Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renis | 16762 |
|
|
20.4.2006 13:18:47
Jé Luki, tak to musím hned pogratulovat.
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
20.4.2006 13:18:35
Jéééé,Lukino,gratuluju,to se nám to tady pěkně rozrůstá!!!
|
| Renis | 16762 |
|
|
20.4.2006 13:15:15
Ahojky, chtěla bych všem poděkovat za gratulace. Užila jsem si to pěkně, byli jsme týden u našich, měli jsme co oslavovat. Byli jsme na svatbě, pak moje narozky a pak ještě výročí naší svatby. Takže se pořád popíjelo. Haňul, moc jsem nedostala nařezáno. Li, tobě také dodatečně přeju všechno nejlepší. A hlavně velká gratulace LaBu k Davídkovi, přejeme hodně zdravíčka a šťastné miminko.
Koukám, že s kouzelnou školkou je to asi všude stejný. Pet u nás taky vede, musím malýmu vyprávět o Petovi i když usíná. Polívky z pytlíku tedy taky malýmu nedávám, ale jak říká Lukina, párek malej slupne, když ho vidí u nás. A nejraději má obyčejný Junior salám za 4Kč. Zjistila jsem, že šunčičkou za 15 Kč malýho neuctím. Jdu si dát kafčo dokud prďolka spí. Mějte se a užívejte jara. |
| Lukina | 11228 |
|
|
20.4.2006 13:08:54
Jo a ještě jsem vám chtěla napsat jednu novinku od nás. A to že bude mít Barunka sourozence. Jsem akorát ve 13.TT. Termín mám 23.října. Tak nám ten listopad jen o kousek utekl. I když s Barčou jsem měla také termíny 23-26.října.
|
| Lukina | 11228 |
|
|
20.4.2006 13:03:28
Li i Renunce přeji dodatečně vše nejlepší k narozeninám a Labu gratuluji k Davídkovi. Všem posílám velikou
![]() Už jsem také moc ráda, že je lepší počasí. Hned mám lepší náladu. Kouzelnou školku Barča sleduje. Pošťáka Peta má také moc ráda. Dokonce si pobrukuje i úvodní melodii. Jinak nejvíc miluje Michálka s Františkem. Pak ještě má celkem ráda dědu Lubina. Ostatní moc nemusí. Minulý víkend jsme byli na představení Michala. Barče se to moc líbilo. Akorát jí bylo líto, že tam nebyl František. Tak jsme jí ho koupili (maňáska) a od tý doby si s ním pořád hraje. Dokonce hrají s taťkou večer i divadlo. Výměna manželek mě taky dostala. Také by mě zajímala ta jejich antikoncepce :-))) Starších dětí mi bylo akorát líto. Můj názor je mít tolik dětí kolik zvládnu a stačím finančně zajistit. Někdo se tu zarážel nad jejich stravou. Pytlíkové polívky Barče nedávám, ale párek občas jo. Ne že bych jí ho dala sama od sebe. Ale když ho viděla u taťky tak ho také chtěla. Takže občas tu nožičku sní. Pírko, co školka? My byly u zápisu také včera. Vysledky se dozvíme za 14.dní, ale šance prý určitě je. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
20.4.2006 8:14:10
Hezké sluníčkové ranko!
