Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
10.4.2006 10:26:43
Pozdravení i od nás!
Téda Alí, já krom velké vody přidala i fotky Lenky a Neli! Aňulka už je véliká! No a Sisi je teda šikulka po mamince, co? Já se musím pochlubit, Neli je jak vyměněná, celodenní řvaní je fuč. Po 4 měsících!!! Hurááááá! Hned je svět krásnější. Zato Lenka chytla druhou vlnu vztekání, tuhle jsem ji tady vychválila a už 3 dny ječí jak siréna, grrr! Klid u nás asi nebude nikdy ;o). LaBu, neboj, to zmákneš. Já měla z třetího porodu hrozný strach a nakonec byl nejlepší ze všech tří. Hodně sil posílám! Ať je to brzy a ať jste zdraví! |
| LaBu |
| • |
10.4.2006 9:48:28
Alíku, že ty nevieš, že detská práca je zakázaná?! ;o))) Pristane vám to tam obidvom pracovníčkam a fotka z poute ma dostala...:o)
Aj Lenička a Neli sú kočky :o) No a ja som tam pridala nejaké ťažko aktuálne fotky z vianoc 2005 :o))) Možno vám tie veľkonočné perníčky, čo sme včera zdobili, ukážem okolo vianoc 2006, keď ich naťahám do počítača ;oDDD |
| LaBu | 19306 |
|
|
10.4.2006 9:24:50
Dobré ránko.
Tak u nás nič moc nového, Davidko si dáva na čas, asi ma chce ušetriť od "šibačky" a budeme v nemocnici cez sviatky? Každopádne by som ho najradšej "vyhnala" von dnes, to by sme sa možno do piatku vrátili :o) Čaká ma tu už len jedna várka jeho vecí na ožehlenie a FINITO v tomto smere, hurá. Postieľka ho už čaká, na nej moja taška vzorne zbalená...tak na čo čaká, drobec? Hm, asi na termín :o)) Včera som dokrájala a prichystala do krabíc grilážové karamelové kocky, naša najobľúbenejšia dobrota a tiež sme dozdobili medovníčky, už len aby ešte trocha zmäkkli. Myslela som pri tom zdobení na Li, pretože som prvý raz použila na zdobenie hotovú bielu čokoládovú polevu. Išlo to naozaj fantasticky rýýýchlo a ľahučko, budem to určite takto robievať každú veľkú noc a čiastočne asi aj na vianoce. Rozprávala som Simonke "úsmevnú" (teda my sme sa na tom zasmiali dobre) príhodu Li, keď takto ozdobila medovníčky a celá pyšná na seba ich ukázala svokre, ktorá ju na to poľutovala, že "nie vždy sa všetko vydarí" :o) Robili sme kvetinky, vajíčka, motýliky a kuriatka....aj iné zvieratká, no, ale tie sa zdobenia nedožili :o)) Alíku, neboj, ja mám dosť často pocit, že ti začínam čím ďalej tým viac rozumieť a o čo je život jednoduchší a viac pohodový,keď človek všetko neprežíva tak dramaticky :o) Naše chodenie po homeopatoch v poslednom období mi prinieslo najväčšie ponaučenie v tom, že keď deti zakašlú, kýchnu, či majú soplik, netreba hneď pobehovať okolo s množstvom rôznych liekov....osvojila som si názor, že vraj treba chvíľu nechať imunitný systém s tým zabojovať a nepodceňovať jeho prirodzenú schopnosť sa s tým vysporiadať...a funguje mi to zatiaľ výborne....nie len že nebeháme hneď k lekárke, ale už ani nedávame hneď pri prvých príznakoch mraky homeopatík, ako ešte pred časom...a fakt, dva tri dni a prejde to samé... Ďakujem za ukľudnenie k pôrodu a aj za priania! Tak nejako už som sa, myslím, upokojila, už myslím len na to, nech je s malým všetko v poriadku a ja už to nejako zvládnem :o) Janusinko, gratulujem k takej skvelej správe, pekne ste si to veru naplánovali! :o) Kriedy a malí indiáni- to poznám :o)) Aj u nás už sme ich vytiahli. A aj bicykle, to je teraz veľký hit, chodievajú všetci traja na bicykli v poslednej dobe tuším každý