| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 6145  [Dalších 5445 >>]
Zdenka1 25809
17.4.2006 12:53:18
LaBu, gratuluji k Davídkovi.
Já mu přeju:
stálý úsměv na líčku,
k tomu klidnou dušičku,
v očích jenom třpyt a jas,
v puse extra silný hlas :-)
ať se rychle rozkoukává,
radosti vám přidělává,
zdravíčka mu přeju moc
a vám klidnou každou noc...

Tato malá kuřátka veselá jak jarní zahrádka přejí Vám mnoho hojnosti, štěstí, zdraví a radosti! Veselý zbytek velikonoc přeji i já Vám všem :-).
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
16.4.2006 17:14:37
Jůůůůůů, velikonočňátko je na světě!!! Moc a moc gratuluji a oběma přeji spoustu vzájemné lásky a hodně moc zdravíčka!

bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
16.4.2006 15:57:57
Dnes ve 13,30hod. se Labu narodil Davídek 3,90 kg a 53cm.

GRATULUJEME!!!!!!!!

bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
16.4.2006 11:48:54
Ahoooj všem, jen v rychlosti hlásím, že je Labu v porodnici a zatím čekají......tak snad půjde vše rychle a hladce!!! Držíme palečky.

Malej nám blinká, pak napíšu víc.

Mějte se zatím fajn.
Zdenka1 25809
14.4.2006 20:07:43
Alíku, to jsem neřekla, že doktoři léčí jen antibiotiky. Jarek měl nejdřív rýmu, ta pak přešla přes angínu na zánět průdušek. Proto bral často antibiotika, vždy byl doma minimálně tři týdny, než se mohl vrátit do školky a každou chvíli znovu. Tak jsem docela ráda, že tihle dva mají jen rýmu, kašel a sem tam zvýšenou teplotu, průdušky mají oba pořád čisté, občas s nimi zajdu k obvodní doktorce, aby mi je zkontrolovala. I když bych byla raději, kdyby byli zdraví úplně, vitamíny berou pořád, nejen tabletky, ale i ovoce a zeleninu. Ten zánět uší byla nejvážnější nemoc za celou zimu. Jarek ale taky nakonec, od té doby, co jsme byli v těch lázních, za posledních devět let byl nemocný asi jen 3x a to vždy max. týden :-).

LaBu, vidím, že Bubíšek pořád nic nepíše, tak to asi Davídek opravdu čeká až na Velikonoce. Vzpoměla jsem si jak mi v porodnici říkali, "Maminko, nebojte se, však už víte, do čeho jdete." Tak jsem jim odpověděla "Však právě" :-). Nakonec musím přiznat, že ten třetí porod byl nejrychlejší a nejsnadnější, Miluška už byla na světě, když přiběhli doktoři, ale byly tam sestřičky a ty to taky zvládly. S těma perníčkama jsi šikovná, já je pekla zatím jen jednou o Vánocích a pak jsem je několik let používala jako ozdoby na stromeček, jak byly tvrdé :-).

Dětičky na fotkách jsou všechny moc hezké.
Jitulka 18006
11.4.2006 22:35:22
Alíku,jistě,že jsem myslela TVÉHO chytrého muže....nebo ty jich snad máš víc?(jé,to je ale škoda,že tu smajla s vyplazeným jazykem,hned by tu byl :o))
Abcded 23276
11.4.2006 14:02:51
Teda, jak jsem jen mohla zapomenout na naši beranici?:o) Zrovna já? Ale teď jen nevím, komu mám popřát, jestli Cisce nebo spíš její mámě, že to s ní vydržela (jak já s ní soucítím:o) No přeju vám všechno nejlepší oběma!:o)
Tedy doufám, že si přáníčko přečteš, už jsem tě tu neviděla snad sto let.

Co? Chytrý muž? To jako můj manžel?:o)))
Jitulka 18006
11.4.2006 13:12:59
á,ještě něco velmi důležitého: všechno nejlepší k narozeninám naší zahraniční zpravodajce!
Jitulka 18006
11.4.2006 13:09:19
No,přidávám se k Alíkovi,jsem ráda,že jak Terka,tak Vítek byli jako mimča děsně hodní,ale od té doby to jde jen k horšímu :o)))
Sev,tak ať se uklidní Leni dřív,než Péťa hupsne do puberty!

LaBu,už se moc těšim na Davídka,takže koukni honem rychle dodat do compu další fotky,ať si srovnáš časový chod a dodáváš aktuální fotečky.

Alí,no jo....chytrý muž postavil svůj dům na skále,že:o)
Abcded 23276
11.4.2006 11:09:20
Teda Sev, nechápu jak jsem ty fotky mohla přehlédnout:o) To bude mlíko na mozku:o) Jsou moc hezký. A Labu vy jste teda doma všechny šikovné - krojovanci, stromečky i Sisky perníčky jsou prostě krásný:o) To Kuba by měl polevu všude jinde, jen né na perníčkách. A doufám, že se s rychlostí polepšíš, ráda bych viděla Davídka dřív než o velikonocích 2007:o)
Jinak teda vidím, že ohledně "nemocí" máme podobný názor - já říkám, že co tě nezabije to tě posílí:o) Takže každá nemoc, se kterou se dětičky samy rychle vypořádají nebo kterou zaženou ještě dřív než pořádně propukne, je pro ně defakto takovým očkováním:o)

Sev, tak ať to Nelince vydrží a je už hodná. Nedokážu si představit, mít takhle uplakaná miminka, pro mě je tohle období u dětí nejkrásnější, na které nejraději vzpomínám a u Aničky asi budu obzvlášť, protože ona je takové sluníčko, na které se stačí podívat a už se směje od ucha k uchu, že člověk hned zapomene na ty starosti, které mi přinášejí děti větší:o)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 6145  [Dalších 5445 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.