| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 44179  [Dalších 43109 >>]
BERBER+A+L+V 7963
19.11.2014 6:40:03
Tak už máš doma předškoláka!
Verunka je sice jen o 2měsíce mladší, ale pořád tak nějak mimino, ať se tomu bráním jak chci. Má špatnou výslovnost, chování taky žádná extra sláva - od malička mamánek..
Dokonce mi tuhle na logopedii logopedka řekla, že mluva sice "nicmoc", ale o školní zralosti má pochybnosti právě spíš v té sociální oblasti. Já souhlasím s obojím. K zápisu v lednu musíme tak jako tak, do května se může ještě lecos změnit (Lenča udělala poslední rok obrovský skok, jenže ta je prosincová, takže jí bylo šest pryč..)
Uvidím, odkladu se nebráním, ale ani ho neprosazuji.
Je čas do května. Záleží kam se posune, co na to logopedka, učitelky v MŠ.. zatím to hodnotí podobně jako já.. ~d~
A kejvací zuby zatím nechci... ~4~
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
17.11.2014 22:43:02
Vojtovi se kejve zub !!!! :-)
Včera Šumava .... Strašín, super kostel .... a dnes Pasov :-) krom pár obchodů jsme i vylezli na hrad nad Dunajem:-)
BERBER+A+L+V 7963
12.11.2014 21:50:51
Já bych mohla.. ale dnes už ne... brou~3~
MajdulkaF 11941
12.11.2014 8:50:54
Jojo, je to síla. Tento týden to mám jako aktuální téma na přednáškách. A v Goethe-Zentru máme dokonce lajntuch jako Berlínskou zeď, kde se mohli všichni účastníci kurzů kreativně vyřádit ~t~ Padne v pátek, kdy máme párty k jubileu ~R^

Pěkné video (v NJ) k tomuto tématu je tady:

http://neuneinhalb.wdr.de/aktuell/index.php5

Kdyby si chtěl tady někdo pocvičit němčinu ~t~
11.11.2014 21:18:02
Majdulko, aktivní blb je horší než třídní nepřítel :-))))))))))

Někdo (nevím kdo) mě nominoval do voleb !!! Podepsala sem, že do voleb jdu ... a jak to dopadlo ??? .... jsme tam 3 rodiče, 3 učitelé a 3 za zřizovatele .... ve čt máme první schůzku ... tak uvidíme ...

Máme za sebou přehrávky v hudebce .... myslím, že ok ... Majda už je ostřílená, když si vzpomenu na první koncert jdu do kolen :-)))

Holky dnes na mě padla lehká depky ... v pondělí 25 let od revoluce !!! kde ty roky jsou ?????
11.11.2014 21:17:40
Majdulko, aktivní blb je horší než třídní nepřítel :-))))))))))

Někdo (nevím kdo) mě nominoval do voleb !!! Podepsala sem, že do voleb jdu ... a jak to dopadlo ??? .... jsme tam 3 rodiče, 3 učitelé a 3 za zřizovatele .... ve čt máme první schůzku ... tak uvidíme ...

Máme za sebou přehrávky v hudebce .... myslím, že ok ... Majda už je ostřílená, když si vzpomenu na první koncert jdu do kolen :-)))

Holky dnes na mě padla lehká depky ... v pondělí 25 let od revoluce !!! kde ty roky jsou ?????
MajdulkaF 11941
11.11.2014 21:12:53
Michalo, ty jsi neskutečně aktivní ~t~

Já teď zkoušela Hynka z vlastivědy. Učí se kraje a ke každému si uvádí celkem dost informací. Zítra mají test - no, nezávidím mu to... A to docela po Čechách cestujeme, tak má aspoň u něčeho konkrétní představu. Přesto: díky bohu, že už nejsem na ZŠ.
11.11.2014 20:42:47
tak jsem za ročice v radě školy ... hmmm ....
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
7.11.2014 23:38:36
Jo Bobino, přiznám se, že já domácí komp nepustila už tak dva měsíce. Po celodenním shonu se většinou večer plácnu do obýváku a vemu do ruky akorát tablet. Teda tenhle týden jsem byla tři dny nachcípaná a pracovala na pracovním notebooku z postele. A včera ulehl i Kristián, tak jsme byli v ložnici dva lazaři. S tím vařením jste mě namotivovali, takže když se začal ptát, co bude k obědu, byla jsem líná vylézt z postele a tak říkám "Co nám uděláš.." Tak zmizel dole ve sklepě, a čekám až se zeptá, co teda a jak má vařit a najednou mi strká před nos talíř s lívancem s marmeládou! ~:-D No holky mě to mozek nejdřív nechtěl vůbec pobrat a chvíli jsem se zasekla nad přemýšlením, kde manža koupil hotové lívance. Až teda po chvilce musela hlava přijmout, že Kristián to musel uvařit sám. ~:-D Teda našel instantní těsto, to rozmíchal podle návodu, pánev našel, osmažil to a namazal část marmeládou a část nutelou. Akorát teda použil na smažení můj nejdražší olivový olej, ale to jsem musela přehlídnout. Ani nic nepodpálil. Fakt mě s tím překvapil. ~R^ Akorát ten svinec v kuchyni... ~q~~t~
bob, Ondra 11615
7.11.2014 22:20:54
Tak po delší době zase nakukuji, nějak toho mám v práci a pak doma dost, že už ani nepouštím PC...

Katy já tě na té fotce našla :) A 16místo i kdyby "jen" z tisíce, je prostě supr ~R^

Dáda odletěla v pondělí, byla pár dní v Bankoku, ale teď už by měla být v Austrálii.

Vaření - Ondra začal taky tousty, pak jsme dali vajíčka na všechny způsoby (míchané, na tvrdo, chleba ve vajíčku), polívku z pytlíku, nebo čínskou, smaží palačinky, udělá štrůdl, krájí všechno možné, pomáhá s cukrovím, pizzu si dělá v troubě sám (když nejsem doma, tak hlásí do telefonu, že to v poho vytáhl a nespálil se). No sám že by uvařil oběd to ne, většinou vaříme spolu, baví ho to míchat atd.
Úplně sám si udělá tousty, vajíčka, pizzu, polívku, čaj, k ničemu dalšímu vařenému se zatím nedostal.

Jinak co mě drtí jsou jeho školní výsledky, stále řeším s učitelkou, že je flink, vše odflákne a pak se to snaží okecat... takže fakt pruda děsná, neustálé zákazy, příkazy atd atd. Už aby mu to konečně došlo, že si nepomůže a naopak pak dostane úkolů ještě přidáno! ~q~

[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 44179  [Dalších 43109 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.