deň. Ale tento týždeň má vraj celý pršať :o(( Zdeni, Miluška a Zdenda vyzerajú podľa tvojich popisov ako správna dvojka, zdá sa, že si výborne rozumejú a sú to veľkí šikulovia...a majú ťa dobre vychovanú ;o) Príjemne sa čítajú tie vaše príbehy :o) Haňule, tak čo vy? Už ukladáš veci do nového nábytku? :o) Chystáte sa to mať do veľkej noci hotové? S tými našimi "zlobivými zlatíčkami" sme na tom, myslím, že všetky podobne :o)) Nič si z toho nerob, určite to s tebou nie je o nič horšie :o) Akurát minulý týždeň som tu mala bývalú spolužiačku, má teraz ročného syna a hovorila mi, ako obdivuje trpezlivosť, ktorú mám s deťmi a že nechápe, že si trúfame ešte na tretie, že nej nervy tečú z jedného :o)) Pýtala si nejakú radu, tak som je povedala, že niekedy stačí veľa vecí skrátka "ignorovať"...hneď sme si to výborne precvičili, keď jej malý vylial mlieko na gauč a Sisa vyliala o chvíľu aktimel (tekutý jogurt) na stoličku, stôl a podlahu v kuchyni :o)) Janni, tak čo u vás? Už Martinka v noci "nezlobí" ? Dúfam,že sa držíte a ďalej to všetko tak krásne zvládaš :o) A čo pyšná veľká segra? :o) Už chodí do škôlky, tak teraz máte asi cez deň viac času s Martinkou na seba? Je super, ako sa Veru toho zubára naučila krásne zvládať. Gratulujem segre k Honzíkovi !!! Je to akurátny chlapík, tak im obidvom prajem hlavne veľa zdravia! Tak a teraz sme na rade my :o) Bubíšku, kytica je krásna, odkopírovala som si ju pre inšpiráciu. Z pôrodnice ti napíšem sms-ku, dobre? :o) Jani, tak dúfam, že už to Míšu pomaly ale isto prechádza a zasa je v škôlke spokojný...každopádne vám to aspoň prajem. Neviem, snáď sú to také obdobia, čo prídu a odídu.. Na záver môjho románu ďakujem všetkým za pozornosť a ohlásim sa zasa niekedy nabudúce ;o)) A ešte pozdravujem úplne všetky listopadky a všetky detičky. No a idem vyvešať von prvú aj druhú práčku, čo mám už vypranú...a potom nazdobiť medovníčky pre Simčinu pani učiteľku...znova takých tých krojovancov ako na vianoce...že ja som vám ich neukázala? :oPPP Možno prihodím foto do albumu...papapapapa |
| Abcded | 23276 |
|
10.4.2006 8:22:55
Samozřejmě, že ten poslední odstavec patří Haňuli né Zdeňce....:o)
|
| Abcded | 23276 |
|
10.4.2006 8:18:37
Ahojky,
Jitulko voda se nám naštěstí vyhýbá (však kvůli tomu jsme si taky postavili barák na kopci:o), ale práce se mi minulý týden nějak nevyhnula, takže jsem neměla moc času (jo a dokonce ani poštu nám voda nezatopila....:o))) No a pak jsme byli taky na Matějský (měla opět úspěch) a začali jsme výletit na kolech. Labu, já taky považuju děti za zdravé, pokud už se vysloveně kašlem nedusí nebo nemají horečku. To jsem ráda, že nejsem taková sama. Jo, ty doby, kdy jsem s Kačenkou lítala k doktorce s každým zakašláním už jsou dávno pryč:o) Takže letošní zimu jsme přečkali takhle nějak "zdraví" Až teď minulý týden jsme se všichni rozkašlali víc, nejvíc Pitrýsek a Andulka. Jinak si nemyslím Zdeni, že doktoři léčí jen antibiotiky (taky asi záleží na doktorovi, ta moje vždycky zkouší léčit nejdřív bez antibiotik) A vlastně asi taky záleží na dítěti, my jsme naštěstí nástup do školky přečkali u dcerunky jen s jedněmi antibiotiky (jiné jsme ani nikdy předtím a potom neměli - ťuky ťuk) A jako prevence se u nás osvědčil vitamín C, začneme ho užívat, když se začínáme cítit né ve své kůži a musím říct, že taky většinou nemoci rozežene