Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
22.8.2014 22:43:30
Berdo, na Dominiku už neplatí vůbec nic. Naopak, když jí něco zatrhnu, tváří se jako mučednice, protočí oči nad omezeností rodičů a středem odejde "trpět" do svého pokoje.
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
22.8.2014 21:46:41
.. my s manželem jsme měli toto léto tak nějak "o ničem", já teda aspoń byla s holkama párkrát u vody, pár malých výletů, a víkendy pod Smrkem (oslava narozenin, odvoz dítěte, přívoz dítěte, a pod...), manžel si nedovolenou semtam lehce kompenzoval chozením na ryby...
Ale děti, si myslím, se neměly špatně. Snažila jsem se jim prázdniny "naplnit", aby neřekly, že "stály za prd"... a srpen má ještě větší grády než červenec, což je dobře ![]() Před týdnem se vrátily A+L z tábora, vyprala jsem a dnes opět zabalila, a jedou s našima na týden na Lipno... Jen ty dvě starší, hlavní důvod je malé auto, a naším (pro ni neznámým) autem jet máma nechtěla.. ![]() Verunka se ale do školky, která "jede" už od pondělí, naštěstí těší... ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
22.8.2014 14:11:42
Dado, do Australie bych jela s Vojtou a uzijete si to oba! V 10 letech se jeste nemusi odpoutavat, si myslim
![]() A co s nim bude treba Domca delat kdyz onemocni a ona bude muset do prace? Pokud ma tak vysoke ASLO, tak ma zrejme streptokokovou infekci a chtelo by to prelecit atb. |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
22.8.2014 14:01:45
![]() Tak me zamrazilo, kdyz po me Kacka hodila stejne nevrazivej pohled jako Anicka ![]() Ja jsem se teda zarekla, ze uz je neuhodim, driv jsem sem tam placla, ted uz mi prijdou velci a kdyz mi uleti ruka, tak se pak citim blbe. Takze kdyz jsou drzi, zakazuju ipad, to je jedine, co na ne jeste plati ![]() Vcera jsem tu mela Ivcu s detma, hezky jsme to vsechno probraly, deti hraly cele odpo na schovku...paradni den! Berber, fajn, ze sis to bez deti uzila! Ja teda stejskaci jsem, ale par dni volna bych teda brala.... Jitus, gratulace a hodne stesti v novem " doma"! A jinak semtam juknu na FB, jak se kdo ma ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
22.8.2014 0:02:35
dnešní hovor
"jířo, tohle není pro děti" "nejsem dítě" "a co jako v 10ti letech si?" "puberťák" co k tomu říct ??????? snažím se to brát s humorem, ale někdy mě to fakt děsí |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
21.8.2014 23:13:38
Dádo, seš dobrá, že to dáváš, já mám pocit, že tu jejich pubertu asi nezvládnu. O minulém víkendu jsme vezli děti na dva týdny k tchánovcům na Moravu. Dominika si měla sbalit věci s sebou a dopadlo to tak, že jsme se pohádaly a obě to pak ořvaly. A při loučení na Moravě se se mnou ani nerozloučila, jako bych byla vzduch. Jestli to tak má být ještě pár let, buď odejdu já nebo ona nebo si hodím asi mašli.
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
21.8.2014 1:04:58
Majdulko, pokud daleko - tak ať to stojí za to
![]() My máme Vojtu opět v Praze, zase horečky, kašel, rýma. Ráno jdeme k dr. Říkala, že se zkusí zaměřit víc na imunitní oblast, protože jeho ASLO bylo 1400, pak přes 500 a limit je 320. Ptala jsem se, jestli ty horečky nemůžou být psychické, protože jak se blíží odlet, tak se mu nechce, dnes mi říkal, že se nikdo neumí mazlit jako já a bude se mu stýskat. Rve mi to srdce, ale nesmím to dát najevo, musí se ode mě odpoutat. Na jedné straně je strašný cíťa a na straně druhé mi tuhle řekl, ať už konečně držím hubu, že má těch keců dost. Když jsem mu dala facku, že spadl ze židle, tak mi řekl, tys mi tu fakt chyběla (myslel tím u babičky na chalupě) a odešel. |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
18.8.2014 22:32:49
Jitko fotky od moře sem viděla - super !!! a přeji ať nový začátek přinese mnoho dobrého !!!!
|
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
18.8.2014 11:15:25
Dádo, tý brďo, Ty máš plány... Tak daleko do ciziny...
My jsme teď doma. Radim má tento týden příměstský tábor "Za pokladem Siouxů" a s Hynkem jsem se vrhla na úklid. Vyklízíme u něj šuplíky a děláme celkovou debordelizaci. Už to fakt chtělo. Má zastavěný celý svůj psací stůl - chceme malovat, tak je to třeba někam schovat ![]() |
| jituše | 40446 |
|
|
17.8.2014 16:07:07
Čau holky,
já mám takové trochu hektické prázdniny... Stěhuji se do "vlastního", tak mám pořád co dělat... Převážím, montuju... Ale jsem ráda, že jsem to konečně všechno rozsekla. S Fílou jsem vyrazila k moři, to bylo fajn. Ten je jinak skoro celé prázdniny pryč - babičky, tábor, u tatínka...... Takže mám na všechno spoustu času. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.