| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
3.8.2007 13:28:22
DALA JSEM DO ALBA DALŠÍ FOTEČKY...........PAK DÁM DALŠÍ......JINAK U NÁS VŠE O.K.
VČERA PORADNA SUPER, JSEM 21.TT A PŘIBRALA JSEM DVĚ KILA.......MIMINKA ROSTOU JAK MAJÍ A VŠECHNO VYPADÁ DOBŘE. |
|
|
3.8.2007 13:07:26
Jitulko, nic ti neuteklo, bydlíme ve stejném bytě, proč??
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
1.8.2007 10:13:32
Ahoj Jitulko! No jdu v pondělí, pak poreferuju. Právě, že bych potřebovala hóóódně zklidnit, jsem z těch dětí nějaká rozhozená a moc mi to vnitřně nesedí. I manža poslední dobou komentuje, že jenom ječím. No musím prostě přeřvat ten dav :oDDD.
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
31.7.2007 18:47:24
Bubíšku,ještě bydlíte ve stejném bytě nebo mi něco uteklo?A jak se vůbec daří v těhu?
Sev,tak jak?Budeš chodit na cvíčo?To bude fajn,že...a ještě trochu meditace a nic tě nevyvede z míry :o) Musím se taky kouknout do alba,doufám,že tam přibydou už nějaké fotky,nějak moc to letí. |
|
|
31.7.2007 15:50:41
Sev, nemáš za co, chtěla jsem dát i do alba, ale seká se to a leze to jak šnek, tak koukám, že se na rodince nic nezměnilo :-(( tak až na to budu mít čas a nervy, dám tam taky něco. Dala jsem tam jen jednu malýho.
|
|
|
31.7.2007 10:55:02
Janusinko, držím palečky, ať to nějak zmáknete. S tím kojením - nechceš se poradit s nějakou laktační poradkyní, dneska je jich všude plno. Třeba má malý jen růstový spurtík, snad by se to dalo zvládnout bez UM.
Bubíšku, díky za fotky, nádhera... nostalgie :o). |
| janusinka | 31004 |
|
|
27.7.2007 18:18:31
Ahojky, já jsem chodím nakukovat často, ale zábava tu vázne. Tak konečně.
Bubíšku, fotky určitě dodej, mrknu na ně. Já se snad k tomu taky dostanu. Malej je hodnej, zlatíčko naše. Akorát poslední dva dny byl ubrečenej, až jsem chtěla zahodit klíče od bytu a utéct.:-))))))))) No a tak jsme dnes nasadili nutrilon a je klid. Kojná ze mně asi nebude. Matýsek byl kojen taky jen tři týdny. Chudáci šizený. Z Matýska mi už jde taky hlava kolem, už aby otevřeli školku. K malýmu je hrozně hodnej, ale až moc starostlivej. A kolektiv mu chybí, takže si to vynahrazuje na mě. Manžela jsem konečně dohnala, aby si koupil brusle. Babička má volný víkend, tak v neděli vyrazíme na brusle. Těším se už od prvního sluníčka. To jsem měla pupek, tak to nešlo. Dnes jsme byli na takové malé zkoušce a kňoural po pěti minutách , ža ho bolí nohy. Nakonec je sundal. Jsem se musela smát, že po kom to ten Matýsek teda má. A to mám v plánu v neděli 12 km. :-)))))) |
|
|
27.7.2007 14:36:05
Ahój! Tak Neli mi teda dává pořádně zabrat, jak je doma sama a je zvyklá na "kolektiv", tak se nudí a všude za mnou a furt mami mami mami mami mami, jde mi z toho hlava kolem :o). Dětičky se u babi mají dobře, prý domů vůbec nechtějí :o). Jééé, ti zase budou zdivočelí!
Já se chystám vyzkoušet cvičení tai-či. Jsem na to dost zvědavá, někdo říká, že je to hrozná nuda, jiný si to pochvaluje. Jestli se mi to bude líbit, tak se přihlásím na kurs. A co ostatní, chodí sem ještě někdo? |
|
|
26.7.2007 18:13:12
Ahojky, tak jak se máte??
Škoda, že už sem moc mamin nechodí. U nás je to hektický........předěláváme byt, Dáda už má pokojíček. Lítám po doktorech s mými dvojčaty v bříšku. Dodám nějaké fotky, jestli chcete. Už se na ně moc těšíme. Užívejte prázdnin a dovči. |
|
|
21.7.2007 12:59:37
TAk já se taky připojuju k velké gratulaci Janusince. Doufám, že ty vedra zvládáte jakž takž, je to teda drsné.
Já si letos konečně splnila vysněné Krkonoše. POčasí jsme teda chytli docela hnusné, ale i tak mě to tam uchvátilo. Lidí tam moc nebylo a na bobovce jsme třeba jezdili úplně sami (kdo by taky jiný jezdil v dešti, žééé? :oDDD) Budeme se tam muset někdy brzy vrátit a došlapat všechno, co jsme nestihli a já měla naplánováno... Teď jsem byla s dětičkama u našich na Moravě, paráda koupáčo v bazénku. Domů jsem si dovezla jenom Neli, starší dětičky tam ještě tak na 3 týdny zůstanou, tak si snad odpočinu. No, mám naplánován velký úklid a malování, tak to bude spíš odpočinek psychický. S jedním mimim je to fakt pohoda. Péťa už má za sebou první třídu se samýma jedničkama, všechno naprosto v pohodě, je tam spokojený. Lence se ve školce taky moc líbí, tak to jsem moc ráda. Hodně se tam naučí, doma nás pak poučuje, treperenda. Ale to asi znáte... Jsem ráda, že ji konečně opouští to šílené vztekání a rebelanství. Je teda palice dubová pořád, generál hadr, no typický Štír, ale už aspoň v kuse neječí a dá se zlomit na kompromis. Měla jsem pocit, že už to nikdy neskončí. Jinak jsme zdraví, máme se fajn, těším se ještě na Šumavu, tu já fakt můžu. A jen tak do větru, kdyby někdo nááááhodou měl nebo věděl, sháním knihu Scotta Wetzlera Nikdy nevím, jak na tom s tebou jsem. I třeba jen na půjčení... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.