| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 44179  [Dalších 43939 >>]
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
2.10.2016 22:40:51
Ahoj holky, nějak teď úplně nestíhám, v práci mám nový mezinárodní megaprojekt, tak osobní život zas pekelně trpí. Doma pochcípaly už i nějaké kytky, tak budu muset zas krapet přibrzdit. ~j~ Nemáte někdo prosím aktivní registraci na dTestu a neposlaly byste mi přihl. údaje na mail? Chci koupit digitální analytickou váhu.. ~x~
BERBER+A+L+V 7963
24.9.2016 20:23:36
To se častěji vídám s Míšou ~t~
BERBER+A+L+V 7963
24.9.2016 20:23:13
A jak se má Haki??
Paradox, žijeme v jednom městě, ale leta jsme se neviděly. Jednou, když tu byla Bobina, a jednou náhodně někde ve městě....
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
23.9.2016 23:15:52
holky, kdybyste některá chtěla volňásky na retro výstavu do Tančícího domu vč. návštěvy vyhlídky, je to do konce října (reference mohu podat já nebo Bobina) tak mi písněte do mailu kolik lístků a adresu kam je mám poslat
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
23.9.2016 23:10:27
zjistila jsem, že jsem nestihla srpnový příspěvek a už je skoro konec září :)

V srpnu jsem byla s Haki v Tatrách, bylo to super, myslím si, že i kluci si to užili. I když tak jak je mezi nimi rozdíl ve výšce, váze, tak i v některých věcech Kuba je ještě hodně dětský a Vojta zas moc dospělák, ale i tak jsme to zvládli. Když bylo nejhůř, daly jsme si s Haki Tatranský čaj a bylo vyřešeno.

Koncem srpna manžel asi pochopil (po několika hádkách, že já jsem pořád s Vojtou a on pořád v pr....) a letěli jsme na týden na Kypr. Já trpěla - moře, lehátko, knížka, bar a jídlo. Kluci si užívali. Ani půjčení auta na 3 dny mi neprošlo, ale jako rodina - super.

zbytek léta vč. krásného září jsem trávila pořád někde v trapu - Náplavka, kamarádi, výstavy a pokud byl Vojta v Praze, tak neustálé honění Pokémonů, za což jsem ráda, protože chce pořád chodit

Od září zas návštěvy psycholožky, tak snad mu to zvýší sebevědomí. Ve škole už máme dvě poznámky - vyrušuje, je drzý - to už asi jiné nebude. S psycholožkou má kvůli poznámkám dohodu, že ty hodiny, kde jich loni měl nejvíc zkusí vydržet. Tak teď to má z úplně jiným předmětů. To jsem zvědavá, co nás ještě čeká.

Letos jsme zrušili angličtinu a máme jen 3x týdně tenis. Měl denně nějaké kroužky a vůbec jsme se v týdnu nestačili sejít na nějaké společné aktivity, tak jsme museli něco vyselektovat. Myslím, že základy AJ má o 200% vyšší než měli Lukyn s Domčou, tak ať už se s tím v životě popere. Oni to také zvládli.

Romčo, kdy bude kolaudace. Myslím, že Bobina, Berda, Katy a já určitě rády dorazíme :) :)

Nám se příští týden vrací Domča z Řecka a bude do odletu na Zéland bydlet u nás. TAk to jsem zvědavá, jak to zvládneme. Letíme 3.12. já jen doufám, že napadne na českých horách brzy sníh a ona stačí odjet. Dostala práci jako vedoucí lyžařské školy v Malé Úpě, tam co kdysi učila. Už nám oznámila, že potřebuje auto, tak jí manžel daruje svoje a podědí moje a já dostanu svoje "vysněné"

A v práci. Od 1.9. už jsme v naší CK jen já a ještě jedna kolegyně. Ostatní už jsou v Čedoku. Do odletu musím uzavřít účetnictví a snad budeme fungovat i v dalším roce, když ne, neřeším. Žiju přítomností a cestou na Zéland.

TAk jsem se vykecala a slibuju, že už budu nakukovat víc. Já už si snad i přeju ošklivé počasí. Jinak nic nestíhám. Vídám se hodně s Bobinou, obídky, s klukama u Vltavy. Pražandy, můžete se někdy odpolko přidat k nám.
jituše 40446
19.9.2016 18:37:05
Ahoj!!!

Koukám, že je to všude stejné - rozjezd nového školního roku řeší spíš rodiče než děti :).

U nás všechno při starém :).
Filip na školu peče a raději lítá venku s klukama. Kroužky jdou mimo něj. Jediný co chtěl je fotbal od školy. Každopádně se už děsím dalších poznámek a důtek a napomenutí.... A stížností že je lajdák a zapomíná a dělá ve třídě ze sebe kašpara a na všechno musí mít tisíc řečí.....

Jinak to s ním docela jde - samozřejmě že je držkatej a odmlouvá i doma.... ale větší kina dělá jeho tátovi. Doma je docela v pohodě, protože ví, že to stejně nakonec udělat musí.

Letos docela makal i na zahradě. Zdá se mi, že ho to baví. Dokonce říkal, že by šel na zahradnickou školu (no, kolikrát to ještě za ty tři roky změní ~;) ).