Takováhle rána miluju, hned mám lepší náladu, i když jsem vyspaná minimálně. A holky zatím chrupou, tak toho klídku využívám ke snídani u netu :o). Li, přeju hodně zdravíčka, marodit se má nanejvýš, když je venku hnusně! Alíku, vy jste super rodina, s ničím se nepáráte, to je úžasné. Já už to vidím, za chvíli budete mít za autem připojené dvě maringotky a budete spokojení, i když pojedete jako s cirkusem ;o). Pošťák Pat je u nás taky hitovka. Dětičky tak říkají našemu pošťákovi balíkáři, který tady skoro obden zvoní :o)). Jinak Lenka kromě Pata Kouzelnou školku zatím moc nebere. Péťa jde v neděli s taťkou do divadla na Majdu s Františkem a už 3 týdny se hrozně těší, furt se chodí dívat na vstupenky :oDDD. Dáda je hrozná, divím se, že ji ještě nevypakovali. Musím říct, že neznám dítě, které by preferovalo Dádu a ty její khákající vhány. U nás alergie zatím nezačala, my jsme spíš na trávy. Letos zkusím homeopatika, něco jsem našla na netu, tak jsem zvědavá. Zyrtec při kojení nesmím. Hitovým pořadem se u nás doma stala Chůva v akci. Taťka mi pořád říká, když na to koukáme - vidíš, jak máme hodné dětičky? Musím říct, že mi to hrozně dělá dobře, to cizí neštěstí :oP. Vím, že v té výchovné bryndě nejsme sami a že je to v podstatě normální, že dětičky zlobí. A ty rady tam jsou opravdu někdy k nezaplacení, aspoň trošku si z každého dílu vezmu. A včera jsem teda záviděla, jak ta chůva říká, že jim děti pohlídá, ať jdou spolu na večeři. My taky nemáme skoro šanci být spolu chvilku sami :oDD. |
| Li. | 14175 |
|
19.4.2006 20:13:37
Děkuji všem za gratulace a blahopřeji LaBu k narození Davídka :o).
Já poslední dobou vážně nestíhám. Máme trošku zdravotní problémy, snažíme se také výletovat... Snad bude brzy líp :o). |
| Abcded | 23276 |
|
19.4.2006 14:01:49
A dalším beranicím Li a Ren přeju taky všechno nejlepší k narozeninám!
|
| Abcded | 23276 |
|
19.4.2006 14:00:27
Zdeni, tak náš Kuba taky ještě na kole moc nejezdí, mluvila jsem tu o starším bráchovi Pitrýskovi, tomu je 5 let. A chválila jsem ho, protože už s námi ušlápl asi 30 km výlet, tedy půlku jsem ho ale táhla (ale snažil se šlapat i tak, ač naprázdno:o)
Sev, kola vezeme jen čtyři a nevozíme je na karavanu, ale v karavanu v garáži:o) Když jedeme na kratší dobu, tak je v ní místo, takže se tam vejdou. Ale když jezdíme dál a nadýl, tak je nacpaná (znáte to kyblíčky, lopatičky, nafukovací člun s motorem, zásoby jídla.....:o) a dáváme je na nosič na zadní straně auta. Jenže ten je jenom na čtyři kola, kam pak budem dávat zanedlouho to pátý a pak i šestý mi nejni jasný... Začínáme uvažovat o vozíku za karavan:o) A Andulka jezdí s námi v tom vozíku za kolo s Kubou. Ten o ní za jízdy starostlivě pečuje:o)) A babička s námi jezdila akorát na lyže. Jinak doma se mi její pomoc hodí moc, minimálně o prádlo se nemusím starat, babička totiž ráda žehlí:o) Ale nemysli, zas tak často ji zneužívat nemůžu, chodí do práce a někdy toho má chudák sama až nad hlavu. A ta výměna manželek mě právě taky strašně překvapila. Taky jsem čekala, že to ta blondýnka nezvládne, byla to vlastně taková ukázka dvou extrémů, kdy ona měla hromadu volného času a život si spíš jen užívala a na druhé straně maminka tolika dětí. Abych pravdu řekla, nejdřív jsem byla stoprocentně na straně rodiny s mnoha dětmi (jak jinak že), ale když ukázali, jak vlastně žijou, už mi to tak úžasné nepřišlo. Jsem sice taky toho názoru, že děti by neměly dostat všechno na co si vzpomenou, že by se měly zapojovat do domácích prací, ale jedna věc je asi rozhodovat co dobrovolně nechci dětem dopřát a druhá věc je, že jim to prostě nemůžeme dopřát:o( Je fakt, že ty děti si toho v dětství asi moc neužijou:o( |
| Jitulka | 18006 |
|
|
19.4.2006 13:29:22
Bubíšku,jasně,pošťák Pat je i u nás velký favorit a Kouzelnou školku má nejradši s Michalem a Majdou,jak je Dáda,tak je naštvanej,že tam není František:o)
Tak to bude mít Dáda asi radost! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.