Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LaBu | 19306 |
|
|
25.12.2006 1:08:29
Pripájam sa a prajem Vám všetkým veselé vianoce plné rodinnej pohody a príjemnej atmosféry!
Práve sme sa vrátili z polnočnej omše a je tu stále rušno. Tak šťastné a veseléé :o) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
24.12.2006 15:08:11
Přeju za nás všechny krásné a pohodové vánoční svátky!
Fotky jsou krásné,já letos nějak nestíhala,ale něco jsem vám do alba dala,jsem hňup a nepamatuju si,jak to dát sem,tak se mrkněte tam:o) |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
24.12.2006 13:22:02
Holky, vám všem a vašim rodinám přeju, ať si ty vánoce s dětma krásně užijete, a do nového roku moc a moc zdraví, to ostatní už si zařídíte samy - štěstí, spokojenost a tak :o)
![]() Martin je s holkama venku, za chvíli na mě zazvoní a jdu s nima, krmili kačeny a labutě a ted půjdem do kostela na betlém. Musela jsem je vyhodit, nebo bych zvlášť Verunku musela přiškrtit :o))) Udělala svícen na stůl, připravily jsme lodičky, vyleštila jabka, nalepila na ně zlatý hvězdičky a tak a už se doooost nudila :o) Stromeček taky zdobíme společně, sousedka se tomu včera hrozně divila :o/, vždycky večer předem, tedy včera. Plévku mám, řízky obalíme pak, a k tomu jen brambory, salát se u nás neujal... :o) pak holky nacpu do vany, nanosíme dárky pod stromeček, naparádíme se a najíme a vlítnem na ně. Pírko, gratuluju, to je romantika :o) budou fotky? tak ještě jednou - krásné vánoce |
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
24.12.2006 13:14:13
Omlouvám se za velikost.
|
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
24.12.2006 13:13:47
Veselé vánoce a šťastný nový rok i od nás!
![]() |
| Lukina | 11228 |
|
|
24.12.2006 0:28:10
Přeji všem veselé Vánoce, hodně dárků pod stromečkem, hodné dětičky a manžílky a hlavně pohodu
![]() Pírko, moc gratuluji. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
23.12.2006 17:58:45
Přejeme všem Šťastné a veselé vánoce, pohodu a hodně zdravíčka!
![]() |
| LaBu | 19306 |
|
|
23.12.2006 13:33:04
ďakujem! ďakujem! ďakujem, Sev, tak nech sa ti podarí! :o) My ideme pliesť :o)
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
23.12.2006 13:13:54
Já už rozpaluju troubu. LaBu, přesnou teplotu Ti neřeknu, páč mám starou plynovku, která šíleně peče. Ale raději opatrně a pomaleji, to určitě. Já vánočku přikryju seshora alobalem, dám prvních 5 minut troubu naplno, pak to stáhnu. Časem alobal sundám, aby byla pěkně hnědá, když náhodou hnědne moc, tak ji klidně zase přirkyju, pokud se připéká zespoda, tak dám dolů hrnek s vodou. Ale mně to peče jenom zespoda, tak proto.
|
| LaBu | 19306 |
|
|
23.12.2006 12:10:40
Pírko, užite si dnes krásny deň!
Tak sme do druhej do rána flámovali, ale ako som chodila na kojenie Davida domov, zarobila som si popritom na tú vianočku podľa Severky....a teraz ráno o jedenástej, som našla v pekárničke "hrnček var" ehm ehm, trošku to prekyslo kade tade, už je to ale v mise a kysne ďalej :o)) Sev, prosím ťa, poradíš mi ešte teplotu a dobu pečenia ? Myslela som, že to dám na 150 a budem kontrolovať. David plače, tak zatiaľ. ďakujem za opis tých zvykov, to sa ale dobre číta :o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.