Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
3.4.2006 20:24:01
Takhle nám udělali tu kytičku....
![]() Labu, doufám, že se hned až to půjde ozveš, jak to s tebou vypadá... |
|
|
3.4.2006 20:10:28
Všem marodům brzké uzdravení. Pírko držte se všichni. Ať jste brzo fit.
Hani vy se taky brzo vykurýrujte. Musí to být otrava. Fakt to klepu, že u nás ani rýma, ani u jednoho fakt asi rok....bereme s manžou céčko a já ještě femibion a občas vápník a malej multi sanostol.... Jani, jsem ráda, že má malej ouška v pohodě. Chápu tvůj strach. S tou školkou mě to mrzí. Snad se to srovná. Chuděrka malej. Víkend šel, včera jsme šli na písek a malovat křídama...bylo pěkně. Jitulko, koupili jsme zipáka, nechala jsem tam vyrýt věnování, k tomu kamínky, benzín, koženou kapsičku, nechala to dárkově zabalit a u známého jsme nechali udělat pánskou kytku. S klobásama, zeleninou a tak....moc hezká. |
| Renis | 16762 |
|
|
3.4.2006 13:19:57
Ahojky, všechny zdravím. Už jsme sice pár dní doma, ale nějak jsem se sem nedostala.
U našich bylo super, docela jsem si i odpočinula. O malýho se postaral každou chvilku někdo jinej, tak jsem alespoň proběhla město, něco pokoupila sobě i malýmu. Tady v Praze se mi s ním nechce běhat a něco shánět. Koukám, že skoro každý s něčím marodíte, tak přeju rychlé vyléčení, doufám, že nám se to bude ještě nějakou dobu vyhýbat. LaBu, přeju ti, ať to máš rychle a co nejméně bolestivě za sebou. Jani, určitě je to jen přechodně a Míša se zase bude do školky těšit. Zkus od něj zjistit, jestli tam třeba není někdo z dětí, který by mu ubližoval. Tedy pokud už jsi to nezjišťovala. Ještě jsem ani pořádně nepřečtla, co jste za celou dobu napsaly, asi už to stejně nenapravím, snad jen pár příspěvků zpět. Tak se omlouvám, že nebudu nijak moc reagovat na to, co píšete. Zatím se mějte a užívejte teplejšího počasí a sluníčka. |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
3.4.2006 10:27:28
Jani jsem ráda, že to z ouškama dopadlo dobře :-))
Víkend byl fakt parádní - hm, to bylo super na procházkách - v sobotu jsme šli komplet s obouma kočárkama. Áju taky nakonec přepadl bacil, pěkně kašle a má rýmu, zatím je bez teplot - tak to jde. Pavlík se kní dneska přidal a už tu mám marody dva :-(. Jen abych vydržela já!!! Severko, co u vás?? Už jste zdraví? Labu, přeji rychlý porod :-))Dej hned vědět! jdu se podívat do kuchyně, ale moc se mi tam nechce - mám takový tušení, že tam není žádnej zbytek k obědu a budu muset něco spáchat :-((. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
3.4.2006 9:29:45
Ahojky!
Tak na tom ušním dobrý, ještě máme kapat a ještě půjdeme jednou na kontrolu, ale hlavně Míša slyší a bylo to tedy tou předchozí rýmou, takže jsem ráda, že to dopadlo takhle dobře. Teď už mu kapu jenom večer a dneska už nebudu, nechci aby si na ty kapky navykl. Jinak máme ale teď problém se školkou:-( Míša se mi tam ve čtvrtek rozbrečel a nechtěl tam zůstat, tak jsem tam s ním chvilku byla a pak už dobrý, v pátek jsem poslala manžela, myslela jsem, že s ním plakat nebude, ale bohužel to nezvládli a manžel ho přivedl domů:-( No a dneska zase pláč, vůbec nevím co se děje, po tak dlouhé době klidu. Vlastně plakal jenom na začátku a i když pak byl delší dobu doma, tak zase začal chodit v pohodě. Jsem z toho úplně hotová a nevím co dělat:-( Ach jo. Jinak víkend paráda co? Tak už konečně můžeme říct, že je jaro! Akorát mi zase dělá problémy děti oblíkat, aby nebyli moc ani málo. To zimní už jsem měla zmáklý:o) No, letím vymyslet něco k obědu a za chvíli pro toho našeho ubrekánka do školky. Tak zatím |
| Haňule + Jakoubek | 27713 |
|
|
1.4.2006 21:19:04
Ahoj, zdravím ve spolek!
