| bob, Ondra | 11615 |
|
|
8.10.2016 19:51:05
Katy Dominika má taky dobré nápady, ale myslím, že tam ji to dost dobře vysvetlis, že nebude mít výhody a oba si to rozmyslí, teda alespoň ti to přeju, už máš tak starost s Kikinem.
Berber ty vztahy mezi sestrama chápu, že tě to drtí. Jestli ti to pomůže, tak my byli s bráchou taky na kordy, já ho měla na povel, tak jsem ho nesnášela, ale pak se to zlepšilo a úplně otočilo až jsme dospěli. Resp já šla po škole z domu a už se to postupně uklidnilo. Teď je to super |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
8.10.2016 19:44:14
Michalo, něco v tom smyslu jsem mu dala podepsat už loni. Diktovala jsem mu to s tím, že to oba podepíšeme a on mi tam pak dopsal, že s tím nesouhlasí, a děsná sranda, už ani nevím, kde to je. Ale ten právník by byl třeba věrohodnější, a to bych ho tam klidně i dotáhla, ale upřímně, myslím, že to nebude mít valný úspěch. Teď jsem pritvrdila v tom, že to budeme brát přes prachy. Má nasetreno, tak o to přijde. Dostal 4,4,5 tak měl umýt wc, koupelnu a vytřít a stačil jen to wc a posmudlal podlahu. Tak jsem mu řekla, že to udělá další den, což se na to vybodl=nestihl, prý že další den to udělá, což vím, že se to takto může táhnout pěkně dlouho, je mistr v odkládání a vymluvách, tak sem mu večer strhla 100kc a druhý den mu řekla, jestli to udělá, že mu je vrátím, tím pádem si "vydělá" 100kc, myslíte, že to udělal? Tak další prachy pryč a prý když to udělám zítra, tak mi vše vratis? Já že ne, tak to do teď není
teď je u táty, takže mám dvě možnosti udelat to sama, nebo ho k tomu po příjezdu donutit. Mam pocit, že nás vzah je teď pouze o tom, že ho k něčemu nutim. Teď si má u táty udělat úkoly Cj, D, F, a naučit se na pisemky z Pr, a hodinový telefonát do prace,jak je toho hodně, že to nedá, že si něco nechá na příští týden (F ma odevzdat až v pátek), tak jsem mu řekla, že neexistuje, že to bude vše mít, že v neděli večer vše kontroluji. Takto jsem řekla i tatínkovi, ať si to s ním taky užije, ale jemu Ondra zatím neomlouvá, to raději přemlouvá a citově vydírá mě, že je chudák, že to od táty nechápe, že tam úkoly dělat nechce, že si rafeji počká na Verču. Fakt psycho. Ale teď jsem byla a budu tvrdá. Ve čtvrtek jsem mu nařídila přijít za mnou do práce, zecsi napíše všechny úkoly pod dohledem, udělal Cj a prý dobrý, tak jsem poprosila kolegů, ať mu vysvětli jeden vzorec ve F, a chtěla jsem ať si to přepíše do sešitu (dělali to na papír) a ten papit jsem mu sebtlrala, takže to musel počítat znovu. Se tam nafoukl, seděl a cumel do blbá, že to znovu pocitat NEBUDE! Az po té, co jsem mu zasycela do ucha, že mi dělá ostudu a jestli mu mám před kolegy naflakat, tak to začal psát! Pak měli ještě přepis, poprvé řekl, co budou psát ve škole (učitelka jim to občas řekne dopředu a minule z toho dostal 4, protože se na to ani nepodíval a je to nevěděla) tak to už jsem ho nedonutila. Takže asi tak od nás.Příští týden jdeme k psycholožce, uz to fakt nedávám. To mi ještě vykládala známá, že vůbec neví, že je nějaká škola, její klouček vše udělá a ještě napíše úkoly s mladším bratrem mám depku a už se hadame i doma s Petrem. Když si vzpomenu, co měla Dáša s Lukášem, tak si to půjdu asi hodit.Jooo a tatínek po té, co jsem mu vylíčila Ondry prospěch a pracovní nasazení prohlásil, že mu teda najdeme zvláštní školu a rám nebude muset dělat úkoly. Na cez jsem prohlásila, že se Ondra může přestěhovat k němu, že mu nová škola a novi kamosi třeba prospějí, tak na to neřekl nikdo ani slovo. Sorry za ty litanie, ale musela jsem se vykecat |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
8.10.2016 17:31:10
Tak naše premiantka se samýma na výzo prohlásila, že už jí nebaví být nejlepší, minulý týden jsem objevila v žákovské dvě pětky a včera přinesla ředitelskou důtku.
![]() Prý házela křídou po spolužačce a trefila učitelku. K tíži jim bylo přičteno, že měly u sebe prak. Tak nevim, jestli věřit učitelce, která je obecně dětmi hodnocena jako "největší kráva na škole", nebo své pubertální dceři. ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
7.10.2016 18:11:19
Ančí je v podstatě zatím relativně bezproblémovej puberťák, odmyslím-li sem tam držkování (to k tomu patří), jistou lenost (to k tomu patří), a celkem problematickej vztah k prostřední sestře (to k tomu asi taky patří, ale tohle snáším nejhůř).