dřív než stačí vypuknout. Ale je legrace, že existují i lidé, kteří se naopak, když jim doktorka hned nepředepíše nějaké "pořádné" léky, cítí skoro dotčeně:o))) Labu, neboj až to přijde, tak určitě na nějaký strach z porodu zapomeneš, to pak určitě přijde to odhodlání a odvaha:o) Teda Sev, my nechcem jen fotky rozvodněného Labe, kdepak jsou i fotky dětiček? Já jsem nějaké fotky do alb dodala, abyste neřekly:o) Janušinko gratuluju k svatbě, tak ať se vám vydaří. To počasí je fakt hrozný, venku se člověk nestačí furt svlíkat a pak zas hned oblíkat...:o) Zdeni, z toho si nic nedělej, já mám nervy taky někdy na pochodu....největším potížistou teď je asi taky Kuba, protože si dělá co chce, neposlouchá, je vzteklý, nejí to co by měl, ale jen samé nesmysly....no mohla bych pokračovat. No ale jinak ho mám taky ráda:o))) Každopádně jsem ráda za to, že v poledne spí tak ty dvě hodinky. To Anička spí v kuse tak maximálně půlhodinku. No ale stejně, když usnou oba najednou, tak ty starší dva stejně nijak nevypnu...:o))) Závidím vám že máte možnost dávat děti do školek, to já byla u zápisu teprve s Pitrýskem...:o( A Sev, co se týká chůvy v akci, taky jsem si nejdřív říkala, že je to dobrý, že někde je i hůř. Pak jsem si ale uvědomila, že v tom prvním díle (další jsem neviděla) to bylo sestříhané tak, že tam ukazovali jen ty výbuchy a jen tu jednu scénu, kdy dostali kluci na zadek dokolečka. Mno nevím, myslím, že by šikovný režisér dokázal tohle sestříhat kdekoliv:o) |
| Zdenka1 | 25809 |
|
|
9.4.2006 21:37:54
Severko, my tady nemáme v okolí žádný vhodný chodník na malování, tak se musíme zatím (než vyrazíme někam dál) spokojit s pískovištěm, dneska jsme tam letos byli poprvé a jestli to tak půjde dál, tak tam s dětmi budu chodit ráda, ještě loni jsem je musela nahánět všude možně, ale teď už se dá s nimi domluvit a nikde mi neutíkájí.
Já jsem se taky nakonec rozhodla, že Milku přihlásím do školky, i když není moc velká šance, že mi ji tam vezmou. Ještě musím nechat potvrdit u doktorky evidenční list a příští týden půjdu odevzdat vyplněnou přihlášku. Malá taky hrozně ráda chodí pro Zdendu do školky a taky ho tam se mnou ráda i odvádí, párkrát se mi povedlo malého odvést, než se stihla probudit a zároveň než šel Jarek do školy, ale teď už si mě hlídá. Ráno před šestou si vleze ke mně do postele a když v 6.20 vstanu, tak to hned pozná a přiběhne za mnou :-). Ještě musím Milušku pochválit, taky už se může zařadit mezi děti, které nepotřebují vůbec plenku, ani v noci, ani venku :-). |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
8.4.2006 15:58:50
Ahojky! Téééda, tady je mrtvo! Je jaro, tak jste asi všichni furt venku, co? Je to paráda, když už se nemusíme tolik navlíkat a i ten pohyb je pro dětičky jednodušší. Ty moje teď preferují kreslení křídama, takže domů chodí zmazaní jak indiáni, ale šťastní jako blešky.
Teď jsem si vzpomněla, že musím ve školce vyzvednout přihlášku pro Lenku. To je sranda, každé ráno, když Lenka vyleze z postele, tak už začne hlásit, že půjdeme pro Péťu a už se chce oblíkat, no a o tomhle žvaní až do oběda, někdy je to na budku :o(. Asi už se taky těší, až bude chodit do školičky. |
| Zdenka1 | 25809 |
|
|
6.4.2006 11:24:31
LaBu, jak to s Tebou vypadá, neuspíšil Ti ten jarní úklid příchod Davídka? Ty fixy vypadají zajímavě, asi vyzkouším ty dekorační.
