Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitulka | 18006 |
|
|
8.12.2006 18:44:29
Ahoj,díky za přání k svátku!
Bubíšku,děkuji i za aktuální fota z Mikuldy.:o)My jsme byli na Mikuláše plavat,takže jsme cestou potkali spoustu Mikuldů a čertů...když už se Víti ptal třetí čert,zda byl hodný,tak na něj spustil čert nečert:"Už jsem to říkal třikrát,jsem hodnej a basta,do pytle nejdu,bonbonky nechci a už jdi okolo!"Myslela jsem,že se počůrám smíchy :o))) Dnes jsme byli obhlédnout Staromáček a okolí a mlaďocha to tak zmohlo,že usnul,takže mám sice chvilku klid na compík,ale asi bude vzhůru řádit,ještě,že se zítra nejde do školky.Nejvíc se nám líbil koník v živém Betlému a taky oslík...nechali se hladit,takže byl problém se odtrhnout.Ale řeknu vám,že ta vánoční výzdoba v tomhle jarním počasí vypadla dost podivně. |
| LaBu | 19306 |
|
|
6.12.2006 21:31:10
Jani, tak to si dobrá, že si tak zahrala Mikuláša. Na to by som sa asi nedala...huhňala si hrubým hlasom? ;o)
Inak Sisa už minulý rok prišla zo škôlky s tým, že bol u nich Mikuláš, ale že to bola pani učiteľka. No a tento rok prišla celá vytešená a hlásila "mali sme v škôlke Mikuláša!!" A ja na to "a kto to bol?" Ona "mikuláš" Ja: " Áno, ale kto to bol?" A ona si rukou prikryla ústa a so smiechom mi pošepkala "pani učitelka Daniela, ale bol to Mikuláš!" :o))) No, už s nami skrátka hrá hru na Mikuláša, na Ježiška.... Ivko, plán máš super, len to tak vydrž až do Vianoc a nenechaj sa ani ďalší týždeň vystresovať tým, že už sa to naozaj blíži. Máš pravdu, hlavne zachovať klud a bude to v pohode, koniec koncov, sviatky trvajú len tri dni a toooooľko príprav okolo toho... My doma máme ale aj tak najradšej ten advent, zdobenie, tešenie sa, pečenie...a tak. No a potom sa tešíme na silvestrovskú dovolenku :o) Vianoce sú taký bonbónik k tomu :oD A čo trojročáci? No, nechcem to zakríknuť, ale Sisi je v poslednom období takááá dobrááá :o) Naozaj :o) Tak snáď má tú prvú pubertu za sebou ;o) |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
6.12.2006 9:00:34
Všechny zdravím v čase adventním a přeji Jitulkám vše nejlepší k svátku.
U nás je čert velkým postrachem, takže když Mikuláš s čertem zazvonili, holky byly zrovna ve vaně, myslela jsem, že se zblázní, z vany vyskočí a ještě si rozbijou hlavy. Takže se u nás nadílka řeší pouze miskou za oknem. Nestálo by to za to trauma. Tento týden jsem si řekla, že si užiju celkem bez shonu a nějaký chystání na vánoce začnu od příštího týdne. S hokama jsme akorát vyzdobily okna, upekly perníčky a nacyhstaly adventní věnec, ale do úklidu se zatím nepouštím. Stejně musím pořád něco dělat průběžně a přijdou holky ze školky a není to vidět. Tak snad k těm umytým oknům vyperu ještě záclony, by byly voňavý, vysmejčím nějakýho pavouka (i když to má teda za úkol chlap), umyju světla- ty mě taky musím sundat muž. Nač ty shony. Příští týden se chystám na nějaký to cukroví, tak potom přijde na řadu kuchyň a pak už budu jen přemýšlet, co vařit pro rodinné návštěvy. Tento týden ještě využívám nezamrzlých silnic a snažím se dopoledne, když jsou holky ve školce něco nakoupit a včera jsem si ještě zašla na masáž a kosmetiku - říkala jsem si než to "vypukne". Rozhodla jsem se totiž, že si musím taky někdy udělat radost, proč se jen honit. Připadám si hrozně unavená, bez energie a že nic nestíhám, tak jsem si řekla, že to tak nejde. Holky všem doporučuju, obzvlášť v této době, najít si opravdu aspoň chviličku pro sebe a udělat si nějakou radost. Proč to má ležet všechno na nás. Jinak potřebuju poradit. Všechny dárky už mám vymyšlený, něco i nakoupený, ořád ale netuším, co tchánovi a tchýni. Tak kdyby vás něco napadlo, sem s tím. Zatím se mějte a přeji pěkný advent. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
5.12.2006 22:46:55
Hezký mikulášský večer přeji!
