| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 6145  [Dalších 5455 >>]
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
19.4.2006 10:22:35
Přeju všem krásný den. Venku je hezky.
Malej je o.k. měl jeden den teplotu a dva dny rýmu. Jinak nic. Tak jsme rádi. My s manželem to odnesli víc. Manžel průjem, já zvracení a teplota a trošku rýma. Už je to dobrý, jen mě šíleně bolí záda.

Renunko a Li, přeju vám dodatečně, ale i tak od srdce všechno nej nej nej k vašim narozkám. Hlavně zdravíčko, štěstíčko, lásku a pohodu.
Jinak na výměnu manželek jsem taky koukala, plákla si u toho. Nejde mi do hlavy, že selhala antikoncepce několikrát....
Ta gulášovka z pytlíku mě dostala víc než ty párky. Jinak tam měli čisto, rodina fungovala, děti neskutečně hodné a ty dva nejstarší.....no to se jen tak nevidí, kluk v pubertě a takhle hodnej.....fakt jsem koukala jak blázen.
Ten otec mě naštval jak se choval k té jeho nevlastní dceři a že pak i přiznal, že to miminko chlapečka má nejradši a ta jeho žena s ním souhlasila, že to chápe, že je to jediný pokračovatel rodu.....
Jeden jogurt při diktování seznamu co nakoupit mě taky zarazil....
Uvažuju o nějaké sbírce pro ty dětičky....
Ta blondýnka mě překvapila, čekala jsem, že to bude nějaká fiflenka, ale zvládla je dobře.
U ní mě jen zarazilo to vaření, že si nechává vozit jídlo z hospody. Ale jinak byla fajn. Na nic si nehrála.
Tohle je fakt reality show.....

Koukám, že jsme asi jediný, kdo nedá ještě malého do školky...

Jinak Velikonoce jsme strávili tak, že jsem udělala kuřecí roládu s nádivkou, jeli jsme ke tchýni, vajíčka nebarvili, malej se tam vyřádil, večer začlo být malému už blbě a v neděli mu bylo nejvíc zle, to měl ty teploty a rýmu i v pondělí. Tak že jsme nějak Velikonoce neslavili, ani mě nikdo nevyšlehal, tak uschnu :-))

Malému jsem objednala na internetu tričko s pošťákem Patem, tak se asi zblázní radostí. Taky mají vaše děti rádi Kouzelnou školku a toho pošťáka?

Tak jsem se nějak rozepsala.

Měla bych jít žehlit, ale nevím, jestli to s těmi zády zvládnu. Uvidíme.

Alergici, jak jste na tom? Už kýcháte? U mě to už začalo, paráda :-((
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262
19.4.2006 8:49:20
Velikou gratulaci posílám Labu k Davídkovi - přeji hodně zdraví vám oběma!! Davídkovi hodně štěstí do života :-)

Dneska jdu s Ájou taky k zápisu do školky, sice si taky říkám, že je to moje malá holčička, ale děti potřebuje, je to vidět venku jak se za nima honí a chce se s nima mazlit :-).

Alíku, hezký zážitek z výletu!!! :-))

Jitulka 18006
18.4.2006 23:07:24
Renunko,tobě dodatečně taky všechno nejlepší...kdepak,já prostě vždycky na někoho zapomenu(stydlín)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
18.4.2006 14:50:28
Ahojky, tak já taky moc gratuluju oslavenkyním Beranicím a přeji hodně moc zdravíčka!!!

Na Výměnu jsem taky koukala a dneska o tom pořád přemýšlím. Moc dobře vím, jaké to je, když nemí čas na všechny dětičky. Ty starší byly fakt hodně odstrčené a zapřažené - žádné dětství, chybějící vánoce a jeden jogurt - to mě dostalo, ovšem vlasy mi vstávaly hrůzou při té jejich stravě. Dvouletému capartovi dát gulášovku z pytlíku, párky atd. brrrr! Ale co se dá dělat. Ovšem děti byly úžasné a ta nová mamina taky. První dojem byl, že je to rozmazlená panička, že to nezvládne, ale fakt překvapila, děti opravdu miluje a tak si s tím poradila.

Léňu jsem přihlásila do školky. Když ji chytne rapl, tak bych ji tam nejraději strčila z fleku, jindy si zase říkám, že je ještě moje malá holčička. No ale do podzimu ještě fůra času, to se ještě mnohé změní.

