| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 6145  [Dalších 5505 >>]
JANA + 2 prckové 5158
5.5.2006 22:43:41
Ahojky,

tak jsem taky mrkla na fotečky, všechny moooc krásné!!! A hned jsem taky dvě přidala, sice únorové, ale zjistila jsem, že jsou nejaktuánější co mám:-( Nějak jsem to focení a natáčení poslední dobou zanedbávala:-( Musím se polepšit.

Luki, my si tuhle virozu taky minulý týden prodělali:-( Nejhorší je ta dieta, když už dítě má chuť na něco a nemůže to dostat. Musím ale pochválit Julku, ta je vzorná dietářka, když jí to vydrží do dospělosti, nebude pak mít problém s hubnutím jako já;o)

U nás jsem teď marod já. Přecházím angínu už týden, bylo mi i tak zle, že jsem se dokonce vydala k dr., ale jelikož byla na návštěvách, tak jsem šla domů, že tam dojdu pak (mám to kousíček), no a už jsem nešla. Vím, že se to nemá dělat, ale už jsem skoro zdravá, tak jsem alespoň ušetřila tělo antibiotik:o)

Písek je u nás taky velice v kurzu a jak jinak Míša tam má natahaných už asi 20 aut, která obětoval, že tam nechá:o) Jinak Míša je špindíra a Julinka je zase opatrná, jen aby si neumazala ručičky:o) Ale že je utírá o břicho, které je pak červené, to už jí tak nevadí:o)))
Jitulka 18006
5.5.2006 22:17:07
Luki,je to normální a nikdo se ti ani nemůže divit,nejlepší je vždycky si dobře prověřit s kým jede(reference kamarádky,přítomnost známé paní učitelky a pod.)Když jsem dělala tábory,mluvila jsem před tím s rodiči mockrát a taky jsem před táborem dělala nějakou akci,které se mohli zúčastnit i rodiče,aby věděli,ke komu děti pouští,ale je fakt,že to dělá málokdo...to víš,jsem postižená ze dvou stran jako vychovatelka i jako matka :o)))
Lukina 11228
5.5.2006 14:54:01
Sev, Péťa jede poprvé do školky v přírodě?

Já se přiznám, že chci aby Barča do ŠvP a na různé tábory jezdila, ale zároveň se o ní bojím. Nevím zda to je normální. Ale když pořád vidím v televizi co se kdy jakému dítěti stalo, tak mám strach.
Třeba mi nevadí když jí hlídají babičky, ale i tak jim občas volám jak se jim daří. A neumím si představit že bych jí měla týden či 14.dní bez z kontaktu pryč.
Jak je to u vás?

Jitulka 18006
5.5.2006 14:11:45
Sev,Péťovi hezkou školku v přírídě a ty hlavně nebul,aby tě viděl(ale co tu poučuju matku tří dětí,že :o))Určitě se mu tam bude líbit.

Alí,souhlas,naše věci z písku vypadají jak kdyby se v nic hrabal nevím kde,ale včera jsem na písku obdivovala jednu matku,která vše pčed odchodem pečlivě omyla donesenou vodou(včetně holčičky :oO),ale mně by to nebylo nic platné,než bychom došli domů,to dítě by bylo zase jak prase :o)))

A jdu se kouknout na ty fotky...

Luki,brzké uzdravení malé.
Lukina 11228
5.5.2006 13:56:09
Sev, moc pěkný fotky. Barča si na písku hraje také kultivovaně. Ale Alíkovo fotka mě moc pobavila.

Barča je od pondělka nemocná. Chytla nějakou vira a zvracela, průjmovala, teplotkovala. No, nic příjemnýho. Ze začátku jsem se bála, aby aspoň pila Kulíška, aby nebyla dehydratovaná a nemusela na kapačky. Naštěstí to ustála. Ale i tak mi připadá, že to trvá nějak moc dlouho. Skoro mi nechce jíst, je pohublá a je bleďounká. Také je pořád ukňouraná a mazlivá. V pondělí pořád zvracela a průjmovala, v úterý jen průjmovala. Ve středu celkem dobrý (do tý doby než si vyprosila trochu jogurtovýho mlíčka po kterém se poblinkala). Včera vnoci zase průjmovala.
Suchary nechce. Piškotů sní max. 5, rohlíku max. půlku. občas si vezme trochu banánu či jablka. Jo a včera snědla pár špaget.
K pití jí dávám slabý černý čaj oslazený lžičkou malinovýho sunárku (nic jiného mi nevypije) A to musí být ještě studený. Teda šťávu nebo džusík by chtěla, ale to jí radši nedávám.

