| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 6145  [Dalších 5425 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
5.4.2006 10:04:48
Hezkou středu, tak se nám včera tfuj tfuj zase ochladilo, takže jsem ráno zase vytáhla zimní bundy a punčocháče.

Dám sem dvě fotečky velké vody, co jsem včera nafotila od nás z kopce. Škoda, že nemám pro srovnání normální hladinu vody.

Hani, já už mám taky pocit, že ječím nějak moc, s každým dalším dítkem jsem větší hysterka :o). Ale velice mě uklidnil pořad Chůva v akci, viděla jsem, že teda nejsme nijak nenormální, že to může vypadat i mnohem hůř. Dneska bude další díl a jsou tam i docela dobré rady, tak se těším.
janusinka 31004
4.4.2006 23:40:33
Jé, děkuji za blahopřání, už se těším. Snad bude hezky, páč máme obřad v zahradě.
U nás teda naštěstí vitamíny zabraly, Mates ani jednou nemarodil, ale školka je školka to je jasné.
Malování u nás probíhá nárazově, jeden den se rozhodnem a druhý malujem. Nedávno pokojík, ložnici a chodbu. S rozestupem jednoho měsíce. Úklid mi nevadí, už jsem si nějak zvykla.
Matese taky dávám po o spát, sice s protesty, ale musí. Protože pokud by se mimísek nepovedl, nastoupím normálka v listopadu do práce a tudíž by musel do školky na celý den. Tak aby byl navyklý. Horší to bude s mým odvykáním, protože chodím chrupkat s ním. Tak abych to v práci ve dvanáct nezalomila. No ale snad se povede.
Dneska jsme se měřili a Mates se zas za tři měsíce vytáhl o 4cm. takže máme 14,5 kg a 95cm, botky jsem kupovala 26.To není ani možný.
Teď jsem vydrhla celou kuchyň, ještě doprala, pověsila prádlo a půjdu spát.
Haňule + Jakoubek 27713
4.4.2006 15:15:19
Janusinko, tak to moc gratuluji k životnímu rozhodnutí!!! Já myslela, že jste tu všechny vdané, a že jen já žiju s přítelem na "psí knížku". Dopředu přeji mnoho štěstí a porozumění a už se těším na fotečky. Vidím, že ani pořekadlo o májových vdavkách vás nezaskočilo...to je dobře.

Janni, to máš pravdu, je to teď hezky čisté a barevné, ale když nemáme ještě ten nábytek, tak to tu spíš vypadá jak po výbuchu, protože nic nemůže být na svém místě. Už se těším, až to bude všechno hotovo, pak se budu kochat a radovat.
Dnes tady byla docela zima, tak taky zatím dávám Kubíčkovi punčocháče - jak je nastydlý, tak mám pořád tendence víc ho navlíkat, což určitě není rozumné, ale nějak si nemůžu pomoci.

Severko, tak vám tam na severu přeji brzký pokles vody, hlavně ať už víc neprší!!!
Já dávám Jakoubka po obídku taky ještě spinkat, přečtu mu pohádku a někdy jsem tam s ním a čekám, až usne. Má tendence pořád mluvit a hrát si,tak jsem tak takový dozor, aby dřív usnul. Je to jediná chvíle, kdy jsem doma schopna něco udělat, pak samozřejmě až večer, když už spinká. Ale to už jsem někdy tak zdrbnutá, že ani nevidím.

Jinak máme zase negativní období - nechci, nepůjdu, nemám, nedám....vždycky to přijde, pak se to trošku zklidní a teď je tu to opět. Jsem z toho mírně nervní, něco mu řeknu 5x a pak se kolikrát neudržím a křičím. Pak je mi to samozřejmě líto, bojím se, abych z něj neudělala vystrašeného chlapečka, i když vidím, jak po mém "trapném výstupu" jen kouká a pak si zase začne zvesela zpívat, tak asi ne. Ale o to je to někdy horší, že s ním nehne nic. Ani po dobrém, ani po zlém. Asi se budu muset zaregistrovat mezi nervní matky. Samozřejmě, že ho moc miluju, jsou chvíle, kdy bych ho láskou snědla, třeba když si prohlíží knížku a protože jí už zná z paměti, tak si k tomu vypráví a ono to vypadá, jako kdyby si četl, ale jsou chvíle, kdy bych ho přetrhla jak hada. Nevím, co s tím. Řešíte někdo podobné starosti? Jak je zvládáte?

Jééé, to jsem to tu zahltila, tak budu končit. Ale alespoň jsem si trošku ulevila, když jsem se z toho vypsala...:-))))
4.4.2006 13:14:12
Janusinko, no to je super zpráva!!! Tak ať vám to vyjde a krásně si ten den užijete!
Janna + 2 berušky 22270
4.4.2006 13:14:12
AHoj holky, tak internet nám dali trochu do kupy, tak snad to bude šlapat.

