| Ivka a holky | 17840 |
|
|
6.7.2007 21:54:30
Janusinko, mooooc gratuluji k takovému velkému šikovnému klučinovi. Buďte oba zdrávi.
Jinak u nás jsou tento víkend hody, tak jsem měla trochu záběr doma. Vzala jsem si ty tři dni dovolenou, pač z práce bych nestíhala vůbec nic. Jezdím poměrně pozdě domů, tak zvládnu tak akorát nachystat večeři, uložit děti, poklidit to nejnutnější a psanu do postele jak zbitej pes. Tak jsem aspoň umyla ty okna, převlíkla ložní... Ono stejně s holkama nemá cenu nějak zvlášť uklízet. I když jsme ve velkým domě, fungujeme na jednoprostorovým bydlení - tj. propojená kuchyň, jídelna a obývák, kterej funguje jako obývák, ložnice a dětský pokoj v jednom. Tak to si jistě dovedete představit, co to s děckama je. Už se těším na pokoje v podkroví, snad se jich někdy dočkám a obývák bude obývákem. Neštovice prodělaly obě holky před dvěma a půl roky. Jsem ráda, že to máme za sebou. Holky je měly na podzim a pak byly celou zimu hodně oslabení na imunitě a do jara se nezbavily zánětů průdušek, angín a u Simči jsme byli dokonce v nemocnici s oboustranným zápalem plic. Teď jsme už naštěstí v pořádku. Jsme na léčbě proti alergiím a ta zabírá perfektně. Dva roky neměly holky antibiotika, žádný hrozný kašle. Tak se zatím opatrujte, zdravím všechna nová i nastávající miminka i jejich maminky. |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
6.7.2007 19:26:06
Janusinko veliká gratulace....hodně štěstí a zdraví a spokojenosti vám oběma!
Jinak Marek je u táty, jeli na chatu, tak snad se tam má dobře, v neděli se vrátí. V červnu byl týden u moře, v Chorvatsku a krásně si to užíval. Neštovice se nám zatím vyhýbají, ještě by měli aspoň dva-tři měsíce, aby malá byla dostatečně velká.o))) |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
6.7.2007 17:58:53
Tak to mooooooooooc gratuluju!!!!!!!!!!! Je to teda kus chlapa, to muselo být něco ho rodit co??
Přeju mu do života jen to nej nej nej |
| janusinka | 31004 |
|
|
6.7.2007 16:11:10
Ahojky, tak hlásím nový přírůstek. Dne 2. července v 02.34 se narodil Filípek. Vážil 4150g a měřil 55 cm. Je krásnej, celej jeho brácha, tak jse zvědavá jak se bude vypadat. Až se trochu rozkoukám přihodím pár foteček, dnes jsme přijeli z porodnice to už vážil 4250 g. Je to takovej otesánek. Pááááá
|
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
15.6.2007 17:40:15
Ahojky holky!
Všechny Vás moc zdravím, Všem gratuluji k miminkům a k bříškům!!! I když miminka už jsou některá pěkně odrostlá než jste se tu ukázaly:-))) Bubíšku Tobě moooc přeju ať máš těhu co nejklidnější, já si taky vždycky přála dvojčátka, tak Ti je ještě i trošku závidím;-) No a co nějaké fotečky? I když se přiznávám, že jsem v albu pěkně dlouho nebyla, třeba se mi to dneska večer podaří napravit a taky něco přidat. U nás nic nového, žádné mimčo ani bříško:-) Akorát jsem byla zase asi měsíc bez internetu, ale to není nic nového... Brácha se v létě už na 100% stěhuje, do měsíce musí zkolaudovat, no a pak nás čeká rekonstrukce bytu a děti budou mít konečně velký pokojíček. Jinak Míša si právě prodělává neštovice, Julku jsem nechala naočkovat, ale stejně si myslím, že se tomu nevyhne. Průšvih je v tom, že jí to vychází akorát na dovolenou, kterou už samozřejmě máme zaplacenou a na kterou se už od března hrozně moc těším:-( No uvidíme, už přemýšlím jak to nejlépe udělat. Janni, chtěla jsem Ti také napsat, ale akorát nás odpojili... Je to těžký, tak Ti moc držím palce aby to co nejlépe dopadlo! Už musím jít, malej se probudil, tak jdeme hrát pexeso a podobné... Ukážu se tu teď už snad častěji. Krásný víkend! |
| janusinka | 31004 |
|
|
2.6.2007 20:03:16
Ahojky, tak hlásím,´že jsme přestěhovaní. Bordel všude, nepředstavitelnej. To by člověk nevěřil, co má krámů. Už nikdy. Do toho chlapi dodělávaj kuchyn a chodba ještě taky není, tak tu bydlíme napůl ve staveništi. Za čtrnáct dní máme termín. Už jsem si konečně sbalila tašku. Chjo už propadám zoufalství, že se to nestihne a do toho všeho přijde miminko. Jak mám rozházený hormony jsem hrozně lítostivá, že jsem neměla ani čas si to těhotenství vychutnat, že nemám čas si udělat v klidu čaj a dát nohy nahoru, a že nic nezvládám, že jsem hned unavená.......Už aby mimi bylo na světě a já začala normálně fungovat zas jak lokomitiva s normálním mozkem. Jsem si teda nechutně postěžovala. Chjo.