Co se týče školy. Chce novej telefon. Má celkem obyč a není IN. Tak jsme jí řekli, že si na něj musí našetřit (nebo aspoň částečně). Kapesné ale nevedem. Domluvily jsme se ale na určité finanční odměně za dobré známky, a za špatné bude "vracet". Zatím chudnu já ![]() ![]() ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
6.10.2016 19:19:53
Bobino - upřímně, nevím co s ním .... je hodně blbý, že ex se k tomu nechce postavit jako chlap ...... teď to možná bude znít asi drsně, ale prostě myslím, že ve 12ti letech musí chlapci trochu uvažovat, že je to na nich ...... já jsem nedávno říkala Jířovi, že ho vezmu k právníkovi a podepíše mi, že mi nikdy nebude vyčítat, že jsem ho nenutila se učit, že nehodlám po 50tce poslouchat, jak je na tom blbě atd atd
..... Jířa škole taky moc nedá, ale drží se na dvojkách, občas trojka, ale zas na druhou stranu si cenním toho, že má svý zájmy ... takže jestli mu vydží ryby, tak může do Vodňan na střední, když to na střední nebude, tak učňák v Třeboni a z toho si může udělat poté i maturitu ....... Fakt nevím, možná bych stanovila nějaký priority, co mu ve škole jde ... tak do toho se opřít a třeba, když no nebaví děják, tak ok, nebaví, ale na trojku to dá .... |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
5.10.2016 11:23:19
Sorry děsně to blbne...
Domlouvá mu stylem, Ondrasku, takto ne, ale ani na něj nezvýší hlas, což by chlapec potřeboval, a ještě pořádně prohlédnout, ať se vzpamatuje. Petr nemůže, ten na něj houkl jednou a řešili jsme to z psycholožkou, že musí být jen kamarád, takže jsem ten hlídací vlk jen já a chlapec mema jak vidno na háku. On slibuje, jak se chce učit, jak chce hezké známky, v tom je jako kolovrátek, ale když mu řeknu, aby si přečetl Dějepis, tak to za celé 4hod, než jsem přišla z práce neudělal, nebyl čas, kakal a pak neví, chudinka nestihl. Totéž úkoly. A to má z nakázáno udelat úkoly než přijdu domů, ale stejně půlku neudělá. Tak co s tím mám dělat? Celé odpoledne pak řesim a nutim ho něco udělat. To už je vážně na palici. Už má zakázány PC, sebraný tablet, mobil (má nejstarší co máme, ale potřebují ještě někde sehnat obyc, tlačítkový, bez možnosti WiFi), Nesmí ven, než napíše úkoly, tak zevluje doma a stejně neudělá!!!! Už fakt nevím CO by ho přimělo😞😞😞 |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
5.10.2016 11:09:43
Nenaučí se a nic neřekne, abych ho náhodou nezkousela a neprudila se učit. Ze dostane 4je mu totálně jedno, prostě neřeší. Už fakt nevím co s tím, blbej není, jen mega Línej a to mě na tom točí nejvíc, když vím, že to umět může.
Holky v tomhle je úděl samozivitelky nejhorší, otec mu nic nechce říct, aby byl za toho hodného (resp. Domlouvá ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
5.10.2016 11:06:09
No já mu řekla, že za špatné známky nebude dostávat kapesné, resp. kapesné dostane, ale když bude 4nebo 5, tak část vrátí a k tomu bude mít domácí práce navíc, za 4 umyje WC a za 5 koupelnu, nebo vytře. Aby se připravoval na své budoucí povolání. Domlouvali jsme několikrát, i Katy do něj hustila, jestli chce barák a auto, tak mu 4stacit nebudou. Letos má naprosto nejhorší známky co kdy měl a 3 už začíná být z těch lepších známek😞 A to ho kontrolují, vyhrozuju, že musí psát úkoly. Ale on ví týden, že bude psát test, nic neřekne
|
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
4.10.2016 23:04:16
Bobino ... jé je ...jedna lepší zpráva než druhá !!!!!
Ale budiž Ti útěchou,že Jířa na školu totál kašle ... krom přírodopisu .... probírají ryby, tak to mu jde na jedničku podtrženou )) ..... nedávno mi říkal, že se musí rozkoukat .....já tvrdý režim nenastoluji !!! jednak ani nevím jak a hlavně není tady jen on .... takže jsem mu řekla že je snad natolik chytrej aby pochopil, že je to hlaně o něm, ale jestli půjde na trojky ať zapomene na střední a jde rovnou na učňák .... jeho zajímají ryby, saxofon .... a pak někde vzadu je škola Majda je v pohodě, ale uvidíme jak s ní zacloumá 2. stupeň .... no a Vojta už psal dva zvláštní úkoly my měli v práci srpen + září masakr, ae začíná být volněji ... tak hoooooooooooooj všem |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
3.10.2016 23:25:56
Tak se mi nějak divně načítají příspěvky, neviděla jsem ty nové, až mi Romča řekla, že je tu něco nového.
Katy, Dtest měla Dáda, ale nevím jestli ještě odebírá. U nás nic moc, Ondra prdí na školu, schytal nějaké špatné známky, tak jsem nastolila tvrdý režim, ale nevím, vůbec ho to nebere, je mu to naprosto jedno :-( O víkendu jsme byli na supr akci, Retro výšlap na Lysou horu, takže jsme se nafintili a grupa cca 30lidiček vyrazila k pobavení kolemjdoucích 😂 Musím sehnat fotky, Ondra chytal Pokémony, tak jsem byla bez telefonu - foťáku, ale zase byl od nich pokoj a ušli to bez řečí a ještě rádi😉 Zato teď jsem s Petrem v Krči, šel s Ondrou domů zadním vchodem a uklouzl na na nájezdu pro kočárky, jak to bylo mokré a letěl dolů na rameno. Takže vykloubené a ještě zlomené pravé rameno 😞 Vím co to obnáší, takže má min na měsíc vystaráno. Hlavně aby to dobře srostlo. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.