Bubí, to se fakt máte, že jste zdravý. Já taky Verunku cpala vitamínama, ale bez nějakýho výraznýho efektu. Holt ta školka udělá svoje. Teď už tři dny nekašle, tak se raduju jak malá holka :o)
Jo a pochopila jsem správně, že jste nakonec koupili zapalovač? :oD nevím, co je to zipák, ale když čtu ty ostatní věci, tak mě napadá jen ten zapalovač :oD jsem pitomá,co?
Co je to ty žlutý kytičky v tý kytce? je to moc hezký, tipuju mimozu??? možná ne

Hani, tak to budete mít doma hezký, co? My bysme taky potřebovali vymalovat, ale letos jsem to Martinovi ještě zakázala, fakt se mi nechce to pak uklízet, tak ty zdi jen oluxuju :oD

Jani, to je fajn, že vám to s ouškama dobře dopadlo. S tou školkou to máš těžký, prý se to stane, že po čase začnou děti brečet, ale spíš ty, co tam začnou nadšeně a bez pláče chodit, tak že jim to po čase docvakne, ale zase Míša si zvykal postupně, tak to taky nevím. Taky bych zjišťovala, co se mu mohlo stát, teda pokud je s ním nějaká domluva. Verunka sice mluví výborně, ale někdy z ní vyrazit nějakou kloudnou informaci je nad lidské síly ;o) Ale upozorňuju tě, že Martin taky takhle jednou vyměkl a přivedl jí zpátky a pak už jsme jí tam nedostali vůbec, takže jsme měnili tu školku.....snad to u vás dopadne líp.

Jo a s tím oblíkáním mě to taky mate :o) Musela jsem začít míň oblíkat i Martinku, byla furt upocená a opupínkovaná, navíc jak má ty faldy a nemá krk :o), tak to tam měla děsně zapařený. Takže jezdíme jen v kalhotkách, bodyčku, kabátku a bavlněné čepici a přikrytá jen silnější dekou. No, když vidím ty děti v kombinézách a fusakách, tak si připadám trochu blbě :o) A Verunka taky nosí jen triko a jarní bundu, jen ráno ještě mikinu. ALe ostaní děti ve školce ještě nosí i punčocháče.

Sev, tak to tam nějak přežijte, snad už se to zklidní, ale má zase pršet, ach jo.

Janusinko, moc gratuluju :o) a pak se hned vrhnete na výrobu toho mimíska,ne? ;o) těším se na fotky...Ikonka se povedla .o)

Tak já jdu, M. se ozývá, bude mít hlad. Jo, poslední noci nějak zlobí v noci, doufám, že je to jen přechodné.....:o/ Letím, papa
janusinka 31004
4.4.2006 11:43:42
zkouška
janusinka 31004
4.4.2006 11:17:41
Ahoj všichni.

Sev, musím ti dát za pravdu o víkend jsme jeli do ústí, a opravdu chaos. Je to hrůzostrašný, tolik vody. V našem městě řeka taky stoupá, ale má ještě místo, tak snad už to vydrží. Je o dost níž než město, ale už jsem taky zažila náměstí pod vodou.

Včera jsem byli s Pavlem na matrice, že si ten náš vztah spečetíme. Tak to máme 20.5. v teplické Zámecké zahradě. Snad bude pěkně. Hned jsme objednali prstýnky a oznámení. A za necelé dva měsíce to tu bude. Už se těším. Bude jen obřad a oběd s rodinou, žádná oslava. Hned pak pojedem do nějaké pronajaté chatky. Zrovna hledám a sháním kam můžem vzít i psa.

Počasí u nás je opravdu aprílové, chcíli prší, pak vítr a pak sluníčku, ve tříhodinových intervalech. Už nevím co na sebe když jdem ven.

4.4.2006 10:13:05
Ahojky!

Mám furt zadek v kalupu, Neli zas pár dní parádně řádila, tak jsem si ani nesedla. Uffff, kdy tohle řvaní skončí... Včera jsme byli na čtyřměsíční, máme 5,75 kg, no drobeček :o). Tak jsem si na ní dr. postěžovala a ona co? Rozdávala úsměvy na všechny strany jak filmová hvězda!

Bydlíme na kopci, takže na Labe se díváme shůry, ale je to šílený pohled, ta příšerná masa vody nahání strach sama o sobě, ani nemusí s sebou nic brát. Doprava kolabuje, objížďky, šílené zácpy, MHD jezdí bez ladu a skladu, všichni policajti v pohotovosti, musejí řídit dopravu, no chaos.

Lenka se s chováním dost zklidnila, zato jídlo dokáže vytrvale bojkotovat. Spí vám dětičky ještě po o? Lenka často bojuje, nechce usnout, už jsme ji párkrát nechali bez spaní a docela to šlo, akorát večer odpadla jak šlupka a následně ráno vstává brzy. Každopádně mně teda vyhovuje, že chodí spát, každá chvíle klidu je k nezaplacení.

bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
3.4.2006 22:14:46
Jitulko, známej má květinářství...byl to můj nápad.......zeleninu a doplňky jsem si nakoupila.....dělali to na Floře.......mají těch květinářství po Praze hodně....
Jitulka 18006
3.4.2006 22:05:43
Jé,Bubíšku,kdepak ti jí dělali?Mám pocit,že tenhle rukopis znám....

Sev,Alí,Kopo...doufám,že se vám voda vyhýbá.
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 6145  [Dalších 5425 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.