Děkuji za přání k svátku a dodatečně taky přeju Janičkám vše nej, je nás tu dost. Bubu co mimísci, jste v pořádku? Nahlaš co nového. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
27.5.2007 14:21:39
Všem Janičkám opožděně také všechno nejlepší!
Janni,já se tak nějak průběžně snažím hodit nějaké to info,ale je fakt,že to flákám....To,co nás vystihuje nejlépe je myslím to,že se máme rychle :o))),ale nestěžuju si,ono mi to totiž docela vyhovuje,já jsem takový prdlouš. Vítek je ve školce moc spokojený,manžel má novou práci,Tery za dva týdny dělá závěrečné zkoušky na učňáku,mně už zbývá také jen jedna zkouška a od září ještě nastupuju zpět do školy na půl úvazku,takže budu mít vlastně dvě práce,na bazénu zůstávám.Víteček začne tedy ve školce spát,léky už mu stahují,tak snad budeme do konce roku už zcela bez nich.A protože je letní sezona,tak hrajeme s kapelou vesměs dvakrát do týdne.Zbytek dnů se snažím cvičit,abych prošla mezi futrama...no a to je asi tak všechno :o) |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
25.5.2007 13:34:34
Nemáš za co :-))
|
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
24.5.2007 10:23:27
Všem Janám, Janinám :o), Bubíškům :o) a vůbec Janičkám všechno nej.....
![]() Sev, kdyby rok, už je jí 15 měsíců :o) hrůza, nedávno jsem rodila...... taky jsem koukala na fotky, sice neznám tatínka, ale Péťa je ti asi hodně podobný, co. Nelinka tak napůl a Lenička mi přijde že vůbec :o) Ale možná to dělají jen ty brýle. Jste hezká rodinka. Bubíšku, děkuju moc, potěšilo mě to :o) tobě taky, vždyť víš... Janusinko, Verunka mají ve třídě taky jednoho divnějšího kluka. Ovšem s tím rozdílem, že jeho rodiče to odmítají přiznat, nicméně kluk je hrozně divoký, nemluví, jen tak vydává zvuky, nejí, ničí věci. Myslím, že kdyby to rodiče přiznali, určili přesně diagnozu, bylo by to mnohem snazší, učitelky by věděli jak na to.....Verunka si ho teda moc nevšímá, ze začátku taky dětem ubližoval, ale myslím, že teď už je to v pohodě. Mě osobně to nevadilo, Verunka od něj přišla jen jednou poškrábaná (za to od jedné holčičky tam chodí věčně zraněná snad každých 14 dní, zpravidla v obličejí, už jsem se ozvali, ale marně...), takže tohle jsme neřešily. Uvidíte po té zkušební době! Dnes bude zase pařák, to se zase venku upečeme, včera jsme přišly takový upocený, usmolený, unavený.....:o) hezký den všem! |
| janusinka | 31004 |
|
|
23.5.2007 13:24:38
Ahoj, děkuji za radu s těmi alergotesty. Mates ten je histerka, počítám, že by řval už od toho kapání na ruku. Ale budu muset tam naběhnout, páč už mě to vážně štve.
Luki, Mates taky se tak rozkašle až se pozvrací, povětšinou v noci. Takže třeba i třikrát do týdne povlíkám a furt peru cejchy. Fakt zábava. On jak se probudí tím kašlem a jak je rozespalej, začne brečet, tím si to ještě podpoří. Někdy stihne ještě dojít k nám do ložnice a poblinkat naši postel. Doktorka mi na to zkusila dát nějakej sirup na kašel a rýmu, kterej je vyvolávanej alergií, ale nepomohlo to. A fakt jsem doufala, že se to v tý Itálii zlepší(a taky že jo), ale hned jak se vrátili to zas začalo, teda ještě neblinkal, ale furt kašle, tak to očekávám. Holky včera malej přinesl ze školky klíště, hned jsem ho vyndala, takže ho nemohl mít déle než dvě hoďky, ale hned po stěhování jsem se chystala ho nechat naočkovat. A teď nevím, jestli mi ho ještě naočkujou když už klíště letos měl. Já vím, že mezi tou první dávkou a druhou by neměl žádný chytit. Nevíte někdo? Včera jsme s mamčou rozebírali malýmu pokojík a všechno házeli do pytlů, a protože celej den zlobil, tak jsem mu napovídala, že to všechno dáme hodnějším dětem, co z toho budou mít radost. A jemu to bylo úplně šumák, mi akorát vytočil. Dneska ze školky přinesl rozbité auto, které mu rozbil jeden chlapeček (postižený), a taky mu to bylo jedno. Tak už nevím jak na něj.Ten postižený chlapeček to je jiná historka, vůbec by tam neměl co dělat, všechny nás to rozčiluje,i úču, ale má zkušební lhůtu 3 měsíce. Ale holky to je poděs. Na první pohled je vidět že je jinej, strašně zlobí, utíká se školky, venku na procházce, neposlouchá, no fakt hrůza. Mates je pořád poškrábanej. Budu muset za říďou asi.Co by jste dělaly? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.