Bubíšku, nakonec jsme se soudci dovolali a zdělil nám, že tam nikdo jezdit nemusíme a že usnesení pak dostaneme poštou. Ta kytička pro tátu je hezká a určitě byla i dobrá. To se máte, že jste byli celý rok zdraví, tak ať Vám to vydrží i nadále. Janni, ten pupíček se určitě schová, možná teď v bříšku jen nemá místo, když Martinka tak krásně přibírá :-). Sestře gratuluji k Honzíkovi. Jitulko, jo, je to síla, jak ten čas letí a děti rostou. Kolikrát koukám, jak už jsou ty naše samostatné a každou chvíli poučujou, teď už musím dávat pozor, co řeknu, nebo udělám, všechno si pamatujou a vrací. Třeba jim řeknu , že v botech se nesmí na koberec, pak si ve spěchu uvědomím, že jsem nechala na skříni peněženku, sama v botech, jednou nohou, šlápnu na ten koberec a už to mám zpátky: "Mami, to nesmíš, v botech na kobelec!!!." Ráno mi zase jeden stáhne peřinu, druhý mi obuje papuče a "Mami, pojď chystat snidani a pustit pohádku." Tatínek si o víkendu v klidu chrupká do devíti a já musím vstávat už v sedm. Ale líbí se mi to, aspoň s nimi není nuda. Zdendu jsme minulý týden naučili hrát "Člověče nezlob se" a od té doby musíme hrát každý den, Milka mezi tím s ostatními figurkami hraje kuželky. Teď se s ním ještě hraje dobře, když vyhraje někdo jiný než on, tak ho malý pohladí a pochválí "Vyhrál, jsi šikulka!", takhle hladí a chválí i PC, když nad ním vyhraje pexeso :-))). Haňule, Pírko, doufám, že je dětem lépe, přeji jim, ať už jsou všechny zdravé. Naše malá má jít dnes na očkování, ale myslím, že ji doktorka zase nepíchne, protože má ještě pořád rýmu. Jani, mě malý v lednu udělal to samé, co Vám Míša. V prosinci nebyl asi dva týdny ve školce a plakal, když tam měl znovu jít, i když se mu tam předtím líbilo, ještě asi dva týdny si pak učitelka stěžovala, že se straní kolektivu a je nějaký zakřiknutý, ale časem to samo přešlo, i když je každou chvíli doma kvůli nějakému nachlazení, nabo viróze. Jsem ráda, že už Míša zase dobře slyší. Severko, Nelinka je teda už kus ženský, a jak umí hezky vystupovat na veřejnosti :-). Jsem ráda, že nejste přímo zatopeni. Já zažila zatopení v 97 roce, tak vím, že to je hrozné, někteří podnikavci rozváželi předražený chleba na člunech, byli jsme i bez elektřiny a když voda opadla, tak pro změnu začlo všechno plesnivět a přemnožili se komáři. Ale ten chaos taky není nic příjemného. Už aby bylo všechno zase v normálu. Na jezení u Milky si nemůžu stěžovat, třeba včera v ní zmizely tři misky rajské polévky, spíše Zdenda začíná být vybíravý. Jsou naučeni oba chodit spát odpoledne, když zajdem v poledne pro mladého do školky, tak zapnu "Povídání o pejskovi a kočičce", to můžou poslouchat do nekonečna, lehnu si mezi ně do manželské postele, aby na sebe nedosáhli a poslední dobou s nimi i usnu, ale jen na hodinku, oni vydrží spát dvě až tři hodiny. Jednoho dne se vrátím do práce, tak budou spát i ve školce. Janusinko, gratuluji, taky přeji krásné počasí a přeji ať vše vyjde podle Vašich představ. To "zalomení" v práci mě rozesmálo :-). |
| Jitulka | 18006 |
|
|
5.4.2006 13:33:35
Janusinko,samozřejmě,že gratuluju a přeju krásné počasí!Doufám,že uvidíme fotky :o)
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
5.4.2006 13:31:33
Sev,ještě,že bydlíte na kopci!Lituju ty lidi,kteří si to před nedávnem opravili a hrc,zase je vše v píheli.
Bubíšku,tak nakonec je to pátá nemoc,co se na nás navalilo,aspoň,že víme,co to je,tak pobudem pár dní v klidu a snad to bude dobrý. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.