| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 44179  [Dalších 42879 >>]
BERBER+A+L+V 7963
7.7.2014 19:23:07
U nás dobrý - A + L = příměstský tábor,
Veru po krátké (pseudo)nemoci opět ve školce...
Ještě týden...

Ale minulý týden jsem měla dost problém s Ančí, taky nějak nevěděla co by, a v podstatě zabralo akorát to, že jsem vždycky vymyslela, nějakou kamarádku, s kterou nakonec něco podnikla. Jednou bývalá spolužačka, druhý den sousedka, třetí den, jo, to jsme vlastně byly u Mácháče všici, ve čtvrtek mojí kamarádky dcera, holky si celkem rozumí, nakonec u nich i přespala, a v pátek jsme měly domluvené rande s její současnou spolužačkou a její maminkou, ale protože Veru marodila, tak byla maminka tak hodná, a vzala holky sama.. ~R^

Příští týden by měly A+V být u tchýně, pokud to klapne, a budu řešit co s Lenčou.

~d~
Michala, chlumany
  • 
7.7.2014 10:38:08
u nás vedro jak u moře uf ..odpo vezmu děti na koupák - snad nebude buřina !!!!

vojta je happy, že má doma jířu a majda se nudí !!!! nic jí nebaví ..... úúúááá
bob, Ondra 11615
6.7.2014 23:59:36
Jarko, to je sice hezké, že slavíš na Jaroslava, ale to ti přeje pouze část lidí a my ti prostě popřejeme vždycky na Jaroslavu a budeš to mít alespoň 2x do roka ~;)~:-D
bob, Ondra 11615
6.7.2014 23:58:33
Katy ti jsi fakt číslo, ale ostraha v Praze je opravdu na nic, před lety si ex provezl zavírací nůž v batohu na foťáky (nevěděl o něm) a zpět z Egypta ho s ním už nepustili. To samé opasek se závažím na potápění, v Praze mu to prošlo, ač teda kdyby to roztočil nad hlavou v letadle tak nevim nevim a zpět ze Samosu už to nedovezl, takže asi tak :-)

Já strávila včerejší pařák na bruslích a válečkou u Vltavy a dnešní pařák na Mácháči. Mají tam "aqua park" vodní nafukovací prolízačky nebo jak to nazvat, 3 trampolíny a různé lozící, houpací a jiné věcičky, takže na vyblbnutí pro děti ideální. Chtějí teda 150/dospělý, 100kč/dítě den, ale děti se určitě vydovádí. Jen brát staré plavky, jak já si tam svoje bohužel zničila, je to sepnuté takovými obr suchými zipy.
Zítra má být taky šílené vedro to v práci asi umřu ~8~

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
4.7.2014 22:22:31
to jsem zvědavá, kdo si na Jarku vzpomene příští rok v dubnu ~t~ ~t~ ~t~
Možná, že teď už všechny

Katy, fakt dobrý, ještě teď se tu s manžou držíme za břicho. Skotsko závidím, mám ho v plánu až budeme mít obytňák, jen nevím, kdy má v plánu ten obytňák moje drahá polovička koupit.

My už jsme zdravotně v pohodě a já včera poprvé po 8 měsících zvládla na kole 12 km, mám prý zkoušet po kratších a volnějších trasách a kromě bolavého zadku, záda drží, tak snad už i ty kila půjdou dolů
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
3.7.2014 15:04:54
Jarko - škoda, že nám to říkáš každej rok což ?:-))))
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
3.7.2014 10:22:28
Katy - dooost dobrý zážitek :-) !!!!! Budeš mít co vyprávět celý život !

díky za přání - ale já jsem Jarda - v dubnu, dříve Jaroslava v červenci v kalendáři nebyla
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
2.7.2014 11:42:24
tady někdo říkal, že bude o prázdninách doma na zahradě a přitom takovýhle zážitky :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

užíte si Skotsko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my jedem zítra za Jířou už se těším - jednak na dítě, ale taky tam jede hodně mých známých a kámošek, tak to bdue super akce .... a dnes večer revival v letním kině chlumany :-))))

odpo možná vytáhnu děti na kola ... unás je docela zima .... tedy rozhodně na koupání to není !!!