Dobrý je, že nemusím už do žádné školy :) . V práci toho mám docela dost, protože jsem po dokončení školy "povýšila". Ale jsem ráda, že těch pět let dojíždění, učení a nervů stálo za to.
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
18.9.2016 22:38:50
haha Bobino Moniko "lepší" .... :-)) mylsím, že stejný .... ne-li kapku horší :-)))))

U nás vše v plném proudu ..... Jířa sax+komořina+seminář(místo nauky 1x za 2 týdny)+dechovka ve Vimperku ......doufám, že na škole bude pokračovat basket, aby měl alespoň nějaký sport ......plus ryby, ryby, ryby, ryby, ryby .... investuje do toho i dost svých peněz, soustředění s muškařema, atd atd ..... jsem ráda, že má svý zájmy, ale na školu vcelku dlabe .. no zatím to jde :-)

Majda harmonika ... minulý šk. rok vv květnu měla krizi a skoro to vypadalo, že to položí, ale uvidíme .... pak má zumbu a musela skončit se sborem .... měla by se hejbat víc, to uznávám, tak se jí snažím tahat na rychlý procházky se psem a tak ..ještě ve škole anglina

Vojta flétna, sportovky, a hlavně lítačka po vsi :-))))

a já po náročných prázninách bez hlídání .... je to náročný v práci, jsme americká firma a máme konec finačního roku v září, od října jedeme rok už 2017 ... takže makáme makáme makáme ..... jezdím domu docela pozdě ...no a znáte to přijedu a začíná odpolední směna :-))

ale nefňákám dnes sem si koupila rifle ...dlouhý !!!! :-)))) lee cooper :-))) značka mých prvních značkových kalhot v mládí :-)))))))))))) a taky jsme si po 18 letech koupila pračku takže tak .....

holky mějte se ahooooooooj
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
18.9.2016 20:45:00
Ahoj všem!!!
U nás se jede na plné obrátky, Klárka pokračuje v divadle, v klavíru i v Beach volejbalu, jen angličtina začíná až v říjnu, Kuba má volejbal ale na gymplu už 3x do půl 5 a to je teda nářez. Anglinu začíná až v říjnu.

Jinak mám pocit, že děti jsou stále na prázdninách, protože škola je nechává zcela chladnými a mé poznámky vůbec neberou na zřetel... čekám každou chvíli nějakou jobovku, hlavně u Kuby, není zvyklý se vůbec učit a na gymplu mu to rozhodně stačit nebude... no uvidíme ~a~

Já nevím, kam dřív skočit, dodělali jsme konečně přestavbu kuchyně,chodby a obýváku - po 18 letech jsme si to ten byt i já zasloužili~j~ a teď se chci vrhnout pomalu na pokojíček hlavně u KLárky. Skříň se jí už rozpadá a psací stůl, který podědila po neteři, je už také teda u konce s životností.
Do toho se nám to hrozně rozjelo v práci, že už musím práci odmítat a trochu nestíhám... no lepší než kdybych neměla do čeho píchnout, ale někdy je to na palici...~o~

Doufám, že u vás je to lepší.....
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
18.9.2016 16:11:44
U nás už začly některé kroužky.. Dominika tenis, oba klavír a Skaut. Ode mne mají nakázáno povinně každý nějaký sport, a vzhledem k tomu, že Kristiána vyhodili z atletiky, tak od října začnou oba navíc jednou týdně Krav Magu. Angličtinu asi přesuneme přes Skype, neb rodilý mluvčí se nám odstěhoval do Brna. Dominika k tomu bude chodit na přípravné kurzy na gympl, s Kristiánem chci chodit na nácviky sociálního chování a k tomu navíc chce ještě kytaru, tak jsem zvědavá, jak to budeme zvládat. Ještě že si už na většinu Dominika dojede sama.

Jinak jsem byla s Kikinem na diagnostice v Národním centru pro autismus, kde naznali, že je přímo ukázkový ADHD, s možnou kombinací s vysoce funkčním Aspergerovým syndromem. Od září se mu také mění učitelka, a po zkušenosti z minulého roku (kdy Kristián s novou učitelkou vstoupil okamžitě do válečného stavu) jsem raději k ní už první týden zašla na osobní konzultaci. Ukázalo se, že je to mamina, co jsme spolu chodily na volejbal a navíc má sama dítě s ADHD, tak snad letos to bude lepší a dvojka z chování nás nečeká.
BERBER+A+L+V 7963
18.9.2016 10:38:38
Netím skoro denně, ale spíš z mobilu, když sebou někde "fláknu" (gauč, postel), prolítnu nejnutnější, juknu na FB, na mail. Ale k PC se dostat je celkem náročné. Jsem u něj celý den v práci, tak se doma ani nehrnu. Jenže z mobilu je to spíš zábava, ale když chci udělat nějakou "práci" (rozuměj, právě třeba tabulku rodinné logistiky, nebo rodinné účetnictví) tak se k němu dokopat musím. Takže dneska možná dojde i na tabulku 3 děti krát 5 dní...

Kroužky:
Anička má letos jenom hudebku, což mne trochu štve, ale na druhou stranu asi toho učení bude čím dál víc, tak zas bude mít prostor pro to.
Lenča má hudebku, a jeden kroužek s bývalou třídní učitelkou. Možná výhledově ještě jeden jinej, nevím, na jednu stranu to nechci přehnat, na druhou stranu, čím míň bude doma, tím míň tu bude třecích ploch s Ančí! (Ty dvě se nesnesou čím dál víc!)
Verunka (1.třída), zatím bez kroužku, ale zvažuju logopedii při ZŠ, sice chodíme k Dr., ale takhle by měla o "práci" na víc... potřebujem dotáhnout sykavky, je to hlavně o cviku...

Verunka chodí do družiny, ale jen na chvilku, než skončí jedna ze sester, která jí vyzvedává a jdou spolu domů. Samotnou jí zatím pouštět nechci. A zase, aby v družině tvrdla do 3 nebo do půl5 (?) je podle mne zbytečné...
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 44179  [Dalších 43939 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.