Bubíšku, tak to Ti z celého srdce závidím a samozřejmě i přeju, že po nachlazení nemáte ani stopy....Kuba má virózu - teplotu, kašel a rýmu, tak tu bojujeme s každou lžičku sirupu nebo stříknutím do nosánku... Již třetí víkend jsme měli mírně pracovní - dělali jsme konečně dětský pokojíček a dnes malovali ložnici, ještě nám zbývá obývák... Ale je to naprostá pohoda oproti těm lidičkám, co mají kolem svých domovů a bohužel i v nich vodu...úplně mi z těch záběrů v televizi nabíhá husí kůže. Janni, tak to je Martinka šikulka - nejdřív Tě tak dlouho napínala, že se jí ven moc nechtělo a teď Tě jen překvapuje, viď? Labu, přeji Ti hezké chvíle při přípravách na Davídka, hlavně aby vše proběhlo v pohodě a oba jste byli v pořádku...:-))) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
1.4.2006 17:24:55
Tak se ti to LaBu už taky blíží,že.....skoro se mi chce zeptat,jestli už si řádně přichystaná do prodnice....:o)
Bubíšku a cože si to nakonec koupila tomu otci? To je hrůza,když koukám na to,jak nám tady rostou ta miminka a stárnou ty naši prckové... Sev,doufám,že u vás už je klid(doufám,že se nepletu,nějak jsem zaznamenala,že tě Lenka zlobila) Alíku,s příchodem jara stále myslím na to,jak budeš mít teď hladku cestu na poštu,ale zase je fakt,že teď při těch záplavách spíš asi plavbu,ne?Doufám,že je to jen ode mně žert a že jste všichni vodou nepostiženi. |
|
|
1.4.2006 12:45:01
Všechny vás zdravím po pauze.........
Janni, gratuluju k tomu, jak ti malá krásně přibývá. To je super. Sev, doufám, že jste na tom už líp. Zdeni, s tou nehodou a předvoláváním to je fakt síla...... Ty ušní svíčky se mi mooooc líbí a zvažuju objednání, pro nás dospěláky... Jani, co malej? Jak to dopadlo u ušního? Labu, přeju ti rychlý a co nejmíň bolestivý porod a zdravého Davídka!!!Už se těším na fotky. Dneska, až se malej vyspí jedeme k tátovi přát k 50.tinám......to byl horor vymyslet dárek...... Jinak u nás, ťuky ťuk.....už asi rok ani rýma, tak snad to tak vydrží co nejdýl... Už si nepamatuju, co jste kdo napsaly, tak se zatím omlouvám, na koho jsem nereagovala..... |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
31.3.2006 14:27:04
Labu, díky za odkaz, zkouknu to. Už jsem podlé tvé rady (kdysi) koupila pastelky do vody, i modelínu do vody, ale normálně v krámě, tak to zkouknu na netu, a pak oblezu papírnictvní ;o)
A novina - ségra dnes v 11,45 porodila Honzíka - 3600g a 52 cm :o)tak mám po nervech. Jeli v noci, protože jí praskla voda, ale ráno jí to urychlili. A uklidnění pro tebe Labu - prý to byl nej porod z těch tří :o) No a hlášení z dnešní poradny - Martinka má 5680g (za dva týdny přibrala kilo, prý je jak tříměsíční miminko :o)), a máme přelepenej pupíček, měla ho vylezlej. Nevíte, co se v takovém případě dělá? teda jako pokud jí nezaleze. Taky dneska Verunka měla znova zubaře, opět v pohodě, dneska jsme toho měli nějak moc, navíc jsem tu dopoledne měla ségřiny děti, než přijela naše mamka, no blázinec.... A vůbec, kde jste všechny????? Mě vážně zajímá, jak se máte, co děláte, co děti, co vaříte a tak :oDDD |
| LaBu |
| • |
31.3.2006 13:11:23
Janni, tie fixy nájdeš tu:
http://www.ses.cz/katalog.php?skupina_id=4&co=&start=60# Pod názvom "fixy na sklo". Objednala som si aj tieto: http://www.ses.cz/katalog.php?act=filtr&skupina_id=4# "dekorační fixy", tie som ešte ale nepoužila(no, akurát si nimi D. niečo pri sťahovaní označovala :oD). Ešte som chcela povedať Severke, že som si cez net objednávala ECOVER výrobky a nejaká pani mi tam poradila, že používa tablety do myčky prelomené na polovicu, tak to tak teraz robím, a rozdiel nie je žiadny, som spokojná rovnako a polovicu ušetrím... Začala som s praním vecí pre drobčeka :o) Už sa na neho začínam poriadne tešiť...ale zároveň sa dostavuje strach z pôrodu :oP Včera som sa pýtala D., či som sa tak bála aj dva razy pred tým, že vraj áno, ale spomínam si, že v "hodine H" som cítila silu a odvahu, tak snáď to tak isto príde aj teraz. Idem tu povysávať a umyť podlahy, staršia si popoludní privedie na spanie kamošku a zajtra vraj dorazia dvaja chalani spolužiaci, idú si tu u nás robiť také "mecheche" :o)) Ale rada som jej to dovolila, vždy jej rada umožním pocit, že je pre nás dôležitá a niečo pre ňu aj obetujeme a prispôsobíme, predsalen to nie je sranda byť najstaršou a tou, čo má "mať vždy rozum a ustupovať krpcom" ;o)Tak zasa niekedy, pa. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.