| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 6145  [Dalších 5485 >>]
Jitulka 18006
24.4.2006 23:11:57
Haňule,to je škoda,mohli jsme se tam vidět...hráli jsme tam.Tak ať je vám líp.Dokonce bylo letos(snad poprvé,co tam hrajeme) hezky skoro celý den....lilo až na Katapulty.Koupila jsem Vítečkovi tričko se Včelkou Májou,tak ho teď má jako druhou kůži:o)

A utíkám kouknout na Davídka....LaBu,hodně zdravíčka,jsem ráda,že už tu zase jsi.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
24.4.2006 23:11:46
LaBu, Davídek je kráááásný! Ti mrňousci jsou takoví nádherní a bezbranní.

Li, to je fajn, že jsi se po čase zase ukázala. Jak se máte, co děláte?

Co já vím, tak tam, kde nemají jesličky, tak berou děti mladší tří let i do školek. Netuším, na základě čeho, možná je to v tomto případě nějak ošetřené, ale pokud mají místo, tak jsou možná rádi, že to někým zaplácnou. Moje neteřinka chodí do vesnické školky od necelých dvou let.
Zdenka1 25809
24.4.2006 23:09:06
Aby těch oprav nebylo málo, tak ještě jednu přidám: dětí, kterým ještě nejsou tři roky.
Zdenka1 25809
24.4.2006 22:53:06
Oprava, v listopadu.
Zdenka1 25809
24.4.2006 22:52:22
Li, řekli mi, že je to omezené tříleté děti můžou vzít do školky pouze tři, tak jestli bude Miluška čtvrtá, tak nastoupí až v září.
Haňule + Jakoubek 27713
24.4.2006 20:55:31
Teda Labu, Davídek je moc krásný, opravdu se vám moc povedl :-)

Tak jsme se v sobotu chystali na Řipskou pouť,ale bohužel nám to nevyšlo. Kuba jen co ráno vstal,tak začal blinkat,pak se k tomu přidali vysoké teploty a v neděli už sice skoro neblinkal ,ale přidal se průjem :-(( Tak mu dneska brali vzorky,ve středu budou výsledky. Ale vzhledem k tomu,jak vidím, jak se mu vrací zlobení do žil, tak bude asi všechno v pořádku. Díky bohu!!!

My jdeme na zápis do školky ve středu ráno,teda půjdu asi bez Kuby, nechci ho brát mezi děti,dokud nebudu znát ty výsledky testů.

Li,v jedné mateřské školce mi taky potvrdili,že by mi Kubu eventuelně vzali už od září,že to ve výjimečných případech dělají...ale na základě čeho, to nevím,až tak jsem se po tom nepídila. Ale budu Jakoubka nakonec přihlašovat do jiné školky,kam to máme blíž a tam jsem se na to neptala.
Li. 14175
24.4.2006 18:12:37
Právě jsem objevila v albu listopadek příval nových fotek. Musím říct, že jsou všechny vyvedené. Ovšem nejkouzelnější je samozřejmě benjamínek - malý Davídek :o). Tak mu ještě jednou přeji, ať se mu na světě daří :o).
Li. 14175
24.4.2006 18:09:21
Ještě malá douška - jestli u vás ve školce objevili nějakou díru v zákoně, honem sem s ní. Ráda ji také využiju :o).
Li. 14175
24.4.2006 18:07:28
Zdenko, u vás berou děti do školky už v době, kdy jim nejsou tři roky?! Nechci být rýpal, ale do tří let dítě oficiálně patří do jeslí (tedy pod ministerstvo zdravotnictví). To je taky jeden z důvodů, proč do většiny dětských koutků v obchodních domech berou na hlídání až děti od 3 lety (hlídají tam pedagogicky vyškolené učitelky, ne zdravotní sestry). Už jsem slyšela o tom, že v některých městech berou do školek i děti mladší tří let. Je to ale podle mě obrovské riziko učitelek. Kdyby se náhodou těmto dětem něco stalo, byl by z toho obrovský malér. Dítě mladší 3 let do školky podle zákona zkrátka nesmí - ani na 5 dní v měsíci, ani na 4 hodiny denně.

Vím, že teď možná působím jako nějaký kazatel, ale neber to tak prosím. Jen jsem trochu studovala zákon. Koketovala jsem totiž s myšlenkou dát Zdendu na pár hodin do školky už od září, aby si pomalu na školku zvykal. Hm, nejde to :o(.
Lukina 11228
24.4.2006 12:54:28
Labu, Davídek je moc nádherný.

Sev, školu zatím zvládám v pohodě. Horší to bude na podzim. Protože v době kdy mám rodit mi zrovna začíná semestr. Takže to do školy asi vůbec chodit nebudu. Až v únoru na zkoušky. Některý předměty bývají v pohodě, že ani na přednáškách být nemusím, ale některé přednášky jsou potřebné abych tam byla. No snad pomůžou spolužáci a budou mě zásobovat pečlivými výpisky.

Zdeni, nad jménama teprve přemýšlíme. Ale abych pravdu řekla, tak se mi víc zas líbí ty holčičí.

Minulý týden jsem byla s Barčou na písku a hned jí tam štípla do ucha vosa. Naštěstí jen zvenku. Chudák, pěkně řvala. Bojí se totiž každý mouchy, natož vosy, která jí ještě štípne. Ucho jí pěkně nateklo a měla ho červený. Pro jistotu jsem zašla k doktorce. Ale naštěstí ten otok brzy ustoupil. Dr. mi doporučila jí dát pro jistotu Zyrtec a namazat to Fenistilem. Reakci naštěstí žádnou neměla.

Také mi říkala tchyňka (učitelka), že u nich ve škole byl pracovník K centra a říkal, že se má dávat pozor na injekční stříkačky v pískovišti.
Už takhle se docela těch pískovišť bojím a teď tam teda už moc chodit nebudu.
Hlavně u nás jsou všechny dost hrozný.
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 6145  [Dalších 5485 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.