Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
12.8.2014 10:22:57
Berber, co tyden bez deti? Vsadim se, ze uz se ti styska
![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
12.8.2014 10:21:54
Katy, diky za pozvani, mohli bychom se stavit ve stredu nebo ve ctvrtek odpo, rada uvidim letni verzi vasi zahrady
A deti mate? Ja jen toho Honzika, holky vyzvedavam az v patek ze soustredeni.Miso, uzijte si chatu ! Bez pripojeni ? ![]() Dado, koukam, ze uz zase zamestnavate strazne andely Hlavne, ze to zase dobre dopadlo! Vybirame novou tramposku ve velikosti pres 4m, tak kdybyste mel nekdo nejake doporuceni, budu rada. Vcera jsme si byli zaskakat v Marimexu a oproti te nasi 3m to skoro neskakalo :-( |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
11.8.2014 7:10:20
Kam se stěhujete?
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
11.8.2014 7:09:48
Dádi, odmyslím-li fakt, že měl u sebe telefon, což třeba na táborech "nevítám",
pak jsem toho názoru, že nadávky a útoky se řešit musí.. a ideálně, přes přítomnou dospělou osobu, která by měla vědět, co se jí za zády děje.. ... Já jsem byla v sobotu v NMpS s holkama na hřišti. Bály se tam jít, že jsou tam cikáni. A byli.. Děcka od 6 do cca 12-13let. Díky tomu, že jsem tam byla s nima, tak si na mé děti netroufli, ale z jejich slovníku jsem byla dost nesvá, v některých momentech jsem jim chtěla něco říct, ale pak jsem si říkala, že by to nemuselo dopadnout dobře. Mým dětem ubližováno nebylo, atakovány taky nebyly, nepřišlo mi, že by ty jejich výlevy poslouchaly... naštěstí... ale dobře by nebylo.. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
10.8.2014 22:37:42
Michalo, koukám na fotky, Majda je fakt kus ženský
![]() U nás se červenec nějak noc nevydařil, tak snad už bude líp. Kromě těch našich střevních problémů měl Vojta "štěstí v neštěstí" a myslím, že si vybral svůj dohled andělů strážných na dlouhou dobu. U bistra, kde mamka pracuje je v zemi garáž pro Avii, na které si děti běžně hrají a s Vojtou se prolomilo prkno a spadl z 3m na beton. Odvezli ho do nemocnice a kromě větších odřenin se mu nic nestalo. Ještě že je tak tlustý, odnesl to hlavně bok, zadek, ruce a nohy, ale ještě teď se loupe ze strupů. Teď už je mi hej, ale když mi to ségra volala, byla jsem zrovna slavit s kámoškama narozky a jedna mi darovala prášky na nervy, nějak jsem to nezvládala. Minulý týden byl na soustředění s florbalem a samozřejmě telefonáty plné breku, ať si pro něj přijedem. Kluci, se kterými byl na pokoji mu nadávali do negrů, debilů, bezďáků a to on težce nese. Když mu manža někdy řekne např. ty si snad debil - tak se okamžitě ohradí, že mu nemá nadávat, ale jak kluci zjistili, že mu to vadí, tak přitvrdili. Nakonec jsme museli volat trenérovi a ten ho přestěhoval a už to bylo OK a ve finále to dopadlo tak, že ti dva, co Vojtu šikanovali, přijeli domů s brekem, protože se poprali. Trenér říkal, že za ty roky, co dělá s dětma to nezažil a byl rád, že jsme na to upozornili. Já jsem moc nechtěla, měla jsem pocit, že si to má Vojta vyřídit sám a ne aby mu rodiče stáli za zadkem. Ale byla jsem z toho dost špatná, tak jsem nakonec s kámoškou odjela na prodloužený víkend do Mnichova a pak díky počasí jsme zústaly ještě v Salzburku, tak jsem to dala. Teď jsem s Vojtou na chalupě, protože naši jsou do úterka na dovče, tak nemáme hlídání. Zatím můžu ještě dělat z domova, ale v září už se budeme stěhovat a myslím, že nám ta pohodička skončí. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
10.8.2014 21:43:51
Míšo nečti!