MajdulkaF 11941
2.7.2014 11:11:17
Ty jsi fakt neuvěřitelná ~t~ Tak ať pobyt přežijete ve zdraví a v rámci možností si to užijete!

Já dnes byla dopoledne "za pochůzkami" - na poštu, knihovna 1, knihovna 2, tchánovcům zalejt kytky a Hynkovi doplatit příměstský tábor na horostěně. Setkala jsem se tam i s tím jejich vedoucím, vypadá jako pěkný blázen (v dobrém slova smyslu), takže věřím, že si to Hynek užije. Když bude dobré počasí, tak by měli jet dvakrát i do skal.
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
2.7.2014 10:20:09
Zdravím ze Skotska, kam jsme byli s rodiči pozváni, neb ségra tu dnes promuje PhD. Kdo aspoň trochu zná moje rodinné konstelace, tak pochopí, že to nebude jednoduchý pobyt. Za víc jak 20 let, co ségra bydlí různě po Evropě, je to poprvé, co se mě uráčila pozvat. Navíc si vtipně nalomila koleno, a je po operaci (dali jí tam šroub), takže bude promovat na vozíku. Což mimo jiné znamená, že nemůže poŕádně vytáhnout paty z domu, a tudíž naše rozvedené věčně remcající rodiće budu mít na krku já. Ale můj úžasný manžel se obětoval, a po notném přemlouvání jel se mnou, tak doufám, že se aspoň na den-dva utrhneme na nějaký geocaching po okolí.

Jo ale. vlastně jsem sem málem nedocestovala. Kdo občas někam letíte, tak víte, jaký bezpečnostní šaškárny jsou na letištích. Pražskou kontrolou jsem prošla vcelku bez problémů, jen se mu na skenneru nezdálo něco v příručním kufru, ale pak mě pustil. Přestupovali jsme pak večer v Amsterodamu, kde jsem už nečekala žádný problém. No a najednou u skeneru, paní pojďte stranou, a hrabala mi v přírućní kabele, a najednou vytáhla 15ticentimetrovou nábojnici od střely z pušky proti obrněným vozům. ~8~~t~ Já debil si jí nechala na památku na jedné střelecké předváděčce, a úplně jsem zapomněla, že jí tam mám! ~q~ No tak mě odvedli stranou, a že musej zavolat policii, a všech pět tam na mě koukalo jak na teroristu. Všichni cestující už mezitim nastoupili do letadla, a já zůstala v odletové hale sama. Je to pikantní ještě tím, že Nizozemci mají nejpřísnéjśí zákony ohledně střelby v Evropě, tam si člověk jentak nezastřílí, a dokonce tam chtěli loni zrušit i mezinárodní střelecké sportovní závody IPSC. Takže pro pašování vojenskýho materiálu jsem si opravdu nemohla vybrat lepší letiště než Amsterodam. ~q~ No nakonec přišli obrněnci, nastoupili na mě s výslechem, kde jsem to vzala, proč jsem si to nechala, atd. Dělala jsem blbou, že to mám od kamaráda (ještě tak se jim přiznat, že střílím), a že jsem to tam zapomněla, tak mě vyslýchali, jestli je kamárád v nějaké vojenské organizaci, atd. No nakonec udělali bububu, ofotili si pas a pustili mě těsně před vypršením času k odletu. No už jsem se připravovala na to, že budu muset na letišti přespat a hledat jiný letadlo, tak to bylo fajn. Ale letadlo pak stejně ještě další půlhodiny stálo, podle kapitána se prodloužila nakládka zavazadel. No jasně, protože určitě po tom mém incidentu udělali důkladnou kontrolu všech zavazadel, takže jsme v tu chvíli byli pravděpodobně nejbezpečnější letadlo v Evropě. ~t~ A je mi jasné, že až budu někdy žádat o víza do USA, tak mi přijde suché neodůvodněné Ne. ~t~ A pak jsem celý let přemejšlela, jaký jsem fakt debil, že si do letadla vemu nábojnici o velikosti lidské ruky. Ještě, že byla prázdná, protože občas si necháme celý nǎboj. ~t~
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 44179  [Dalších 42879 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.