Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
12.12.2006 12:41:44
Ahojky,
tak u nás buď prší nebo mrholí nebo se chystá na déšť:-((( Sníh tedy fakt závidím! My máme také nové saně, tedy ne nové, jen poděděné, ale lepšejší než ty po nás, tak byly asi dva měsíce na chodbě a už jsem je poslala do sklepa, tak jsem zvědavá, jestli je ještě vytáhneme. Labu, to víš, že jsem coby Mikuláš huhňala:-) Ještě jsem si pro jistotu nacpala pusu jablkem, tak jsem se musela snažit, abych ho na děcka moc neprskala:-))) Musím také pochválit našeho trojročáka, je poslední dobou zlatá. Vztekání už je opravdu vyjímečné. Zato s Míšou to je teď děs. Nevím kde k tomu přišel, ale kvůli každé prkotině začne fňukat, brečet, kňučet nebo já nevím jak to nazvat:-( Nejhorší je, že mě to hrozně vytáčí. Vztekání jsem dokázala ignorovat, ale s tímhle je to horší a stojí mě to hooodně síly, když se tedy udržím:-( Vůbec nevím jak na něj, domluvy nepomáhají, nevšímání si nepomáhá, vyhrožování nepomáhá, posílání pryč z místnosti nepomáhá ... no, prostě doufám, že to brzy přejde nebo ho budu muset přerazit. Jitulko, Vítek je tedy číslo! Ten se ve světě neztratí:-) A díky za přání Julince. My to ale ještě neslavíme, začneme až bude chodit do školky, s Míšou jsme to dělali taky tak. Stejně jsou za chvilku vánoce a dárků bude až až. Janni, Tebe tu taky hrozně ráda vidím!! Holky tedy parádně vyrostly, moc jim to sluší! A že Martinka pokřikuje je vidět i na fotce:-))))))) Jinak já mám mikulášskou fotku, tak až mi jí brácha stáhne, hodím Vám jí sem. Míša je za čerta a Julka za andílka:-) Vánoční dělat nebudu, ani nevím co bych na ně navlíkla:-)) |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
12.12.2006 9:58:49
Tak Ivko, u nás prší :o((( a to Martin už před měsícem vyhrabal u rodičů doma na půdě velký sáně, aby se mi tam vešly obě :o) tak tu akorát zacláněj....
Alíku, tak to u nás není problém - Verunka miluje oblékání a parádění se :o) a co teprve když jí dám silonky, to je v rauši :oDDD s Martinkou je to náročnější :o/, pořád prchala, musela mít furt něco v ruce, aby poseděla, ale zas to furt cucala, navíc původně krmení pro rybičky, což jsem jí sebrala, přece jen se to do vánoc moc nehodí, a nahradila tím santa klausem, který musel celou dobu hrát......ale zvládly jsme to :o) a k těm oknům - když vidím jak leje, tak mám vlastně radost, že jsem na to vyzrála, byla by to zbytečná práce....;o) a binec tu máme taky - teda ne tak docela, ale všechno máme takový jako zašlý :oD upatlaný od paciček, jak furt holky něco jedí, hlavně ta menší se s tím nepárá :o) Labu, já dala do pokojíčku na to mezipatro girlandu, nazdobila a navěsila balíčky. takže nic moc :o( ale Verunce se to líbí. fotky nemám, to už fakt nějak nezvládám. teď akorát tak po chvilkách pletu, vždycky jsem tvrdila, že plést nikdy nebudu, že to pomalu přibývá, a moje mamka říkala, počkej až to jednou vyzkoušíš....., no tak už jedu :o) ale jen fusekle, palčáky, čepice a takový menší kousky :o) cukroví mám jen jedno, zato z kila mouky, ale je u nás nejžádanější a včera si Martin na vlastní žádost o) uhňoucal další těsto na ty svoje pracny, taky z kila :o/ a dál asi nic, až příští týden nepečený. Verunka - chodí na aerobik a výtvarku. ta jí jde, ale na tom aerobiku mi připadá, že poskakuje jak koza :oD pro tyhle menší děti moc velkej výběr nebyl, až bude předškolačka, tak snad něco přihodíme. a Davídek je přeci proti Martince mladší, tak má času dost. a znáš to, jak se říká, že kluci jsou pozadějc ;o) Verunka ráno už asi 14 dní řve, že nechce ve školce spát, jsem zvědavá kdy povolíme, nějak na to nemáme nervy.......:o( Martin dnes ráno rozbil Verunce hrneček s krtkem a tácek, na kterém nám servíruje to její vaření, na ten šlápl. Tak jdu kupovat novej, hrnků máme dost...je to fakt hromotluk :o) Máme poradnu, tak letím, než na ní narvu oblečení, tak mi tak 10x uteče a pak bude ječet jak siréna, chci to vidět u tý dr., to zas budu zpocená až na..... |
| LaBu | 19306 |
|
|
12.12.2006 8:57:54
Dobré ránko!
