| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
6.9.2007 9:09:18
Já se přidávám trošku opožděně ke gratulaci k narozeninám! Přeji hlavně zdravíčko, zdravíčko a zdravíčko a ještě k tomu štěstíčko!!!:-)
Tak my máme za sebou prvních pár dní ve školce. Jak jsem předpokládala, neobešlo se to bez pláče. První den jsem tam pobyla celý s ní a od druhého dne vždy jen čtvrt hodinky, no a při mém odchodu zatím pokaždé brečela:-( No, ale nedělám si z toho moc hlavu, protože to už znám od Míšy, tomu pláč vydržel přesně týden:-) Hlavně, že pak domů chodí v pohodě a nadšená a vypráví co se dělo. Nejlepší je, že mi Míša za celé dva roky co chodí do školky, neřekl tolik informací jako teď za pár dní:-)) Jakoby se předháněli, kdo mi toho řekne víc. Včera už jsem musela zavést zvedání ruky, jinak by mi z nich praskla hlava a nevěděla bych stejně nic:-))) A co nového u ostatních? Nastupoval taky někdo nově do školky? Koukám u Alíka je to pořád stejné:-))) Jen bych ráda viděla jak dětičky vyrostly, nechceš nám přihodit do alba nějakou fotku? Vždycky jsi je měla úžasné! A co Bubí, jak si vedeš? |
| Jitulka | 18006 |
|
|
4.9.2007 19:22:10
Dnešní oslavenkyni narozeninové přeji všechno nejlepší!!!Bubíšku,ať se splní všechna tvá přání.
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
1.9.2007 0:30:07
No fajn,tak to nás bude bojovat se školou víc!!!
Ivko,Adélce přeju hodnou a trpělivou paní učitelku a tobě pevné nervy. S tou motorkou (či vlastně čtyřkolkou) nemám žádné zkušenosti. Musím prásknout,že jsem potkala Bubíška a kromě bříška byla fakt tenká jak proutek.A to bříško zdůrazňuji,nevím,jak se do něčeho tak malého můžou vejít dvojčata.Moc jí to ale slušelo. Sev,jak pokračuješ ve cvičení? Jani,koukla jsem na fotky a zase mi upadla čelist,jak ty děti rostou.Julču jsem dlouho neviděla a je to už opravdu slečna. |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
31.8.2007 22:30:54
Všechny zdravím na konci prázdnin.
Naše holky se už nemůžou dočkat pondělí. Starší Adélku čeká nástup do první třídy a Simča se těší do školky. Už to tam zná a u nás navíc školku rekonstruovali, tak jsme všichni zvědaví, jak to tam teď vypadá. Jinak já jsem byla na zápisu do školy taky. Od 21.9. se začnu opět lopotit ve vysokoškolským procesu, tak mi držte palce. Dneska fofruju, tak zatím pa |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
30.8.2007 14:03:04
Ahoj holky, mám o rok mladší dítko než vy, chtěla jsem Vás poprosit o Váš názor nebo ev. jiný tip, odkaz na něco podobného- jestli s tím máte zkušenosti- jestli to děti baví, funguje, jak má, výhody a nevýhody atd., viděly jste něco podobného- chtěla bych něco takového pro malou jako dárek- moc děkuju:
![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
28.8.2007 22:28:22
Ahojky! Tak se taky hlásím. Nejdřív jsme byli týden na Šumavě - tam já to můžu, paráda. Bydleli jsme na polosamotě, srnky se pásly málem pod okny, ticho, v noci tma jak v pytli, dětičky mohly samy lítat kolem baráku, aniž bych se o ně bála, prostě žůžo. Kdyby někdo chtěl, tak www.lutovsky.cz, opravdu doporučuju!! Takové drobnosti jako nočník, zábrana nahoře na schodech nebo stupátko k umyvadlu... hmm, to se hned tak nevidí. Fakt ideální pro děti.
Sotva jsme se vrátili, měli jsme taťku na pár dnů nečekaně v nemocnici, tak to byl nápor, když jsem byla na všechno najednou sama. Ale už je to OK a jsme teď furt jak o líbánkách, najednou si všeho víc vážíme a jsme rádi, že máme jeden druhého. Jsem zvědavá, kdy nám otrne, hi hi :o)). Taiči začne až v září, už se moc těším. Taky se neskonale těším, až začne škola a školka, s těma staršíma už není k vydržení, jsou doma jak kulový blesk. Od našich se vrátili rozjívení a ještě se nám nepodařilo dát je zpátky do latě, neposluchy. Furt se strkají, šijí do sebe, mlátí se, pak řvou, žalují... uáááá :o(. Takže ve školce a škole budou zase nové podněty, to je zklidní, budou si vyprávět, já budu mít dopoledne taky jen pro sebe a pro Neli, už se těším. Jediné teda, co mi nahání hrůzu je to ranní vstávání a výprava. No co, všechno má své pro a proti, že? Jani, fotky nádhera, taky budu muset nějaké šoupnout, ať vidíte, jak prckové vyrostli. Nelince už budou za pár měsíců dva roky, to to letí, to to letí... Začíná se už trošku vztekat, ale pořád je to roztomiloušek, opakuje slovíčka, je s ní psina. No miláček všech, fakt. Ráno vstane, tak všichni k ní. Ale když se rvou, tak to ona se zase taky umí přihlásit o svá práva. Brání se jak může, a to je správné, Lenka jí totiže nedá nic zadarmo. Myslím, že ty dvě budou veliké rivalky. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
27.8.2007 12:02:51
Tak zase po nějaké době nakukuji, a vidím, že jsem o moc nepřišla... Dala jsem na listopadky pár fotek z dovči ve Španělsku, víc jich je u mě v albu, tak kdo chcete jukněte. Nakonec nám to vyšlo - Julka ty neštovice nedostala, za což jsem mooooc ráda, vůbec nevím jak bysme to řešili, kdyby je měla ...
