| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1550] Názory 15511560 z 44179  [Dalších 42619 >>]
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
27.4.2014 12:31:37
Tak jsme dnes museli s Dominikou hodit řeč na téma publikování osobních údajů na internetu. Zjistili jsme, že s kamarádkou na zahradě natočily video a aniž bychom to věděli, šup a je na Youtube. ~q~ Ne že by tam bylo něco závadného, ale zjevně je ten správný čas je naučit dávat pozor na soukromí. ~:( A ještě z ní pak vypadlo, že nojo oni jim to vlastně říkali ve škole na hodině informatiky. ~o~~n~
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
24.4.2014 23:40:58
jinak pochvala Bobě - Pardubice pěkný město, kdysi sem tu byla, ale už z toho nic moc nevím, ale dnes mě totál dostali pávi na zámku !!!!!!! a v centru hodně starých zajímavých domů ....

zítra musím dětem koupit perník :-))) Moniko kam pro něj ? na 17. listopad ....?
24.4.2014 23:39:24
mluvení jj Vojta mluví dobře už od mala .... občas mu opravím S,C ..... Ř ok ... a R mu naskakuje třeba ve slovech typu "kilometr" atd. ... na začátku růže nedá ........

majda i jířa taky mluvili ok jen majda občas zalepluje se sykavkama .... tak musím zas poladit dorostly jí zuby :-)
24.4.2014 23:30:21
ano ano jsem zde !!!! do zítra :-))

moniko zkusím ti napsat email !!!
BERBER+A+L+V 7963
24.4.2014 20:01:51
Moni, chceš na Míšu telefon?? Je v PBC do zítra, jestli jsem správně četla.. ~3~
BERBER+A+L+V 7963
24.4.2014 20:01:16
Když srovnám jak mluví Vojta od Míši a naše Veru.. chjo.. ~d~ a to je dělí 2 měsíce...

Včera jsme s Veru měly první logopedii, já se dřív nehnala, vím jaký to byl boj s Lenčou, a dopadly jsme dle očekávání... vešly jsme do dveří a JAKO KDYŽ UTNE..
Ona, ale nechce spolupracovat ani doma.. ~8~

Jenže jí v létě bude 5 a teoreticky (vlastně i prakticky!) jde v lednu k zápisu..

Pořád nějak tajně doufám, že se vývoj posune... ale... ona fakt příšerně patlá.. ~4~

A já má sklerozu, takže vím, že u Lenky to byl taky boj, mezi 4-5rokem a pak skok.. ale nepamatuju si, zda to bylo taky takhle hrozný. Mám vzpomínkový optimismus, myslím, že nebylo.. ~d~
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
24.4.2014 10:10:44
Všem Jiříkům a Vojtům vše nej nej:-))

Dočítám, se srazíkem víceméně počítám, doufám, že do toho nic nevpadne:-))Už se těším, program víno a gril vítám:-)Ještě nevím, zda pojedu vlakem, nebo to spojím s návštěvou ségry a pojedu autem, to bych mohla i něco vzít, ale musím to zkonzultovat s rodinou, jak jsou na tom s časem:-)

Nakouknu a co nevidím, Míša v Pardubicích, to nemohla dát vědět?? Kde jsi, zastavila bych se tady:-) Do Prahy to mám pak z ruky~t~

Jinak u nás nic nového, teď to byl masakr v práci, ale snad nastane čas klidu. Na Velikonoce jsme byli jako každý rok u ségry a bylo to super, prošli jsme si farmářský trh na náplavce - ten vám tam holky teda závidím, pak výstavu Dinousauři, Stromovku, děti byly v kině, no prostě relax jak má být.
Teď o víkendu se chystáme na chaloupku a už se těším, doufám, že snad bude hezky~z~

Majdulko - logopedie - neboj ono to naskočí, držím palce, Klárka s tím také dost dlouho bojovala~6~
MajdulkaF 11941
24.4.2014 8:42:45
Koukám, že u Michaly se dnes opět slaví ~;) Jířovi taky vše NEJ! ~;((

Mám za sebou hektické ráno, budíček o půl šesté, s Radimem na sedmou na logopedii, zpět do školy a já opět do města do práce. Ufff. Jinak začínám propadat beznaději, neb to správné "r" (zatrrrrrrrrraceně) ne a ne naskočit ~n~

Jdu si vytisknout a nakopírovat testy, dneska je pro dvě skupiny poslední hodina díky dvěma květnovým svátkům. Hezký den všem!
24.4.2014 7:18:37
díky díky

já vyražím směr Pardubice .... do zítra .... a zítra domu přes Prahu - to jedeme za kolegyní na veletrh neziskovek

http://www.forum2000.cz/cz/projekty/ngomarket/2014/

kdyby šel někdo kolem :-)
BERBER+A+L+V 7963
24.4.2014 6:09:22

Vojtům opožděně a Jirkům dnes!!

[<<Předchozích 1550] Názory 15511560 z 44179  [Dalších 42619 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.