Alíku, ani ja nemám deti vyfešákované, silu by som na to mala, ale problém je Silvinkina povaha (a to má po mne), že "keď ma do niečoho nútia, just to robiť nebudem"....takže keď ju nastrojím, fotenie nehrozí...A tak rozosielame vianočné foto, kde je Simonka "ponekud vyletnená", vlastne je tam skoro holá, nie je to veľmi vidieť, ale aj tak je z toho patrične "vytešená" :o)) A aký si robila adventný kalendár? A Sev, Janni a ostatné, pochválte sa, čo ste drobcom pripravili? :o) Ja som naplnila minuloročné balíčky, ktoré vešiam na okná, zapáčilo sa mi to a už to ani inak nechcem, keď sa zničia, ušijem nové, je to taká typická adventná dekorácia. A čo okná a vôbec, pridajte nejaké fotky adventnej výzdoby, nech sa poteším :o) Ivko, dobree, tak pokračuješ v pláne "predvianočná pohoda" :o) Dnes mám podobný plán, na desiatu idem ku kozmetičke, zajtra pokračujem podobne. Poriadok mám tak nejako stále :oD a pečenie tento rok nesilím, máme len medovníčky, dnes budeme piecť ďalšie. Pre deti do škôlky. Pretože včera si Siska niesla plný sáčik len pre seba a nechcela sa rozdeliť. Tak som jej večer navrhla, nech zarobíme cesto špeciálne určené pre deti a dnes budeme piecť. Sneh závidím, aj tu prituhlo, snáď sa dočkáme. Jitulko, aj moje zasnežené domčeky na oknách a snehuliak na mňa pôsobia popri rozkvitnutých fialkách (!!) v záhradke čudne :oDD S Vítečkom musí byť sranda .o) No, celá maminka :o) Janni, si ťa viem za tým oknom predstaviť :o) Martinka je teda dobrááá! Davidko lezie zatiaľ iba dozadu. A stále je to také pokojné bábo? A čo Verunka, na aké krúžky to chodí? Tipujem aj nejaké tance, je to taká princezná :o) No a čo tvoríš, veď sa pochváľ? Dúfam, že budeš mať skoro svoj starý počítač alebo si zvykneš na nový, lebo takto by to nešlo! Nedať o sebe tak dlho vedieť, normálne som sa začínala báť, čo je s vami.:o)) David sa zobudil, tak ahojte. |
| Abcded | 23276 |
|
12.12.2006 8:16:03
Tak tady žádný sníh nejni:o)
Janni jeslti tě to uklidní, tak já ty okna myla naposledy, když jsem byla těhotná....ehm tedy těhotná s Kubou, néé s Aničkou:o) Takže už to bylo skutečně akutní. Jsme si tak říkala, že ta teplá zima je třeba takové znamení, abych ty okna už skutečně umyla:o))) Jinak žádný jiný velký úklid se nekoná, spíš jsem měla problémy s tím, že jak jsem dala na jídelní stůl do obýváku adventní věnec a všude různé dekorace, tak jsem se tu snažila neustále uklízet, protože to vypadalo moc hezky. Ofšem bralo mi to mnoho času a sil, tak jsem to vzdala. Takže teď je advetní věnec obklopený vším možný a zasypaný drobečky a před betlémem v předsíni je právě zaparkovaný tank:o)))) A péefka je moc pěkná! Já nejsem schopná se dokopat k tomu děti nějak hezky společně vyfotit. Tedy mám tu nějaké fotky, ale je to třeba v pyžamech apod.:o) Obdivuju všechny jenž máte na fotkách ty děti tak hezky vyfešákované, já na to nemám nějak sílu je donutit, či ty mladší převlíknout kvůli fotce:o))) |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
12.12.2006 7:14:35
Ahojík všem.
