| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
13.6.2016 22:42:29
taky napíšu
![]() u nás postupovky v zušce ...Jířa překvapivě za jedna ( je na něm hodně znát, že tento školní rok hraje v dechovce )... Vojta taky (ten měl super nefalšovanou radost).... Majda očekáváně za dvě (hraje málo a ještě měla těžký věci) a ta to tedy obulela, až běda uf ..... ve středu jdu s Majdou na kardio kontrolu, a přiznávám, že pokaždý si odechnu, že je vše ok .. letos to bylo 5 let od operace ............... dnes kontrola s Jířou .... chodíme na ORL ... v zimě se mu udělal kamínek ve sliný kanálku .... MUDra to za 20 let praxe u dítěte neviděla ... tak veliký :-/ ..... jde ještě na nějaký vyšetření .... v zimě mu to vyndala ...... hm .... kdyby to zlobilo vyndavají celou slinou uzlinu .... v Ostravě ... to mě dnes pobavilo ) ... ae věřím, že to bude ok .... včera jsme jeli kolem hustý bouračky, ještě dnes je mi z toho divno no a jinak to letí letí letí ![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
13.6.2016 22:07:25
konečně trochu klidu
Aby toho nebylo málo, koleno je už celkem OK (pokud není změna počasí, to pak bolí), ale pro změnu mám pásový opar. Jak to bolí nemusím asi říkat, kdo to zažil tak ví. Teď se jen modlím, aby to nechytil Vojta, protože od včerejška je takový chřipkový a bolí ho záda. Já také minulý týden myslela, že mi ofouklo rameno, tak jsem se balila do šátku a ono ne. Jinak máme celkem blázinec. Měsíc jsem zoufale obvolávala psychologie, každý mě vyslechl, řekl mi že situace je vážná a odkázal na jiného, že nemá termíny. Po měsíci, kdy jsem se v dětském krizovém centru dozvěděla, že přednost mají sexuálně zneužívané děti a teď je jim momentálně mnoho, tak ostatní musí počkat, jsem už vybouchla, jestli mám teda čekat, až skočí z okna a pak se to bude řešit. Tak jen pokrčili rameny. Nakonec nás vzala psycholožka ke které chodí Bobina a možná i Romča. Byla moc milá a od září tam budeme docházet. Dokonce mi dnes volala, že nám domluvila na Karláku vyšetření pro Vojtu ohledně revma a tloušťky. Berdo, vztahy v práci. U nás to je to jednoduché. Vejdu na prodejnu, pozdravím kolegyni a kolegu, sednu vedle do své kanceláře a to je celý Alex Jsem fakt ráda, že můžu chodit jen na pár hodin. Teď dělám z domova, tak mám klid. Ale věřím, že v sezoně se to nějak ustálí. Na tu moji kolegyni je toho asi moc, tak jsem napsala říďovi mail a snad se to nějak bude řešit.Majdulko, miniseqway máme, Vojta ho využívá na 150%. Je jich hodně druhů. My si ho vybrali na netu, který se nám líbil a pak ho objednali "kolonožka 4U" (v té době byl tady nejlevnější) a jeli si pro něj na Prosek. Paní nám ještě radila, abychom vzali nejmenší kola, protože i ten nejlehčí váží 12kg a Vojta při svých 57kg se s ním pěkně nadře. Ty ostatní váží mnohem víc. A stopro doporučuji obal, jinak se to nosí dost špatně. Dyžtak písni do mailu, kdybys chtěla nějaké další info. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
13.6.2016 21:00:12
jj, myslela jsem HMka
![]() ![]() ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
12.6.2016 19:12:16
Hmm.. kouknu do DMka, ale podle těch odkazů to vypadá na dívčí oblečení, do kterého se Anička FAKT NEVEJDE!
|
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
12.6.2016 18:28:13
Berber, my kupujem v H&M
http://www2.hm.com/cs_cz/deti/vybrat-podle-produktu/divky-velikost-8-14/spodni-pradlo.html Nebo i ve sportovnim http://www2.hm.com/cs_cz/deti/vybrat-podle-produktu/divky-velikost-8-14/sportovni-obleceni.html?product-type=kids_girl14y_sportswear&sort=stock&offset=0&page-size=60 A plavky se take prodavaji ruzne sportovni http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0337124002.html Anicka uz nosi asi dva roky, oproti mne je opravdu vyspela Ale normalni podprdu bych ji take zatim nedavala. Koukala jsem sice, ze na webu ty vetsi velikosti moc nemaji, ale v obchode by snad byt mohly. Jinak ty sportovni podprsenky na celodenni noseni moc nejsou, jsou takove pevne a asi by se clovek i potil. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
12.6.2016 9:11:11
U vietnamců jsem koukala, ale to co chci nenašla, v decathlonu nevybrala. Anička v podstatě prsa ještě nemá, ale už loni nebo kdy přestala nosit tílka a chce právě ty "lambady" - nebo jak to nazvat. Jenže jak jsem psala, z těch co měla (super kauf v Lidlu prostě totálně vyrostla),
potřebovala by dámský obvod, cm nevím, ale prostě velkou, a zároveň bez "prošití", bez vycpávek... ostatně podobný problém máme s plavkami. A "trojúhelníčkový" (momentální nabídka v decathlonu) si nemůže dovolit, už i proto, že ve vodě řádí, to by z ní slezlo.. Ale nepokrytě přiznávám, že já jsem nákupní "lempl", nebaví mne to a lítání po obchodech z duše nesnáším... a taky koukám na korunu, že? |
|
|
11.6.2016 12:19:45
http://www.decathlon.cz/516-podprsenky
|
|
|
11.6.2016 12:18:33
Berber - podprdy - si mě i rozesmála ... no nevím ... Jířa podprdy nenosí, já jo ale ne placatý
..... ale šla bych kouknout nějak do sportu - decathlon a nebo klidně i k vietnamcům ..... u nás na jihu jsou takový krámy, co maj sice vietnamci, ale prodávaj tam češky ..... a maj docela ok hadry typu ponožky, pyžama, spoďáry ... tak určo i lambady ..... možná bch i něco hledala v C&Ačku |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
11.6.2016 10:56:22
oprava - podprdy
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
11.6.2016 10:55:49
Jo, a potřebuju radu. Kde sehnat podprsenku obvodem víceméně L (42-44?), ale aby byla "placatá", prostě bez výstuže.. spíš jako by ty lambady, něco v tom stylu.
Anička tahá jakési z Lidlu, co byly pro 12tiletý holky, ale je jí to fakt těsný. Koukám po krámech a všude maj jen "prsatý" podrdy.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.