| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 44179  [Dalších 42889 >>]
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
16.7.2014 13:08:26

Včera hlásili že projeli Kolínem:). Petr má vozík, v něm spacáky, stan, karimatky, vařič a vše ostatní si děti vezou samy na kolech v cyklotaškách~t~. Jen té nejmladší veze i věci, ale zase má na nosiči spacák aby ostatní neřvali že nic neveze~z~.
Letos po zkušenostech z loňska je zakázáno volat domů, jen Petr píše večer že žijou~:-D.
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
16.7.2014 12:46:54
jé tak cestu kolem Labe bych si taky dala :-) u nás ať vyjedu kam vyjedu tak mě čeká kopec :-)

Jarka + Karolínka 03/2004 1769
16.7.2014 10:26:54
v Poděbradech je hezké pískové jezero na koupání, cesta z Čelákovic do Poděbrad je v podstatě celá podél Labe, takže paráda
To je Petr dobrej, tolik dětí na hlídání :-) A kde všude tu bagáž měli ? To mají ten vozík na děti, ne ? a v tom věci :-)
15.7.2014 16:11:11
Jarko - včera psali že jsou v Poděbradech~:-D, tak se tam museli z Čelákovic přemístit~t~ na kolech. Když jsem vysazovala chlapa a 5 dětí ve věku 9, 10, 10, 15 a 15 let, 5 kol vč. bagáží na nádraží v Čelákovicích tak lidi okolo nechápali~t~. Původní plán byl za 6 dní ujet 200 km což nedají, možná v pátek naberu po cestě někde 3 "malý" a zbytek dojede ke kamarádce v Orlických horách, kde byl původně cíl cykločundru než byla potvrzená ta celiakie. Včera mu potvrdili na gastru výsledky a ani neměl sebou žádné jídlo co teď může, leč do potvrzení měla jíst normálně a doufalo se že tomu tak nebude. Taky změnou jídla si myslím že by to fyzicky nezvládla. Řešili jsme jestli pro ni nemám dojet, ale nakonec se Petr rozhodl že právě zůstanou v jednom kempu... stejně mu to asi nedalo a budou popojíždět~t~. Z Čelákovic do Poděbrad jsem koukala že dali cca 40 km za 1,5 dne.
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
15.7.2014 13:43:27
Romano - do kempu do Čelákovic ????? jsem odtud a o žádném nevím .... leda pokud to nejsou rybářské karavany na Malvínách ? :-)
15.7.2014 10:00:22
Katy - díííky, ráda přijedu a pomůžu s přípravou~z~.

Jinak u nás u té nejmladší od Petra (Beru) prokázaná celiakie, genetická zátěž, biposie prý není nutná, všechny testy vyšly pozitivní. Takže studii kde všude je lepek~a~. Nesmí prý nyní ani stopy lepku...

Petr naštěstí se všemi dětmi v neděli odjel, odvezla jsem je do Čelákovic, asi zůstanou týden v jednom kempu místo cykločundru, max. budou popojíždět kratší vzdálenosti, tak jsem ráda, leč nevím co bych s nimi v Praze dělala..

Míšo, užívej částečné bezdětnosti. Já jsem si naplánovala co všechno udělám když děti budou pryč a místo toho jsem každý večer někde~t~~t~..

Krásné pohodové prázdniny všem!!!

BERDO - jak bylo v Anglii? Kdy budete na chatě?
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
12.7.2014 10:59:29
Ahoj holky,

čas uhání jak o závod a naše "miminka" už dávno nejsou malinká. :) Pojďme se potkat a strávit spolu příjemnou sobotu k jubilejnímu 10. výročí Březňátek, které se bude konat v září u Katy.

Akce bude v sobotu přes den, příjezd ráno/dopoledne (přespolní můžou přijet už v pátek), pak obědová grilovačka a pokec/zábavný program. Termíny jsou v první půli září, aby bylo ještě hezké počasí na grilovačku.

Pokud máte zájem přijet, vyplňte prosím formulář, který jsem vám posílala do mailu. Pokud vám mail nepřišel, prosím napište.

Budeme se těšit!

Michala & Katy

PS: Zatím to vypadá na 13.9. Aktuálně vyplnily: Katy, Michala, Rovekla, Dáda, Lucka, Bob, Asha

A tajhle to vypadalo před 10ti lety:

11.7.2014 23:02:38
zítra vezem 67% dětí na tábor !!!! jířa ok .... majda jede prvně, večer jí to asi docvaklo, co jí čeká .... njn ... ale bude hezky, maj kole, všechny zná, má tam svojí nej kámošku, tak má ideální půdu .... doma drzá jak opice ale myslím, že na táboře slzička padne ....
MajdulkaF 11941
8.7.2014 11:03:22
Dádo, prima, že už se cítíš líp!!! ~g~ A všichni si, koukám, užívají léta, jak to má být. ~R^

Kluci se mi v neděli vrátili z chaty nadšení. Užili si babi s dědou, koupání v Jizeře i nějakých výletů. Včera Hynek nastoupil na příměstský tábor na horostěnu (dneska už jeli do skal) a Radim ode dneška neplánovaně na příměstském při škole (má tam dva spolužáky, tak jsme zkusili štěstí a bylo ještě volno). Dneska jdou do Tonga (takový zábavní park u nás), zítra výlet do Ringellandu a ve čtvrtek mají něco v lese s lesákama. Lepší, než se doma nudit s matkou ~t~
7.7.2014 22:45:45
u nás konečně večer zapršelo !!!
odpo jsme byli na koupáku .....

[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 44179  [Dalších 42889 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.