Alíku, vy jste fakt akční rodina. To vozíte na karavanu ještě 5 jízdních kol?? A Aničku hlídá babička, nebo už jezdí s váma v tom vozítku? Jéžiš, já bych taky brala mít babičku poruce. Nějak se mi těch rukou pořád a pořád nedostává :o(.
Haňule + Jakoubek 27713
18.4.2006 13:36:15
Zapomněla jsem se optat, Bubíšku, jak se daří Davídkovi - už je mu lépe?

Alíku,velikonoční víkend na Šumavě - to muselo být moc fajn...Taky bych hned jela. Jste úplně neuvěřitelně aktivní, jak to všechno zvládáte? Já mám "jen" jedno dítě a někdy toho mám tak akorát...:-))) Pitrýsek už umí jezdit na kole? My máme pro Kubu teprve nachystanou tříkolku, konečně to už vypadá, že bude tepleji a tak už můžeme pomalu vyrážet do parků....

Na velikonoce jsme vyrazili k tetě na chalupu, aby si Kubíček mohl vykoledovat vajíčka. Měl jich plný košík, byl nadšený. Odpoledne pak každému vykládal, že byl vééélkýýý koledník.

K té výměne manželek - taky jsem se koukala,a ze začátku jsem si myslela,že maminka od jednoho kloučka nemůže zvládnout 8 dětiček,ale moc a moc mě překvapila,protože to podle mě zvládla na výbornou!!! Nevím, jestli bych si v takové situaci uměla poradit.Ale ono asi nic jiného člověku nezbývá.
Haňule + Jakoubek 27713
18.4.2006 13:28:10
Labu,
my také přejeme hodně pohody, štěstí a radosti Tobě a samozřejmě i malému Davídkovi!

Renunko, se zpožděním přeji vše nejlepší k včerejším narozeninám, doufám, že když jsi byla včera oslavenkyně, žes nedostala moc na zadek..:-)

Li, Tobě též vše nejlepší k dnešním narozeninám, hezky si je oslav a užij, jak se patří.

Oběma vám posílám jarní kytičku, alespoň takto na dálku.

Jitulka 18006
18.4.2006 12:31:24
Alí,a že ty víš,o čem mluvíš,že.....taky jsem koukala a smekám před oběma,měla jsem o tu blondýnku strach,ale byla bezva.

Halo,Li,kdepak jsi?Užij si dnešní narozky jak jen to půjde!!!
Abcded 23276
18.4.2006 11:14:53
Se nějak nepovedlo, tak ještě jednou to přáníčko:o)

Jo a nekoukali jste včera na výměnu manželek? Já na to jinak nekoukám, ale zlákala mě upoutávka na rodinu s osmi dětmi:o) Teda šest malých dětí po roce....no to je teda něco, tu paní tedy fakt obdivuju.
Abcded 23276
18.4.2006 11:11:20
Taky moc gratuluju Labu k Davídkovi. Nakonec to ještě stihnul včas, aby tě mohl vyšupat že jo?:o)

IMG:http://www.albi.cz/cards//prani/20001.jpg

Jinak my jsme strávili prodloužený víkend na Šumavě, bylo tam krásně, jezdili jsme na kolech (musím pochválit Pitrýska jak už krásně šlape - i když občas se nechal táhnout) a chodili na procházky. Jen to počasí mohlo být lepší, bylo většinou pod mrakem a přeháňky. A nahoře na horách ještě sníh:o) Taky jsme uvízli v českokrumlovské zámecké zahradě, protože jsme tam vyrazili už pozdě, takže nás zamkli. Nakonec jsme museli přelízt vysokou bránu i s kočárkem - naštěstí prázdným, děti prošli skrz mříže:o) No ještě že jsem nevyšla tak úplně z formy, jinak bych tam asi nocovala v altánku:o)

No a o velikonočním výprasku mi ani nemluv Jitulko, tolik chlapů na mě...ani mi pomalu nestačily vajíčka:o)))
Jitulka 18006
17.4.2006 23:45:15
LaBu,moc gratuluju!!!!Malému hodně štěstí,zdraví a lásky a tobě pevné nervy na holky i na chlapa.To je báječné po návratu zjistit,že je zase o človíčka víc:o)

Jakpak jste trávili Velikonoce?My jsme byli v Plzni,byla to legrace,Vítek nás vyšlehal,ječel dokola hody,hody,navštívili jsme jarní zoo,prostě jsme si celkem užili...doufám,že vy taky.
A jak Alík....jestlipak ještě chodí?Ta má ten nášup od kluků asi velkej,vlastně i Zdenka,Jitu(a kdo to tady má ještě víc těch synátorů?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 6145  [Dalších 5455 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.