Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zdenka1 | 25809 |
|
|
18.5.2006 0:01:37
Helo, já mám 3 děti, jak už jsi určitě vyčetla, Jarek 14 let, Zdenda měl dnes 4 roky a Miloslava nar. 19.11.03
Alíku, s Jardou jsem si dost užila, když byl menší, teď momentálně si užívám období klidu :-). Lukino, Barča je správná ženská, jak hezky dokáže udržet tajemství :-))). Zdendovi jsme dnes jen popřáli a dostal pár maličkostí, oslavu připravíme až příští víkend. Chtěla bych mu koupit takovou postýlku, nemáte někdo s něčím takovým zkušenosti? ![]() |
| Lukina | 11228 |
|
|
17.5.2006 22:39:25
Tolikrát jsi prosit Helo ani nemusela :-)))
Já mám holčičku Barču. Narodila se 4.listopadu. Zatím je jedináček, ale koncem října čekáme druhý. Teď jsem v 18.TT. |
| Hela, jeden dvouletý syn |
| • |
17.5.2006 21:21:27
Ještě bych prosím měla na všechny maminky tady prosbičku. Vím, že se tu asi znáte už od r.2003, ale jsem tu nová a vůbec netuším, kolik která máte dítek a jak starých. Mohly byste mi to jen stručně říct? Díky.
|
| • |
17.5.2006 21:20:24
Ještě bych prosím měla na všechny maminky tady prosbičku. Vím, že se tu asi znáte už od r.2003, ale jsem tu nová a vůbec netuším, kolik která máte dítek a jak starých. Mohly byste mi to jen stručně říct? Díky.
|
| • |
17.5.2006 21:16:58
|
| • |
17.5.2006 20:59:41
Ahoj maminky,
Lukino, taky jsme byli o víkendu ve Šťastné zemi. Byla tam zpožděné pálení čarodějnic. Je to tam fajn a vřele doporučuji všem mamčám s dítky, které prahnou po prolézačkách. O víkendu tam bývá dost lidí, ale ve všední den dopoledne jsme tam byli skoro sami. Alíku, díky za radu. Ale asi by ses musela až smát, kolik psychologických knížek jsem už spolykala. :-) Ale budu ráda, pokud mi dáš konkrétní typ na nějakou fajn knížku. Člověk se musí pořád učit. Krásný den všem a ať vám broučkové dělají radost. Hela |
| Lukina | 11228 |
|
|
17.5.2006 20:17:05
Alíku, co to bylo za chytrou knížku o výchově? Zrovna včera jsem přemýšlela, že bych si mohla nějakou koupit. Jenže takových knížek je hodně. Chtěla bych spíš nějakou českou. Ze zahraniční si toho asi moc nevezmu.
Jinak jsme byli minulý týden na pár dní na prodlouženém víkendu v Bedřichově. Bylo to tam super. Pořád jsme jezdili po výletech. Byli jsme v liberecké Zoo, na výstavě panenek, na zámku Sychrov, v Šťastné zemi - to je u Turnova veliký areál různých dřevěných prolízaček, houpaček, atd. Zjistila jsem, že už nemůžu s Barčou kupovat dárky. Protože jsme byly v pondělí koupit taťkovi k narozeninám nějaké dárečky. No a hned jak taťka přišel domů tak mu Barunka povídá ať se jde podívat na dárky a vedla ho ke skříni ať se jde na ně podívat. Tak tak jsem to zarazila. Ale i tak mu stihla něco vykecat. Musela jsem se tomu smát. Už jsem tu dlouho neviděla některé tváře. Peťul, Ftáka, Rain,... Jak se asi mají? Jen o ftákové jsem (náhodou) zjistila, že každou chvíli čeká další přírustek. Tak to tu už opravdu dlouho nebyla. |
| Abcded | 23276 |
|
17.5.2006 19:52:00
Jé a Zdeni, úplně jsem zapomněla pochválit Jarku, jakožto takhle rozumného puberťáka:o) To je skvělý, taky bych byla moc ráda, kdyby se mi něco takového podařilo:o)
A vůbec, jak dlouho si tu budu povídat sama se sebou?:o)) |
| Abcded | 23276 |
|
17.5.2006 15:30:16
Ehm a omlouvám se, napsala jsem to opravdu čtivou formou, píšu to s Andulkou na klíně:o) (ofšem na druhou stranu je tu otázka, jestli bych to bez ní napsala líp, ale jako výmluva to zní hezky:o)
|
| Abcded | 23276 |
|
17.5.2006 15:06:31
...takže přát k svátku matek už se asi úplně nehodí:o)
Teda Jitulko, že zrovna ty taková muzikantka nezná písničku - v mládí jsem se učil hrobařem....?:o) Helo, no vidíš, nejenže má tvůj synáček moc hezká jméno (jmenuje se tak můj brácha:o), ale je taky náramně šikovný. Skoro bych po přečtení tvých posledních příspěvků řekla, kde je problém?:o) Jak hezky napsala Zdenka, měla by sis to často číst. A hlavně to z tebe musí cítit i Dan, musíš mu dávat najevo, že pro tebe je to ten nejúžasnější človíček na světě. Ale to ty určitě dáváš, když si to dokázala tak hezky o něm napsat:o) Jinak bych ti asi taky doporučila nějakou psychologickou knížku. Já jsem sice takový odpůrce různé teorie (že Labu, pamatuješ na naši dávnou debatu?:o), ale nedávno jsem si, když jsem byla s dcerou v knihovně, půjčila moc pěknou knížku a musím říct, že mi pomohla se na svoje děti dívat trošku jinak a že jsem se v mnoha věcech chytla za nos. A na to "zlobení" koukám trochu jinak. Došlo mi, že zlobit se za něco na děti nemá vlastně moc smysl a vede to většinou k opačném efektu. Aneb, jak hezky v té knížce píšou - Je nesmysl děti v jednu chvíli chválit, jak jsou hodné a nevinné, a týden nato je seřezat, protože zlobily. Ale jinak tě moc chápu, věř, že já mám taky dost často dost, moje děti taky nejsou zrovna klidné (krom druhého, ale ten se nechá lehce strhnout:o) a Kuba, který je skoro stejně starý jako tvůj Dan, je taky náramný vzteklounek a paličák. No možná by nám mohla Sev poradit, jak se na děti působí podvědomě, aby si venku hrály kultivovaně:o))))) Ale jinak Sev, co bych dala za čtyři půlhodinky Aniččina spánku denně...u nás to je tak třikrát a když to je na půl hoďky, tak je to hodně:o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.