Tak jak jste si dnešek užili? U nás to bylo v pohodě. Byli jsme odpoledne na procházce a pár čertů, mikulášů a andělů jsme potkali a děti se jich ani nebály. Včera jsme byli na mikulášské, kterou pořádala Míšovo školka, tak tam už to bylo taky skvělý. Oproti loňsku se děti pěkně odvázaly, tančily a Míša i soutěžil. Pro nadílku si došli, sice se mnou, ale po svých;-) (Vloni jsem totiž Míšu musela nést, sám jít nechtěl a Julka šla za ruku:-)) Básničku ani Mikuláš nechtěl a na to jsem byla tedy zvědavá, jestli by řekli, protože slibovali, že řeknou. Na dnešek jsem měla domluvené čerty s Mikulášem, ale pak jsem je ani nevolala a udělala si Mikuláše sama:-))) Řekla jsem jim, že čert zůstal dole, protože ho nepotřebuji, když jsou hodní. Moc jsem nečekala, že z nich něco dostanu, ale nakonec mi s taťkou zapěli Prší, prší jen se leje:-)))) Trochu jsem měla strach, že mě poznají, ale nepoznali! Na to, že jsem si převlek vymyslela a vytvořila za půl hoďky, jsem byla docela dobrej Mikuláš!:-))) Pak bylo úžasný, jak mi to všechno vyprávěli:-) Jinak já také přeji Jitkám vše nejlepší k svátku a dodatečně i Sev! ![]() Ivko, škoda, že Ti práce nevyšla. Držím palce v dalším hledání! Advent si asi užívám, protože mám pocit, že nic nedělám, ale nic nestíhám:-( No, ale že by mi to nějak vadilo, to zase ne:-))) To mi zase začne docházet až pár dní před vánoci, co jsem všechno chtěla udělat, ale neudělala. Adventní věnec jsem například dělala až včera v noci. No vím, že jsem trochu pozadu, ale co, hlavně, že už svíčka hoří:-) Poslední měsíc (možná i víc) jsem tak nějak bez energie. Potřebovala bych asi uměle nadopovat, když nemám sluníčko. Snad to přejde a já tady do vánoc taky uklidím, jinak nevím jak se sem vejdeme:-) Tak já jdu alespoň domalovat obrázky na okna, ještě potřebuji na jedno. Do žehlení se mi nechce, ale tohle mě baví, tak mám dobrou výmluvu proč nežehlit, že?:-) Tak se taky někdo ukažte a pište jak se máte! |
| LaBu | 19306 |
|
|
5.12.2006 19:27:52
Bubíšku, ešte že ťa tu máme :o) Tak aj ja sa pridávam, všetko najnajnajlepšie Severke aj Jitulke.
Tak ako, už máte bytíky vyzdobené, jedna sviečka bliká, detičky sa tešia na ráno a s očkami ešte nerozlepenými utekajú pozerať do adventného kalendára? :o)) V chladničke čaká nejaké to cesto na spracovanie? U nás to tak nejako vyzerá, svetielka kade tade, Siska viď. opis vyššie :o)), tento rok už si dá povedať, že darček bude mať iba ráno a nie aj po spinkaní poobede. Medovníčky sme so Siskou piekli v nedeľu, ale hneď sme ich zjedli :o) Večerníček sa práve končí, tak aj ja končím, ahojte!! Severko, čo čajíčky? A varená čokoláda :o) My s D. máme čajový adventný kalendár z DM drogérie, tak to máme advent ako sa patrí :o) Tak si ten advent 2006 užite naplno :o) |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
5.12.2006 18:44:33
Jitulky, vše nej nej nej k Vašemu svátku!!!
![]() |
|
|
1.12.2006 13:42:17
Sev, vše néééééééééééééééj nééééééééééééééééj nééééééééééééééééééééééj
![]() |
|
|
28.11.2006 22:30:38
Jitulko, není zač, časem je dám i do alba, jsem ráda, že se líbily :-)
Jinak my (malej a já) marodíme :-(( Matýskovi od Janusinky vše néééééééééééj k narozeninám!!!! |
| Jitulka | 18006 |
|
|
28.11.2006 21:57:09
Ivko,to je mi líto,ale jak sama říkáš,jejich škoda...třeba se najde hnedka něco lepšího.
Jinak na dotaz,kde jste kdo,odpovídám,že jsem tu,leč předvánoční maraton je letos obohacen o školu,školku,práci a taky letos mám pocit,že víc hrajem(asi se mi to zdá v kombinaci s tím vším okolo).Co ostatní,jak jste na tom? Bubíšku,díky za fotky,Vítkovi se ta autíčka moc líbila,avidentně jich máme doma asi málo :o))) |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
27.11.2006 13:34:35
Tak mi dnes přišlo vyrozumění, že mě neberou. Jejich škoda. Jde se shánět dál.
A kde jste všechny? To už tak makáte před vánocema? My se dneska chystáme s holkama vyrobit kalendář, na kterým by si odškrtávaly dny do vánoc. Zatím ahoj a ozvěte se někdo, ať tu netrpím samomluvou |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.