| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 44179  [Dalších 42959 >>]
BERBER+A+L+V 7963
17.8.2014 11:31:51
Tak musím říct, že klid bez dětí měl co do sebe, ale ač nejsem stejskací, docela se na ty moje nezbedy těším. Hlavně doma poslední dny hodně řešíme mě, což mne docela ničí, takže se těším, že tu zase bude živo a "jiná témata".. ~d~~8~

Jedu pro děti sama, neb manžel má pohotovost, "sedí na telefonu", a těch 30-40km už je na dojezd moc daleko..

Ale domluvila jsem se, beru s sebou kamarádku, ona není místní, tak trochu okoukne okolí, krásy pohraničí...
Nejdřív jedu pro holky na tábor, a pak k babičce/tch./ pro Verunku...
Chtěla jsem obráceně, ale předpokládám, že babi bude chtít holky vidět, tak to beru takhle..
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
17.8.2014 11:18:40
Dádo jo jo .... já si pak plánuji psa !!!! :-))))
U nás kosa brrr .....

Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
17.8.2014 10:25:45
Ahoj děvčata:-)
Tak jsme se včera v noci vrátili z dovolené ve Švýcarsku, bylo to náročné, ale moc pěkné. Jsem unavená, ale plná zážitků. Měli jsme od známých pronajatou chalupu- 4 rodiny a celý týden výletovali. Děti dokonce zvládli s manžou i feratu (já ji se svou závratí bohužel nedala) a Kuba jednu vysokohorskou tůru.
Jinak jsme byli v oblasti Flims-Laax-Falera a vřele doporučuji.
Teď tu ležím pod dekou a začínám prát, ale vůbec nic se mi nechce. Musím ještě odvést děti s babi na chalupu, budou tam celý příští týden, a já tu budu chodit do práce, už se na to docela těším, bude to odpočinek:-)
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
17.8.2014 2:04:58
dnes jsme vyrazili na Kryštof kemp - fesťák a bylo to fakt super i počasí vyšlo a sprchlo jen minimálně, tak jsme si to s manžou užili. Vojta byl na chalupě s Lukášem a jeho přítelkyní, vyrazili na houby, tak máme bramboračku na celý týden - Lukyn vařil

Berber - stěhování firmy bude z Novodvorské na Budějárnu, firma zatím zůstane stejná, ale myslím, že za rok už vám tu s Bobinou budeme psát, že pracujeme v Čedoku, tedy možná jen Bobina, já uvažuji o tom, že bych možná ukončila svoji činnost. Domča dostala v Austrálii zajímavou nabídku, pokud by to vyšlo, asi bych odjela za ní. Manža se chystá pracovat na Moravě a v Praze by byl jen 3dny v týdnu, což já neakceptuji, tak pokud by to u Domči vyšlo, šla bych s Vojtou k ní. Luky bude na Zélandu, to je skoro stejně daleko, jako manža mezi Prahou a Zlínem

Jinak pokud bude třeba po srazíku u Katy nabízím přespání u nás. Jsem sama (manža bude s Vojtou u Domči) tak máme byt pro sebe. Já si vůbec neumím představit, jak to budu sama po tom našem příšerně hektickém způsobu života stíhat.
Možná mě jednou pochopí Míša a ostatní, my co jsme nikdy neměly babičky, tetičky.... co by nám pomáhali s dětmi. Pořád jsem jich měla tolik za zadkem a teď budu úplně sama, co já s tím časem udělám ~n~

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
17.8.2014 2:04:57
dnes jsme vyrazili na Kryštof kemp - fesťák a bylo to fakt super i počasí vyšlo a sprchlo jen minimálně, tak jsme si to s manžou užili. Vojta byl na chalupě s Lukášem a jeho přítelkyní, vyrazili na houby, tak máme bramboračku na celý týden - Lukyn vařil

Berber - stěhování firmy bude z Novodvorské na Budějárnu, firma zatím zůstane stejná, ale myslím, že za rok už vám tu s Bobinou budeme psát, že pracujeme v Čedoku, tedy možná jen Bobina, já uvažuji o tom, že bych možná ukončila svoji činnost. Domča dostala v Austrálii zajímavou nabídku, pokud by to vyšlo, asi bych odjela za ní. Manža se chystá pracovat na Moravě a v Praze by byl jen 3dny v týdnu, což já neakceptuji, tak pokud by to u Domči vyšlo, šla bych s Vojtou k ní. Luky bude na Zélandu, to je skoro stejně daleko, jako manža mezi Prahou a Zlínem

