Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
22.11.2006 15:57:00
tak koukám, že se mi to tam objevilo nějak víckrát.
|
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
22.11.2006 15:54:33
Ahoj lidičky. Je tak škaredě, že se ani nechce nic dělat. Celý den lije jako z konve.
Dneska jsem byla na té výběrovce. Výsledek se dozvím ale až příští týden. Ani nevím kolik tam bylo lidí. Byli jsme pozvaní na termíny, tak jsem potkala jen paní přede mnou a po mně. Jinak přidala jsem pár fotek do našeho albíka - kourilaci. Simonku máme od soboty u babičky, tak je tu nějak moc klidu. Půjdu si asi zahrát s Adélkou pexeso. Zatím se mějte |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
22.11.2006 15:53:30
Ahoj lidičky. Je tak škaredě, že se ani nechce nic dělat. Celý den lije jako z konve.
Dneska jsem byla na té výběrovce. Výsledek se dozvím ale až příští týden. Ani nevím kolik tam bylo lidí. Byli jsme pozvaní na termíny, tak jsem potkala jen paní přede mnou a po mně. Jinak přidala jsem pár fotek do našeho albíka - kourilaci. Simonku máme od soboty u babičky, tak je tu nějak moc klidu. Půjdu si asi zahrát s Adélkou pexeso. Zatím se mějte |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
22.11.2006 15:52:47
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
21.11.2006 12:33:16
Alíku já bych určitě nějaký tvoje "recepty na výchovu" v praxi využila :-)))
Taky všem listopadovým dětičkám všechno nejlepší k narozeninám!! |
| Jitulka | 18006 |
|
|
21.11.2006 0:51:07
Ivko,tak palce na středu držím a dej vědět,jak si dopadla...a nějak mi unikla ta adresa na tvé album,tak jí pak příležitostně šoupni,až tam budou fotky
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
21.11.2006 0:49:03
Matýskovi i všem ostatním oslavencům všechno nejlepší!!!
Sev,máš pravdu,jinej by ho asi tak "nedostal",ale my ho nekupovali,dělal mu ho tatínek...večer si udělal korpus a přes jeho odpo spaní ho dozdobil,takže překvápko bylo na světě.To víš,je to celej tatík,to je málo platný!o))) Jinak mně ničíte tou nápaditostí s dárkama,my snad ani nebudem mít Vánoce,když se koukám do kalendáře a na vaše přípravy,ale to je už u mně tradiční,že je před Vánoci nejvíc pracovního shonu jinde a doma až naposled. |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
17.11.2006 19:11:11
všem oslavencům přeji krásné narozeniny!
jani dívala jsem se na ten váš dort. Je úžasnej. My jsme měli muchomůrku. Simča si ju letos objednala, pekla mi ji kamoška, já jsem na to levá. Tak nějakou buchtu, koláč, ale dort, to ne. Snad se brzy dostanu k tomu, abych dala nějakou další fotečku do našeho alby. Nějak nestíhám. Ve středu jdu na výběrovku na práci, tak se snažím ve volným čase studovat zákon. Hlásím se na Měú na sociálku. Tak mi držte palce |
| kubula | 16959 |
|
|
17.11.2006 16:40:05
tak jsem po velkem uklidu bytečku. Zítra Matýsek oslaví třetí narozeniny, tak mě čeká tvorba pohoštění :) Dárky už jsem mu dnes zabalila, tak se těším na ty jeho rozradostněná očíčka. Stále se ptá, kdy dostane dort :)))
Všem již tříletým přeji vše nej v dalším životě, hlavně hodné rodiče a stálý úsměv na líčku. No a těm, které to teprve čeká, přeji to samé a k tomu úžasný dort :) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
17.11.2006 13:59:29
Ahojky, teda u nás už je druhý den mlha jak mlíko, včera se to ani nestihlo rozpustit a dneska to vypadá ještě hůř :o(. No jo, listopad se vším všudy.
Alí, no já Tě právě mám za supr čupr odborníka na hračky, takže klidně povol uzdu vášním :o). Na to pískací kladívko mám taky spadeno, jen se bojím, aby si ho Neli vůbec užila, protože už vidím starší dětičky, jak jí to zabaví :oDD. Lenčiny narozky super! Fotky dodám tradičně se spožděním ;o). Neli se sápala na dort jako divá, tak jsem měla plno práce, abych ji udržela a nemohla jsem pořádně fotit. Aspoň teda zpočátku, pak jsem dala dort stranou. Ten svůj si za pár dní může klidně rozpatlat. Obr úspěch mělo maxi puzzle, má to 30 velkých dílků a s malou nápovědou už to Lenka poskládá sama. Samo se jí taky hodně líbil deštník. Od našich dostala 3 trika, no takový prcek a ona už si diktuje, které se jí líbí a které teda rozhodně nosit nebude :oDDD. Jani, koukla jsem na fotky z Ukrajiny. Ty kopce mi připomínají tady okolí Ústí :o). Jitulko, já zrovna v cukrárně přemýšlela, kdo může tak pro dítě vybrat dort tank. Mrkla jsem k Tobě do alba a je mi jasné, že pro Vítka by se ani jiný nehodil :oDD. No, dodatečně přejeme ke třetím narozeninám všechno nej Petrušce, Julince, Elišce a dneska Kubovi od Ciscy. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.