Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
23.7.2014 11:56:50
Mně se příčí ležet někde na pláži mezi spoustou lidí.
Ale jak píšeš "pekelný víkend" jsme taky trávily u vody (my ženy, manžel měl pohotovost, tj seděla doma na telefonu), naštěstí u malé přehrady za Libercem, navíc v zadní části, kde je sice horší přístup, za to míň lidí... ve vodě jsme byly skoro samy... |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
23.7.2014 11:42:09
Berber, Majdulka také děkuje!
![]() Strávili jsme pár dní u mých rodičů, bylo fajn si zase pokecat - pekelný víkend jsme přežili na místním koupališti, což si kluci fakt užili. Mě to moc nebaví, takže se tomu snažím vyhýbat. Ale uznávám, že v tom horku se snad nic jiného dělat nedá, než být naložený ve vodě ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
23.7.2014 7:59:32
Berber - Majda děkuje
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
22.7.2014 7:30:14
Majdě a Majdulce - krásný sváteční den ..
![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
21.7.2014 12:37:17
Katy u nás nepršelo !!!! a snad dnes bude ....
Já vcelku propadám prázdninové depce - práce, děti, domácnost, tábory a chlap v zemědělství :-/// do toho se nám sype auto, takže prachy na dovšu asi dáme za opravu a budeme rádi, že můžeme na chatu ... Děti byly minulý týden na Lipně na cyklo táboře a ok ... vyšlo počasí, hodně jezdily, majda to zvládla .. tento týden je vozím na příměstskej ....ale Vojta se začíná nudit ... lidi se diví, kolik maj naše děti táborů, ale bez hlídání sem ráda za každej odkroucenej tejden uf :-/// Dovolenou si snad vezmeme jeden týden společnej a pak si vezmu tak nějak 2-3 dny v kuse .... a podniknu s dětma nějaký výlety ..... příští týden možná udám Vojta a Jířu na 2-3 dny k našim No je to boj ..... No nic tak sem si postěžovala a jede se dál ..... co jiného zbývá ? ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
21.7.2014 9:21:45
Tak co, jak se pečete? u Michaly včera pršelo, ne? U nás zatím ani kapka a tropické teploty trvají.
Tak snad dneska konečně něco sprchne. Zahrada úpí a my už jsme úplně upečení, bazén nebazén, a mám spálený záda a ruce, ač jsem se držela ve stínu. ![]() |
| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
18.7.2014 10:39:21
Tak včera hlásili že jsou za Hradcem Králové. Klárka už psala že jí bolí nohy
. Chce aby všichni dojeli na plánovaný cíl, pokud to zvládnou tak ujedou cca 200 km. Ještě jim zbývá tak 70 km do cíle, večer prý dá vědět jestli to dojedou všichni nebo jestli ty "malý" někde ráno naberu a Petr pak s velkejma bez věcí to do večera dojede.Si myslím že každý pár kilo bude chybět, vaří pouze někde v lese:). Včera poprvé Petr volal, z hlasu se tvářil strašně spokojeně a po chvíli co jsme dořešili jak to uděláme mi sdělil, nemám na víc čas, jdu se věnovat dětem ![]() .Dádo, kolo jsem letos já vytáhla snad 3 x, taky mi to chybí... Ale s nimi bych nejela ani kdyby mi za to chtěli zaplatit ![]() ![]() ![]() . |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
17.7.2014 21:57:12
Jarko, k Vám do Čelákovic to máme 20 km, jezdíme k sestřenici do Sedlčánek
|
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
17.7.2014 10:49:34
Z Hostivaře k Labi ??? To je jen 30km než se tam dostaneš
![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
16.7.2014 22:15:01
mám tento týden Vojtu na příměsts. táboře a mám tu ještě sestřenice syna, tak jsem večer nějaká KO, už jsem si odvykla více dětem
![]() Petr, je fakt dobrý, sám s tolika dětmi. Cyklotrasy kolem Labe s Vojtou máme rádi, jen ta cesta z Hostivaře k Labi je vždy nejhorší, pak už je to relax. Letos jsme si kola zatím moc neužili. Byli jsme jednou, než mě chytily záda a teď jsem byla minulý týden vyzkoušet, jestli to dám. Zatím záda drží, tak příští týden chci začít jezdit už do práce na kole. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.