2 děti na táboře, 1 dítě u tchýně... držte palec, ať je to ok týden!! Míšo, už můžeš ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
10.8.2014 9:43:34
Berdo, a nechcete se příští týden někdy stavit? Jsme doma celý týden a ste od nás pár kilometrů..
|
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
9.8.2014 21:55:53
jojo majda Jířu dorůstá - chybí jí asi tak 5 cm .... na Vánoce máme dvojčata
))))kdo nás nezná se ptá jestli jsou dvojčata a Vojta k tomu jako přídavek )))))drzost, puberta, kecy, fucy .... u nás Jířa vcelku v pohodě kecy má to jo, ale dá se s ním domluvit, občas je lehce hysterickej, ale jak říkám většinou se s ním domluvím, nežárlí, nevyhrožuje, atd. ..... kámoší spíše se staršíma klukama, chodí na ryby, vytáhne 4 kolku, jde i sám do lesa, a tak .... jo tedy řeší chlupatý nohy ))))))))za to majda !!! ta je tedy chvílema fakt hustá !!! jak píše berda - vytáhne panenky, kočárek a pak se chová jak pubertální střevo !!! žárlí na vojtu, slovník má tady chvílema "výběrovej" .... hyterický scénky, jak jí nemáme rádi .... a na můj vkus je fakt bordelářka .... takž ejestli tohle je začátek, tak se máme na co těšit ))no a Vojta je zlato, sice má občas nerva, ale jinak krásnej věk předškoláka .... když potřebuji pracovat zabaví se sám, vymejšlí zajímavý a hezký věci, nápady ... zajímá ho všechno kolem ... prostě zlatej ![]() my zítra jedem na týden na chatu, sbaleno nemám .... na zahradě sem objevila plíseň na rajčatech :-/// chlap hraje každej víkend a přes týden je do večera v práci na farmě .... tak sem už fakt vycuclá ... ale je to trochu schíza, když sem byla ve středu skoro celej den sama, tak mi to řpišla děsná nuda a klid ![]() ![]() příští týden jdem na rock festival do Březí .... už se ták těším - kámošky matky s dětma - kapely, pivo, a i atrakce pro děti, doufám, že klapne počasí a bdue to fajn akce, další víkend máme v sobotu mega akci z práce a ve strakonicích je dudáckej mezinároní festival - moje srdeční záležitost .... no a pak už konec prázdnintak se devčata mějte krásně !!!! netopte mobily ani děti ani manžely !!! |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
9.8.2014 13:56:16
Miso, sleduju teda na FB a je sranda, jak tu mame deti podobne stare a jak se pritom v tech dvojicich az trojicich ruzne dorustaji. U nas rostou vsichni stejne pomalu
![]() Katy, ten Orlik zni fakt bajecne, mobil uz o neco hur. Z toho mam fobii, takze se snazim hned po navratu fotky stahovat. A puberta uz nam take klepe na dvere, verim sice zkusenym, ze to vlastne jeste vubec nic neni, ale drza a nafucena je take kazdou chvili. Pak se to treba na chvil preklopi a hraje si jak mala s ostatnima na pisku A take jsem to tak brzo necekala, hlavne ten fyzicky vyvoj, vubec netusim po kom to ma. Ne ze by ji to nesluselo, ale.... ![]() Romco, to je fajn, ze ta Aj Vercu tak chytla a oci si muze nechat casem odoperovat. Ja jsem si cocky vzdycky sundavala u stolu, takze splachnuti pak nehrozi...Nechcete se nekdy stavet? Od uterka do ctvrtka budu na chate s Honzikem. A ten dalsi tyden tam s nimi bude babi a ja budu jezdit z chaty do prace, ale jen na 4h, tak bude odpo casu dost. Ja zas balim, jak prekvapive, snad uz po sty tyhle prazdniny....., Honza veze Anicku na soustredeni do Jizerek, odpo jedem na chatu a ja vezu Kacku dodatecne na soustredeni v pondeli. |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
9.8.2014 9:33:59
Koukám, že jsem nedopsala tu větu o Dominice načuření.. Už nám to holt začíná. Dovolila jsem si jí něco nedovolit, načež se vždycky načuří, a od té chvíle je všechno špatně, cokoli navrhnu, neguje, na Kristiána štěká, leží, všechno je hrozná nuda, ale dělat se jí nic nechce, a nic jí nebaví, papulu má nafučenou a odsekává. Jsem to čekala ve 12ti, v deseti mi to přijde dost brzo, ne?
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.