Jinak se musím pochlubit, že Barču přijali do školky. Takže bude chodit už od září.
Na to proč některé děti berou před 3.narozeninami jsem se zapomněla zeptat.

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
5.5.2006 13:33:19
Tak jsem se musela jít podívat znova na tu moji fotku, ten kyblík fakt vypadá nechutně čistě :oDDDD. Ale není, hračky z písku nemyju, necháváme je ve sklepě už kolikátý rok, takže naleštěné rozhodně nee. Pravda, pohřbívat se do písku je ještě nenapadlo. Vlastně musím říct, že moje dětičky si na písku hrají velice kultivovaně. Ale když se sejdeme se sousedama, tak to je písek hlavně ve vlasech. No, vlastně minulý týden ne, to jsem se chvíli zabavila kojením, před sebou jsem měla kočárek, aby stínil Nelince a dětičky toho hned využily (zneužily) a z hromady písku se klouzaly po zadku dolů. Tohle mohla vymyslet jenom Lenka, Péťu by to nenapadlo :oDDD.

Já dostala od Péti včera hrníček, malovali ho barvama na sklo. Akorát nevím, kam ty všechny dárky, co ještě v budoucnu od dětiček dostanu, budu dávat...

Tak já jdu balit Péťovi kufr, zítra odjíždějí k Máchovu jezeru na školku v přírodě. Budu u autobusu určitě bulééééét...
Abcded 23276
5.5.2006 13:04:58
Taky chválím fotky Severko:o) Ale co to je za pískovou vášeň? Lenička čistá, kyblíčky a lopatičky jak naleštěné:o))) Není možná, jak to děláte? (naše jsou věčně upatlané od mokrého píšku) Tak jsem dala taky fotečku, sice není nic moc, ale je to takový obrázek toho, jak to na písku vypadá u nás:o)))

Kačenka bude mít ve škole besídku příští týden. K svátku matek, tak se těším. Ale mimo jiné tu trénovali s Pitrýskem představení i doma, byli do toho asi dva dny dost zapálení, vyráběli kulisy, cvičili pohádku, kterou vymyslela a dokonce i chvílema zveršovala Kačenka. No ale jsem zvědavá, jestli z toho nakonec něco bude, teď už to nějak flákají:o))) Ale vyráběli mi snad i nějaké dárky, tak ty mi snad neztratí a opravdu dají:o))
5.5.2006 9:58:23
Jo a dala jsem do albíka pár fotek a tímto chválím i Alíkovic holky!
5.5.2006 9:53:50
Hezký jarní sluníčkový pátek všem! Nádhera, tohle počásko, co? Hlavně teda to, že se nemusíme navlíkat :oDDD.

Včera jsem byla Péťovi na poslední školkovové besídce, tak mě trochu braly slzy :o(. Učitelky nám taky ukazovaly práci s dětmi, no musím říct, že mě překvapilo, jak náročné věci se učí, resp. zvládají. Tipla bych to až tak do první třídy. No je pravda, že spousta dětí nestíhalo, Péťa všechno s přehledem, on je takový vědátor, tak jsem měla nos nahoru!

Jo a dneska ráno si mě zavolala ředitelka, že mi Lenku do školky vezme, ale jen pokud souhlasím s tím, že budu už od září platit polovinu školného, i když nastoupí později. Prý je to takhle blbě ve vyhlášce a oni dostávají peníze jenom na platící děti, takže by jim chyběly peníze na mzdy za ty děti, co nastoupí později. No to je fuk, za to mi to stojí. Takže nakonec bude Léňa chodit už od prosince, i když jsem původně chtěla až na jaře. Hurááááá!!!!
Jitulka 18006
1.5.2006 23:10:32
Jééé,ahoj Pírko po tak dlouhé době tě taky vidim:o)

Jináč hlásím,že jsem ten včerejší večer přežila :o),ale nevím,jak jste na tom vy,když je tu takové ticho.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 6145  [Dalších 5505 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.