| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
17.6.2016 23:17:48
no Jířa chodí s letákama, takže moc dobře ví, co to je vydělat stovku .... já ho už asi měsíc ukecávám, ať si koupí novej mobil ...... njn ...... ale nic se nemá přehánět .....
|
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
17.6.2016 11:32:37
No, mně Michalo zase přijde vtipný, jak tě Jířa buzeruje !!!! Spořivost u puberťáka je překvapivá
|
|
|
16.6.2016 22:50:53
jinak puberta u Jíři - drzej .... ale hlavně mi dává přednášky, že utrácím ... to mi přijde vtipný ...dnes mi vyčetl, že sem koupila psovi kartáček a pastu
)))))))))))a děsně ho drtí, že se tomu směju ..... doufám, že ho to přejde a nebude jednou buzerovat vlastní ženu ))).... a pak se mnou vede diskuse, co všechno děláme jako zastupitelé ve vsi špatně ))) jo a jak vychovávám psa a Vojtu ... oba dva rozmazluju ))))))))))))vysvědčení - majda asi samé ... ale anglinu měl ahodně na hraně ... jinak mi přijde, že se děsně hrabe s úkolama a s přípravou do školy ..... a taky měla super krizi, že nebude hrát na harmoniku :-/ .... vojta samé ... učí se dobře, ale škola ho prej nebaví ..... jinak je to miláček .....a Jířa měl v pololetí 7x dvojku ..ů hdoně dvojek měl 1-2 .... a o jednu dvojku mu uteklo vyznamenání .... teď to vypadá na 5x dvojku a tudíž by měl mít vyznamenání ... na to jak na školu dlabe slušnej výsledek )) .... on jde raději ven dělat bunkry ..... no jo no .... |
|
|
16.6.2016 22:45:32
Jarko, tak si mě na konci dne rozesmála !!!!
Jedna táborem, že pro Káju nikdo nepojede a pak tím, že pes je prášek na nervy, což souhlasím ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))přepokládám, že manžel už práci má !! já si dnes udělala podvečer+večer pro sebe .... kosmetika a pak kávička s kámoškama ... sice zbytek rodiny se mnou nemluví, ale co ono je to přejde ))))))))))))))))Majda byla včer ana kardio kontrole a má 162 cm !!!! uf .....Jířa má podle mě tak 166 cm .... jinak kontrola ok .... |
|
|
16.6.2016 9:41:30
pennyboardy u nás taky letí, Kája ho zatím nechce .... i jsem jí ho nabízela
Dádě držím palce ať se situace u nich zlepší ! psycholog v září - taky dost dlouho :( ale aspoň něco Bóbo - švagrová - to je smutný :( kolik jí bylo ? předpokládám, že max. do 50ti let ..... Užijte si léto !! |
|
|
16.6.2016 9:14:26
Ahoj, tak se taky hlásím, občas čtu, ale nepíšu :(
To nám to letí, nedávno jsme řešili plíny a teď podprdy a asi brzy menses a za chvíli antikoncepci u slečen a naše přechody Puberta je u nás v plném proudu, držkatá, pupínkatá a nejchytřejší ze všech !! Aspoň, že s oblečením nemáme problém, stačí nám běžná konfekce. Teda problém máme - s výběrem modelů a diskuzí, zda se to hodí či nehodí do školy. Škola - no bere to hákem, samé jedničky nebudou, asi 1 - 2 dvojky. Sama si vybrala tábor skoro na 3 týdny do Bulharska, tak má smůlu pokud se jí tam nebude líbit, nikdo pro ní nepojede ![]() Se školou byly na turistickém zájezdu v Krkonoších, chodili týden po horách, prý to bylo "boží". Pořád máme ve třídě děti, které nejeli kvůli stýskání ... Kája si užije moře na táboře, jinam k moři už nejedeme, neb manžel byl od listopadu do teď bez práce, takže u nás doma ponorka, lezl mi šíleně na nervy, tím, jak se doma plácal a stejně nic neudělal, jako, že by třeba pomohl s domácími pracemi a tak... ani na vyzvání :( Ještě, že máme toho psa ! Nejlepší prášek na nervy :) Měli jsme sraz po 30ti letech od maturity, tak nejsem jediná, kdo měl dítě v pozdějším věku, 2 spolužačky mají mladší děti než já, jeden teď čeká dvojčata s první manželkou !, mají už děti velké a teď budou mít mimi, manželce je 42. Vnoučata máme ve třídě zatím jen dvě. Přišli i profesoři, tenkrát to nebyli žádní mladíci, teď jim je mezi 70 - 80ti, jeden ještě učí :) |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
14.6.2016 22:03:27
dík za nápad, pennyboard máme už dlouho (a podle mne úplně stačí...). Kubovi gratulace k přijetí na SŠ!
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
14.6.2016 20:42:21
.. díky za TIP. Do Pepča nechodím, ale tuším, že tu máme dvě.. Tak zkusím juknout..
Dneska mi Andulčiný kamarádky maminka donesla nějaký věci "ze svý skříně", a Aničce je to malééé :-( ![]() |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
14.6.2016 18:52:01
jinak u nás letí pennyboardy, mají je snad všechny děti od Klárky ve třídě. Jezdí na nich do školy, kroužky atd. Jsou menší, lehčí, skladnější, tak mrkni....
|
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
14.6.2016 18:50:31
Ahoj holky, zdravím po delší době, ale měli jsme blázinec. Předělávali jsme téměř celý byt - záchod, podhledy, podlahy, kuchyň, obývák - no hrůza děs, ale je už skoro hotovo, tak super!!!!
Kuba dělal přijímačky na oba místní gymply, dostal se na oba, tak jen vybíral, kam půjde podle přijatých kamarádu, takže od září mám doma středoškoláka, ale jsem hrozně ráda, že se podařilo a je zase na chvíli klídek ![]() Jinak nám ještě umřela švagrová ve Vrchlabí, bylo to hrozně rychlé, nečekané, ale o tom že má rakovinu ve stádiu, ve kterém se nedá již nic dělat, jsme se dověděli až týden před smrtí. Vykašlala se na všechny vyšetření a dala na "léčitele"... no nebudu to komentovat, ale byla jsem z toho dost dlouho špatná ![]() Jinak Berber, jestli máte v Liberci PEPCO, dojdi tam, mají tam přesně ty "podprdy" co popisuješ a stojí 89Kč, já tam kupuji Klárce všechno prádlo, ale ona už teda prsa má, tak kupujeme v dětském klasické podprsenky, ale mají i pro dospělé ty lambady, dnes jsem na ně koukala ![]() Jinak postupovky má Klárka také za sebou, také za 2, ale také jí to moc nebaví a cvičit se jí nechce... no, ale snažím se vytrvat. Jinak pokračuje v divadlu, dokonce dostala placenou roli v místní Filharmonii, tak z toho je dost nadšená ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.