tobě dík za recept. Počasí bylo a je nádherné, jako by nám to léto chtělo vynahradit, že jo? Sice na koupání to není, ale je fakt příjemně. Byli jsme na chaloupce na Vysočině, takže jsem celá znovuzrozená :-) Přeji všem hezké pondělí a celý týden. Věra |
| Cahlíci | 24066 |
|
|
25.9.2005 21:23:43
Ahoj mamči a těhulky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale chci se zeptat, jestli náhodou nepotřebujete nějaké oblečení na své ratolesti. Už delší dobu žijeme ve Švýcarsku a holky tu mají spoustu oblečení po svých dětech a nechtějí to dávat úplně zdarma do sbírek. Já svého prcka oblékám prakticky jen do věcí od kamarádek. Člověk tím ušetří spoustu peněz. Všechno (ještě budu příští týden přidávat)je v perfektním stavu (žádné fleky či díry) a vyfocené na http://rodina.cz/cahlici
Kdyby se něco líbilo, tak mi nechte vzkaz nebo pište na e-mail: Lucie.ceganova@seznam.cz Do Čech jedeme 1.10. a zůstáváme 14 dní, tak není problém věci dovézt a poslat. Pár mamin si už ode mne věci kupovalo a řekla bych, že jsou spokojený. Zatím ahoj ze Švýcarska Lucka |
| Mirkami |
| • |
25.9.2005 21:12:16
ahoj holky taky máme problémy pořád se spaním poslední dobou chodí spát stále stejně v 22-23 ale v 1 už brečí a chce k nám
a taky máme problémy s usínáním dřív chtěl spát lehl si vzal dudany a za chvíli spal ,ted chce spát vlastně úplně stejné akorát po chvíli hroznej řev a chce ven s postýlky je ospalý a nakonec já s vařečkou v ruce a usne nakonec spí třeba 2 hod. máte někdo podobné zkušenosti s vašimi prcky ????????? |
| Iva (Aneta03, Radovan06) | 13293 |
|
|
25.9.2005 19:27:07
Ahoj holky, ja sem uz nestiham chodit. Asi nejpodstatnejsi je, ze jak jsme cele prazdniny chodili predelavat a vylepsovat materske centrum, tak uz je hotovo a zacal nam novy skolni rok a ukecali mne a zacala jsem jim tam ucit vytvarku deticky 1-4 roky.
Taky jsme poradali v ZOO Ohrada u Hluboke nad Vltavou program, to bylo moc fajn. A za to, ze jsme pomahali, tak jsme meli tuto sobotu MC pujcene a usporadali jsme tam Anetce oslavu narozenin. Super vec, nemusela jsem doma uklizet, akorat jsme koupili dort a nejake mlsani a bylo to, spousta hracek k dispozici, prostor k tomu urceny a prizpusobeny... Jsme si rikali, ze ji nebudem kupovat moc darku, ale seslo se toho uplne strasne moc od vsech moznych lidi, dostala knizku s puzzle, kuchynske nadobicko, kosticky, metr, plastova zviratka, batoh, miminko s vanickou na koupani, drevenou figurku jako stojan na pastelky - no malem druhe vanoce, strasne moc toho bylo. Taky mi vysel clanek na www.tvorivyamos.cz - Postavicky ze strapcu a uz chystam dalsi veci do jinych casopisu. Najednou delam to, co me bavi a mam na to spoustu casu, protoze vetsina jde delat i s Anetkou a fakt mi pripada ten rok do konce materske strasne malo, nechce se mi zpatky do prace :-))) Pokousime se o dalsi, uvidime, jak se bude darit :-) |
| Hofiska, Marián 09/03 | 22801 |
|
|
25.9.2005 17:00:12
Janouche, chci tě uklidnit, náš Mája nespí celou
noc do teď. Nejdřív jsme kojili asi tak 10x za noc a před měsícem jsem řekla dost. Přestali jsme, ale Mája se stejně budí tak 1-3x za noc, ale stačí když mu řeknem "spinkej" a jen se zavrtí a spí dál. Spíš si myslím, že ho vždycky vzbudí nějaký sen. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.