| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 6145  [Dalších 5935 >>]
Janna + 2 berušky 22270
7.5.2007 12:28:47
Ahoj holky, moc se omlouvám, že nepíšu, máme moc velké trápení a já nevím kudy kam.....:o(((

prosím, napsala jsem vám to do deníčku, využila jsem této možnosti poprvé, ale nechci to zveřejňovat.

Nakoukněte a napište mi něco, prosím, prosím moc :o(
Jitulka 18006
2.5.2007 14:13:29
Tedy,to to letí,Luki mimču už je půl roku a už jsem si mockrát říkala,že se musím kouknout k Pírku na fotoalbum,ale jsem nemožná,nekoukám se moc nikam,je toho vždycky tolik,co je třeba udělat...a Luki,co ty a škola?
Lence taky gratuluju ke zvládnutí R,Vítek už říká dlouho,tak mi to už ani nepřijde,ale taky jsem tu tuším psala,že zpočátku říkal i ropata a bambure a tak.Docela slušně z něj vypadavá tutam i ř,myslím,že logopedie nás mine,ale zato ta sebeobsluha....ne,že by snad neuměl,ale nechce,podezřívám ho,že jinak umí vše.I ve školce pí.učitelka říká,že když se "zapovídá" není problém,když se soustředí,tak to prý nezvládne.

Sev,vidíš,já se omlouvám,že jsem ti knihu vložila do úst,ale pro úplnost zpětně vzato to tady nakousla Alík...a ta,si myslím,že to snad ani nepotřebuje,ta to musí mít v krvi při té její smečce a cestování.Já kurzy okukuju,ale ten čas je ke mně taky dost neúprosný...nechápu,že se někdo může nudit,fakt.
Lukina 11228
25.4.2007 10:19:37
Renunce vše nej k Martince a Leničce gratuluji k R.

Barča umí R snad odjakživa, ale asi je to tim, že ho má ve jméně.

Nějak ten čas rychle utíká. Potřebovala bych aby měl den víc hodin a já toho víc stihla.
Barunka chodí pořád do školky (teda pokud zrovna nemarodí). Doporučili jí vyndat nosní mandle, tak nevím zda jí je nechat vytrhnout nebo ne. Měla střední nález.

Andrejce je dneska zrovna půl roku. Je to zlatíčko. Je moc hodná.

Barča je velká ségra, i když občas také žárlí. Už se těším až bude Ája větší a budou si spolu hrát. Už teď se Andrejka na Barču chechtá, když dělá blbosti.

Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262
23.4.2007 10:08:56
Severko,
já měla taky nedávno velkou radost z Ájiny ER..úplně mě to překvapilo, velké pokroky dělá Pavlík, a u Áji jsem si myslela, že už skoro vše umí, nějak jsem nic nečekala a šup, pak jeden den začala všude říkat R a přesně jak Lenička, dávala ho všude i místo L - třeba říkala "prádro" místo prádlo atd..měla jsem velkou radost a taky mi hned připadala taková dospělejší! :-)
Jinak jsme si teď užívali prodloužený víkend ve Špindlu - paráda - jéé jak mě se nechtělo vracet na to sídliště! :-(( Jezdili jsme tam na bobový dráze - to mohla Ája pořád a my dospěláci jsme si zkusili opičí dráhu - taky dobrýý!! Jen škoda, že jsme vychyytali chladnější víkend - ale sluníčku pralo celý dny, jen ten vítr ledák otravoval...
Pavlík si hraje v pokojíku s novou hračkou - dnes přišla autodráha+vláčkodráha dohromady - jó bylo to levný, už při sestavování jsem čekala kdy co ulomím - asi to moc nevydržíí - nojo, nevyplatí se kupovat levný věci - já vííím! :-/..tak až se to zdemoluje půjdem do dřevěnýýý :-)
Mějte se všichni krásně a užívejte skoroléta!
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
22.4.2007 23:15:08
Renunce taky přeju hodně moc zdraví a radosti s malou Martinkou!

Jitul, tip na knížku dala LaBu ;o). Na kurzu jsem nebyla, na to fakt není čas, i když pravda, potřebovala bych to jako sůl ;o).

Musím se pochlubit, Lenka dneska prvně řekla R. Nikdy se o to nepokoušela, tak jsem ji dneska v nějakém slovíčku řekla, ať zkuší místo R říct TD, tak jak se to učí na logopedii. No a ona na mě vyvalila naprosto čisté krásné R. Tak se jí to zalíbilo, že pak říkala místo telefon řekla terefon. No, zpočátku jsem ji trochu opravovala, ale do večera už mluvila krásně. Tak mám obrovskou radost, hnedle mluví jak velká holka.
Jitulka 18006
19.4.2007 23:26:30
Renunce a její holčičce přejeme hodně zdraví a štěstí.