Tak si tak po ránu koukám z okna a ono je tam nasněžený. To budou holky koukat, jak půjdeme do školky. Jinak jsem se konečně pustila do pečení. Příští týden menší úklid a "hurá" na vánoce. Ještě ale musím vymyslet dárky babičce s dědem. Zatím se mějte. Pádím do školky. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
10.12.2006 23:45:05
Jani,moc hezký!To je hrozné,když zase vidím,jak ta mimča rostou:o)
|
|
|
9.12.2006 14:41:41
trošku předčasně, ale abyste viděli, že já už jsem na vánoce nachystaná - už je mám i udělaný, jen šoupnout do obálek :o)
![]() |
|
|
9.12.2006 14:28:34
Ahoj holky, taky jsem se na vás přišla mrknout :o) na net skoro nechodím, máme totiž novej "úžasnej notebook a já ho nesnáším, nerozumím si s ním a chci zpátky ten můj starej obrstroj....prý po novém roce mi ho sem teda dá Martin zpátky :o) doufám!!!
Koukám, že si advent užíváte .o) my taky, jen jsem to letos pojala poněkud ležérně a neuklízím vůbec nic. Ovšem teď jsem si zas přečetla, že okna umyla i Alík, tak nevím, jestli jsem to s tím neuklízením nepřehnala....já je jen přejela švédskou utěrkou, aby nám na nich drželi obrázky :o) výzdobu máme taky všude, na balkoně máme mimo jiné i strom v květináči ozdobený a svítící, takže dětičky nám tam koukaj a vesele pokřikujou :o) a já tajně z okna v kuchyni je pozoruju a usmívám se :o) Verunka je samej kroužek a samá aktivita, Martinka je pěkný kvítko - od 7 měsíců leze, od 8 si stoupá, a tím zatím její dovednosti skončili. Jo - vlastně hrozně povídá, pokřikuje - myslím,že nás napodobuje, my jsme takoví hluční všichni :o) nejvíc asi já, když nadávám.... Právě jsem dopekla jedno cukroví (letos to budou asi jen 4 druhy, stejně to nikdo nejí). tak mám radost. perníky už jsme dělali dvakrát.....;o) no, jdeme popřát neteři k narozeninám, sehnala jsem jí levnější kolečkový brusle, přeje si je teda k vánocům, ale dostane je už teď. Snad se na nich nezabije, nebo mě ségra přiškrtí :o) papa, hezky si užívejte a já zase někdy juknu....(pokud ten křáp bude fungovat :o)) |
| Abcded | 23276 |
|
9.12.2006 2:00:11
Já taky děkuji, ale pro změnu Vítkovi, za pobavení. Má skvělý smysl pro humor, no po kom asi?:o) Už aby vyrostl a mohl nás bavit, Dementi už nám nedávají a ten Kraus to Uvolněte se prosím taky věčně nepotáhne:o)))
A zpětně přeji všem oslavencům všechno nejlepší, jak těm malým, tak i velkým!:o) Už ani nevím jak dlouho jsem tu nebyla a kdo všechno mi uniknul:o) Ivko, tobě bohužel nemůžu poblahopřát k nové práci, škoda (jejich, jak píšeš:o), příště to ale určitě vyjde. Labu, i u nás vypadá advent podobně. Adventní kalendář jsem letos poprvé dělala dětem sama a jsou z něj naprosto nadšení. Okna jsem opravdu konečně umyla a děti mezitím napekly vanilkové rohlíčky a kokosky. Okna jsme pak i nazdobili, v rámci klidu jsme si je rozdělili, abysme se nedohadovali co kam dát, tak si každý vyzdobil svoje (to aby maminka neměla nějaké radící tendence:o) A perníčky jsme zdobili dneska. Ehm a že je Kuba trojročák, to se asi rozhodl zcela ignorovat:o))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.