| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 44179  [Dalších 44079 >>]
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
18.5.2017 22:29:52
Bobino, asi bych vyhledala nějakou odbornou pomoc na pravidelnější bázi.

Dominika udělala přijímačky na vyvolený gympl, tak jsem na ni pyšná. ~g~ S Kikinem stále trable, dneska zrovna donesl dvě poznámky. ~o~ Na kapesné mu nesaháme, pamatuju si, jak to spolužáka donutilo začít krást. U nás frčí dřepy, práce navíc a zákaz elektroniky. Kolik Ondra prosímtě dostává? Dominika týdně 10x v jaké je třídě, tj. 70.

Prázdniny už máme rozplánované po týdnech, pojedou na dva 14ti denní tábory, 3 týdny s nima dovča (letos jen v ČR, týden v chatkách, dva týdny plachtění na Lipně), plus 2 týdny pobyt u babičky. Nějak si neumím představit, že bych je nechala poflakovat doma.
bob, Ondra 11615
17.5.2017 10:34:09
Domácí práce musí, taky z donucením přes prachy (nedostane kapesné) a teď jsem mu sáhla i na prachy od babiček, má sešit, kam si píše úkoly a termíny splnění a když to není v termínu tak mu vezmu 100kc. Brblal, ale má smůlu. Tak za ten týden už mám 500kč. A uvidíme až se to bude významně tenčit, jestli zabere.

bob, Ondra 11615
17.5.2017 10:30:30
No u nás chování ve škole nic moc. Teď si po napomenutí třídního učitele vysloužil třídní důtku, ale to beru ještě s rezervou. Učitelé si stěžují hlavně na vyrušování, nedává pozor, baví se, je líný, nedělá úkoly atd, atd.

Doma nafouknutá huba, nic nechce dělat, jen ležet a chatovat s kamarády
BERBER+A+L+V 7963
17.5.2017 8:44:32
Už řešíme (teoreticky) střední, máme ve velkoměstě nemálo možností, ale pro nic nám nepříjde "vhodná"... Gympl nechci, stavebku má 100m od domu - ale k čemu, zdrávku má 300m od domu, ale k čemu, asi kilák by to měla na textilku, ale k čemu?? Jedna věc je školu vychodit, zvládnout, odmaturovat, druhá věc je - co bude dělat pak?
BERBER+A+L+V 7963
17.5.2017 8:40:53
Ano, i naše introvertní, hodná, tichá, bezproblémová (?) Ančí je občas na ránu.
"Uklidňuju" se tím, že je to věkem, a že nejpozději za 5 let(?!) se to zlepší (jenže do té doby dorostou ty další, a ty jsou celá já, takže tam bude průběh puberty/dospívání dle mého ještě náročnější!!)..
Známkově není premiant, ale co jsem slyšela na tř.schůzkách patří spíš k těm lepším.
Na otázku, kdy jsem měla na výzu první trojku jsem musela po pravdě přiznat, že v sedmé třídě, a nebyla jsem blbá, jen líná/pohodlná..
Takže jí motivuju, že ji za trojku hlavu neutrhnem, ale, že je to škoda, že má na víc, a bylo by fajn, kdyby se snažila... ~d~
Chování - ve škole asi dobrý, doma to taky jakžtakž ujde, co se týče nás dospělých, a i nějaké ty domácí práce "zvládne" :-))
Horší je její chování k Lence (k Verunce to ještě ujde), ale s Lenčou jsou věčně na kordy.
Prostě nejlepší varianta - rozdělit. Prostě se nesnesou. (Mně je to nepříjemné, ale když o tom tak přemýšlím, já s mojí starší sestrou vycházím díky tomu, že nás dělí 300km. Netová komunikace v pohodě, osobní kontakt už je horší...)~d~
bob, Ondra 11615
16.5.2017 18:47:02
Holky taky jsou vaši puboši na ránu?
Líné je to, neučí se to, školu má na háku, zhoršení neskutečné.
Má vše zakázané a stejně to nepomáhá, prostě když beran nechce, tak nechce a matko klidně se postav na hlavu.

Ještě že máme Verču, ta ho zatím k učení přitáhne, respektive je rád, že chodí a co neví si na ni nachystá. Zrovna teď se tam spolu tlemí nějakému obsahu čtverce, ale jedinou matiku drží a když zabere, tak si zlepší, ale ostatní děs běs. Co měl jedničky budou dvojky a že Z dokonce 3! Co měl dvojky, tak hrozí trojky..
Takže nevím jestli rezignovat, nebo mega prudit, ale na to už fakt nemám sílu ~o~
bob, Ondra 11615
16.5.2017 18:39:18
Taky na chvíli nakukuji.
U nás letos léto asi zabité, máme v plánu přestavbu bytu, takže budeme dřepět doma a makat.
Ondru musím vyexpedovat nejlépe na celé prázdniny pryč. 14dni u táty, 14dni tábor a pak nevím, pojede k našim a zkusím ho nacpat ještě k bráchovi, pokud pojede švagrová s malou, tak bude mít hlídače 😃
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
13.5.2017 21:36:21
jéé Berber díky - kámoška :-)
my dnes běhali za hasiče ..... a dost střídavý počasí - bouřka, pařák .....

dovču plánujeme týden severní Itálie
BERBER+A+L+V 7963
13.5.2017 10:12:54
..tak aby tu Míše nebylo smutno ~3~

Chystám se do práce (manžel už je taky v terénu), dětem jsem "zařídila" výlet s mojí sestrou. Svobodná, bezdětná, už se tolik nevídají, tak jela ráda. Sice se nám pokazilo počasí (aspoň tady na Liberecku, když koukám na radar, zbytek republiky tolik nepláče), ale jak jedou s ní, tak je jim jedno jak je, co je, kdy je... mají jí rády. A já jsem ráda, že děti nesedí doma na zadeli...

Léto? To asi doma hodně sedět budou, chystáme akorát malou českou týdenní dovolenou, menší holky jeden týden příměstký tábor - a Anička nic - jsem zvědavá. Asi bude jezdit k babičce pod Smrk, ale tam taky nemůže být furt, a hlavně jak dlouho jí to bude bavit - nic nedělat.
No, uvidíme... program je jedna věc, ale, že už nemusím extra řešit hlídání je druhá...

V práci nám otěhotněla kolegyně, sice už konečně sehnali náhradu (v pátek), ale než se zaučí - máme léto, dovolené.. a ještě se modlit, aby se chytla a vydržela.. ~6~
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
7.5.2017 22:43:49
ahooj holky :-) otevírám květen ........... včera jsem měli tradiční trhy, naštěstí vyšlo počasí .... a začíná nám období, kdy pojede jedna akce za druhou .... hmm ....
zítra volno jupíí a ještě v úterý mám také volno ... na zahrádce jsem ve skluzu, ale co nikdo jiný to za mě neudělá :-))))) .....

Vojtovi bude 8 ...... neuvěřitelné ........ děsnej hlásič, ale už jsem ho musela trochu přibrzdit, aby nebyl ve škole za průseráře :-) ..... Jířa škola známky no coment ..... ale saxofon jede pořád, teď mají s dechovkou hodně akcí a soutěží, tak je natěšenej .... a Majda ta má teď super období ...... všechno špatně, uf ...

no je toho dost, ale i tak se snažím vypadnout se psem buď pěky a nebo teď nově na kole ....a nějak zregenerovat mozek :-)))

mějte se fajn~;((
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 44179  [Dalších 44079 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.