Koukala jsem na fotky u Bubí, a je to nádhera ty ultrazvukové fotky. Kdy máš vlastně termín? A pokojíček je taky moc povedený! U nás nic nového, prázdniny jsme měli pěkně rozlítané, byly to vlastně naše poslední dlouhé, tak jsme si je pořádně užili. Pomalu se mi rýsuje pár možností do práce, tak uvidím jestli něco vyjde. Jinak mám docela hrůzu z nástupu Julky do školky. Ona je hrozně umíněná a taky pěkná vzteklina. Z domova je zvyklá, že jí Míša i celkem ustupuje, nebo už ví jak na ní, aby ustoupila ona a ve školce to bude pro ní asi šok, když vše nepůjde podle ní. Navíc je hodně stydlivá a s cizím člověkem nepromluví jediné slovo, tak to bude taky problém, než si navykne na učitelky nebo učitele ( mají totiž ve školce jednoho a tomu teď končili předškoláci, tak je velká šance, že ho Ju dostane:-) ) No uvidíme. A co Janusinko malej? Jak to dopadlo s kojením? Ono nemá cenu se trápit když to nejde, radši být v pohodě a na UM. A ani jsi nepsala jak to u Vás bylo se žárlením, proběhlo něco? Sev, tak chodíš na cvičení? Já chodila před prázdninami na powerjogu a na fitbally, obojí bylo fajn a zase chci teď v září začít chodit. Ono už jen ta hodinka bez dětí je super. Na ty fitbally jsem je sice měla sebou, je to s hlídáním, ale i tak ten příval vitamínu "štěstí" dělá hodně:-))) Snad se mi to nějak povede skloubit. Tak taky někdo něco napište ať vím jak se kdo máte! Jo a miminek je tu hafo a fotky žádné! Tak se taky pochlubte! |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
12.8.2007 14:35:56
Jitulko, pochopila jsi správně, dvě kila. Málo to není. S malým jsem taky moc nepřibývala a jak píšeš, miminka jsou v pořádku a to je hlavní. Dr. říkal, že to vůbec nevadí a není nutný nabrat 30kg.
A v bytě jsme celkem spokojený, kort jak jsme malému udělali pokoj. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
8.8.2007 23:38:48
Bubíšku,jen tak...napadlo mně,že na tom s bytem budete podobně jako my...vše úhledně našlapáno :o)A pochopila jsem dobře,že jsi do 21tt přibrala s dvojčaty jen dvě kila?Není to málo?No,ale jestli jsou mímáci ok,tak je to vlastně jen v tvůj prospěch,i když ty jsi byla vždycky hubeňour,že.
Sev,no fajn,že se ti to líbilo.Já si taky myslím,že tě doma hravě posadí do správně reálné dimenze,koneckonců,od toho ty rodiny máme,no ne? :o)))Nezapomeň se pak pochlubit s pokojíkem. Jdu se rozloučit,jedeme na dva týdny pryč,tak vám přeji hezký poslední prázdninový ani ne měsíc,pak už nám to zase začne. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
6.8.2007 22:38:01
Tak jsem to dneska absolvovala a jsem teda nadšená. Ani né tak cvičením (i když mě překvapilo, že není fyzicky náročné), jako účinkem. I po té zkušební hodině jsem odcházela s naprosto prázdnou hlavou, žádné starosti, nic, prostě mi bylo táááák fááááj, lehce, príma...
Pravda, doma jsem byla hozena hned do reality, s Neli jsem byla ráno na očkovandu, tak jsem doma našla ukňourané rozhicované dítě. Ach jo :o(((. Pozítří mi mamka přiveze dětičky, 3 týdny jsem je neviděla, uááá. Moc se těším. Neli určitě taky, furt chodí a volá Péťu :o). Zítra si máknu, musím domalovat ještě jednu stěnu v pokojíčku a pak to tam všechno zase nastěhovat, naládovat, našlapat... :o) Ty děti mají ale krámů! |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.