Jinak pokud bude třeba po srazíku u Katy nabízím přespání u nás. Jsem sama (manža bude s Vojtou u Domči) tak máme byt pro sebe. Já si vůbec neumím představit, jak to budu sama po tom našem příšerně hektickém způsobu života stíhat.
Možná mě jednou pochopí Míša a ostatní, my co jsme nikdy neměly babičky, tetičky.... co by nám pomáhali s dětmi. Pořád jsem jich měla tolik za zadkem a teď budu úplně sama, co já s tím časem udělám ~n~

Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
17.8.2014 0:48:37
ahooj všem, už to začíná "smrdět" podzimem, nákupy do školy atd atd ...
my jsme se včera vrátili z dovolený - od neděle do pátku jsme toho stihli hodně - chatu, koupání, Prahu, ovčí farmu a Červenou Lhotu .... a bylo fajn, ikdyž mohlo být tepleji :-))))

asi nej zážitky mají děti z Prahy - tramvaj, metro, Petřín, bludiště, hrad .... a taky muzeum hraček kousek od Pražského hradu, kde byla i výstava k 50. výročí barbie ... já jí tedy nemusím, ale ta výstava je fakt krásná !!!!

dnes jsme byli na rock festivalu, ale už je zima ....

tak prima poslední dva týdny, dobré nákupy - bačkor, tepláků, pastelek ....

13/9- KATY kdo dorazí ???? já s tím počítám, jen 12+13/9 jedu služebně pryč, tak snad se v sobotu brzy vrátí, .... a možná budu muset s dětma ..... njn ....
MajdulkaF 11941
15.8.2014 11:37:37
Berber, prima, že se holkám na táboře líbí! ~R^

Jinak to mám stejně jako Ty - když jsem sama doma, umím si to užít ~3~ Pracuju teď na materiálech do BB kurzů, doufám, že to během dneška a víkendu dokončím.

Kluky mám teď na pár dní u babi na chalupě, na desátou jsem běžela na stěnu přihlásit Hynka do kroužku lezení. Jsem strašně ráda, že si ten můj "vědátor" vybral pohybový kroužek a bude pravidelně sportovat. Dokonce se podařilo přihlásit ho na termín, který vede stejný vedoucí, co ho měl na příměstském táboře - takže velká spokojenost!

BERBER+A+L+V 7963
13.8.2014 13:59:19
Hurrrááá, napsaly, obě! Pár řádků (Lenča asi 3), ale JSOU SPOKOJENÉ a to je to hlavní.. ~3~~R^~g~
BERBER+A+L+V 7963
12.8.2014 11:11:55
V neděli jsem dostala SMS od jedné paní, tzv. "táborové babičky".
Je to známá mé sestry, hlásila se k nám, když jsme děti předávali, tak jsme se pozdravily, já jí představila dětem, hlavně Leničce, ta tam nikoho neznala, tak aby měla "opěrnej bod"..

No, a v neděli přišla SMS, že vše ok, malá (myšleno Lenča) v pohodě..

Dneska jsem zapřemýšlela, že paní napíšu SMS, ale pak jsem si říkala, že je to zbytečné, že kdyby něco, tak se ozve, ozvou.. a když nic, tak je vše ok... ~d~~6~

Uvidím, dojde-li dopis, od Ančí..
BERBER+A+L+V 7963
12.8.2014 11:08:28
Berdi, to mne neznáš... já v tomhle směru asi nejsem uplně stejskací, já jsem trochu "sobeček", a jsem ráda za klid a bezstarostnost (byť třeba jen ve smyslu, že nemusím myslet na jejich program, a pod...)

Na druhou stranu myšlenkama u nich jsem, hlavně u těch dvou tábornic. Kvůli počasí..
Sice jsem jim nabalila vše co bylo třeba, ale tak nějak trochu víc tu "letní (suchou) variantu"... Uklidňuju se tím, že dvoje tepláky fakt stačej, že jedny se nosí, zatímco druhé se sušej, uschlé bláto se oškrábe a "jede" se dál :-)))
Gumáky maj, pláštěnkobundy též, ponožek dostatek...
A hlavně, jsou v chatkách, a v dešti případně mohou trávit den ve společných prostorách..

Ale věřím, že pokud neleje, jsou venku!~R^

Verunce k babi "nevolám", tak nějak pro jistotu, ale volá manžel, a zatím dobrý.. oboustranně, jak Veru, tak babi.. tchána neřeším, ten si žije po svým, myslím, že babičce extra nepomáhá, bohužel..
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 44179  [Dalších 42959 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.