Taky se sem moc nedostanu,ale jak je vidět,na pilno mají i ostatní podle toho,že tu je málo reakcí.Je tu ještě vůbec nějaké listopadče,které nechodí do školky?

Bubíšku a ty se na další nechystáš?

Sev,díky za tip na knihu,náhodou některého z těch jejich kurzů si se nezúčastnila?Docela by mně to zajímalo.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
15.4.2007 22:29:43
Jsem tu po hrozně dlouhé době a omlouvám se za absenci.........snad nebude vadit, když napíšu, že se Renunce narodila 13.4. holčička Martinka!!! Gratuluju a přeju moc zdravíčka.
Doufám, že se máte všechny fajn i vaše dětičky samozřejmě.
Ivka a holky 17840
12.4.2007 14:27:09
No je krásně. Já na to krásný sluníčko koukám z oken kanceláře. Dopoledne jsem ale byla v terénu, tak jsem se chvíli provětrala.
U nás jinak nic novýho. Manžel začal s rehabilitací. Noha se mu zotavuje, k překvapení všech zdravotníků, až podezřele rychle. Holky chodí do školky a jsou nadšený, že je s nima tatínek doma. Je to rpo ně příjemná změna po těch letech, co byly celý dni jen se mnou. Mužovi taky došlo, že ten čas letí, děti rostou jak z vody a jeho to ve větší míře jen míjí. Tak jsme naznali, že všechno špatný je k něčemu dobrý. Jak se vrátí do práce, tak by měla na hlídání aspoň na čas nastoupit babička. Zatím jsem si nechala i mateřskou, tak se to chceme pokusit do listopadu nějak zvládnout. Když už ji konečně zvedli, tak já šla do práce, tak se pokouším aspoň jednou v životě využít systému. Když jsem ale viděla změny, který si na nás chystají, tak jsem myslela, že mě budou omejvat. Naznala jsem, že myšlenka je krásná, zajiných podmínek by to bylo asi celkem funkční, ale mám pocit, že to nemůžou zasadit do momentálních poměrů. V době kdy se ruší jesle, školky, školy a ženský i kdyby chtěly, nemají ve třech letech dítko kam dát. Všechno je plný. A co potom s dětma dvouletýma, když teda chtějí, aby šly maminky po dvou letech do práce. A na chůvu jim nikdo nedá. Jejda, to jsem se zase rozlítila.
No nic, mějte se pěkně a užívejte teploučka.
12.4.2007 8:39:44
Tak co u koho nového? Já byla teď o velikonočních prázdninách s dětičkama v ZOO, byl tam nějaký kvíz, tak jsme ho vyplnili a včera volala paní ze ZOO, že mě vylosovali, vyhrála jsem velké marcipánové vejce, musejí mi ho teda v cukrárně teprve vyrobit, už se nám doma sbíhají sliny :oDDD. Pak jsme taky byli v Praze v Mořském světě a trošku na Matějské. Ale strašná drahota, fuj! Velikonoční pondělí už jsem proležela s virózou, tak se teď teprve dávám dokupy. Zrovna včas, sluníčko nám udělá skoro léto. Ovšem s alergiema je to letos síla, trpím jak pes a Péťa s Lenkou taky hodně, uááá. Nelinka roste, je s ní teď velká sranda, tak si to užívám.
30.3.2007 8:59:59
Ahojky! TAk mám hlavu jak střep, špatně a málo jsem spala, fuj fuj.

Lenku už mám doma, mamka mi ji dovezla vlakem, no to bylo něco pro ni. Vlakem jsme jeli vždycky max. motoráčkem k babičce na vesnici a teď jela velkým vlakem, rychlíkem, tunely, cvrkot na nádražích... no moc se jí to líbilo. Péťa po Lence hodně tesknil, ona vůbec, strašně chtěla u našich ještě zůstat, pak zase chtěla jet s babi zpátky, málem prý brečela. No, nedivím se, tam byla středem pozornosti, tady už je zase jenom jednou ze tří. Ale mamka jede na zájezd do Vídně, tak ji musela přivézt zpátky. Vlítla sem jak tornádo, jak byl celý týden klid a skoro ticho, tak Leni je jak velká voda, pusa jí mele jak kolovrátek. Až nám s taťkou šla hlava kolem :o). Takže už jsme zase v denní rutině.

Já letos na vyrábění velikonočních ozdůbek nějak nemám tu správnou slinu, takže jsem vytáhla staré věci.

Péťa už letos kolo vytáhl, no to bylo řečí a pak i slz, že jezdit nebude, že mu to nejde, přitom jezdil parádně, akorát rozjezd mu trošku dělal problémy, ale do toho se rychle dostal. On je asi po mně, jak to není perfektní, tak to není ono :o).
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 6145  [Dalších 5935 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.