Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
1.5.2006 8:40:01
Ahojky!
Taky vás po delší době zdravím. nejprve musím vyseknout poklonu malému Davídkovi - krásnej kluk!! :-)) včera jsme se šli mrknout na průvod čarodějnic - Áje se strašně moc líbil, hlavně ty malé čarodějky...chtěla jít s nima:-) Konečně je zase krásně! Je svátek, taťku máme doma, tak vyrazíme všichni ven, mám takové nutkání vzít si sebou kolečkový brusle - tak snad si nenamelu :-) Pavlík je pěknej divoch, už za náma všude přileze, děsně u toho dupe rukama :-), pořád si stoupá a dokonce už zkouší obcházet stůl. s Ájou se mají rádi - většinou - ale už se umí i přetahovat o hračky a vztekat se (oba). Sudoku jsem taky zkoušela, ale před pár měsíci jsem narazila na scrabble a ten prostě vede - po večer zase vymýšlím slovíčka :-) hezký den všem! |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
30.4.2006 17:18:52
Ahoj kolegyně čarodějnice! :oDDD Koukejte dneska pěkně lítat, ať vás neupálí!
Péťa měl mít pálení v pátek ve školce, no lilo jako z konve, zima hrozná, takže se pak konalo jenom čarodějnické spaní ve školce z pátku na sobotu. Měli nějaké tancování, soutěže, večeři a pak spaní. Ráno byl nadšený! To za nás nebývalo, co? Až dneska u nás vylezlo sluníčko, ale zima je pořádná. Chytly mě záda, tak jsem zase lazároš, snažím se to nahřívat a trochu rozhýbat. Jinak u nás nic nového, Nelinka je lenoch, nechce se točit ani na bok, natož na břicho. A já jsem se poslední dobou zbláznila do sudoku, tak po večerech furt jenom sedím a počítám do devíti. |
| Li |
| • |
27.4.2006 17:37:05
Připojuji se k přání všeho nejlepšího pro všechny Jardy :o).
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
27.4.2006 12:31:01
a samozřejmě všem dalším Jardům a Jarouškům všechno nejlepší k svátku!
|
| Li. | 14175 |
|
26.4.2006 16:14:07
Haňule, vždyť to celou dobu říkám :o). Oficiálně (dle zákona) se smí nastoupit do školky až ve 3 letech věku. Někde ale na sebe berou riziko a zákon porušují, aby měli už od září obsazená všechna místa. Část mé osobnosti křičí, že se to nesmí, ale ta druhá část vítá, že někde vyjdou máminám vstříc :o). Škoda, že ta "naše" zákon dodržuje.
Chtěla jsem se zeptat vás, co jste koupili dětem "Živou abecedu". Také ji děti tak milují? Prvek se díky ní už naučil 10 písmen a umí počítat do 5 :o). Jen já začínám být na ten zvuk abecedy silně alergická. |
| Haňule + Jakoubek | 27713 |
|
|
26.4.2006 12:33:56
Tak jsem dnes ráno byla u zápisu do školky sama (Kubovo výsledky z OHESu doktorka ještě nemá,tak ho zatím mezi dětičky brát nechci), žádost sepisovala přímo paní ředitelka a když se mě ptala,od kdy bude mít nástup, tak si sama automaticky odpověděla, že 28.11.2006 (teda pokud ho vezmou, samozřejmě), protože může nastoupit až od 3 let,a ty bude mít 27.11.
Tak tedy opravdu nevím, jak to jednotlivé školky dělají, že někde dětičky vezmou i od září. Jinak trávíme dny ve stínu na balkóně, abychom nebyli doma zavření úplně. Kubovi je líp,od včerejšího odpoledne už ani nekadil, tak snad to bude dobré. |
| Lukina | 11228 |
|
|
25.4.2006 11:44:00
Li, když jsem byla s Barčou na zápisu do školky, tak mi řekli že by to bylo od září. Příští týden se tam jdu zeptat jestli byla přijata, tak se na to zkusím zeptat.
|
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
25.4.2006 10:11:02
Ahojky!!!
Tak napřed gratulace:o) Předně musím pogratulovat Labu ke krásnému chlapečkovi Davídkovi!!! ![]() Také všem velkým oslavenkyním přeji to nejlepší v životě a splnění všech přání!! ![]() A Lukině moooc gratuluji k bříšku! ![]() Jinak tedy koukám, kolik listopaďátek jde do školky! My bohužel ne, není místo, ještě jedině, kdyby někdo nenastoupil v září, tak by byla šance, ale tomu nevěřím, u nás jsou školky plné, tak je každý rád za volné místečko. Na kouzelnou školku nekoukáme, nějak nechytáme ty časy, tak když chtějí děti pohádku, pustím jim tam Minimax a tam se jim líbí skoro všechno. Akorát Míša na to vydrží koukat jenom chvíli, tak 10-15 minut a Julka, ta by se zase od toho neodtrhla, poslední dobou jí to nějak začalo bavit. Ale, že by měli nějakou hoodně oblíbenou pohádku, tak to asi ne. Je teď trochu nemocná, tak se to hodí:o) Měla teploty, průjem a v sobotu v noci i jednou zvracela!!! To zvracení mám s vykřičníky, protože je to úplně poprvé od jejího narození. Ona se ani po kojení neublinkávala. Nezvracela ani při salmonele! Kamarádka mi říkala, že prý u nás řádí nějaká viroza, právě přesně co máme teploty-průjem nebo zvracení. Tak jsme na dietě, ale už to vypadá dobře, vlastně měla průjem jen jeden den, tak už trochu polevujeme. Dneska jí vezmu i ven, musím, až půjdu pro malého do školky, nemá ji kdo pohlídat, tak snad už to bude dobré. Luki, já taky kupovala malé podložky do postýlky ve zdravotnických potřebách, jsou jako ty na přebalování, akorát větší, že to líp drží. Jo a když jsem u těch postýlek, tak jsme Julce už koupili větší postel (70x160) je z ní nadšená a přes den si na ní i hraje. Akorát mě to bylo trochu líto, že už vlastně mám doma tak velké děti, když jsem tu malou rozebírala... No, schovám jí a uvidíme:o))) Tak a už nevím na co jsem ještě chtěla reagovat, tak příště, mějte se hezky, páá |
|
|
25.4.2006 9:17:42
Oprava, ještě jednou...
|
|
|
25.4.2006 9:14:16
Ahojdáááá, to je venku náááádherně, co? Už je mi líp, tak se zase raduju :oDD.
Péťa byl v neděli s taťkou na Majdě a Františkovi, no přišli jak Ježíšci, s plyšákem Františkem, cédéčkama, fotkama :o). Takže sakumprdum vyšel kulturní zážitek na rovnou tisícovku :o(((. Františka hned zabavila Léňa, kupodivu se o něj netahali a v noci si ho zatím střídají, jednu noc s ním spal Péťa, dneska Lenka. To jsem docela čuměla, že se tak krásně sami domluvili. Jo a pro příznivce pošťáka Pata jsou tady nějaké jednoduché hry. Snad se budou líbit... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.