| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 44179  [Dalších 43859 >>]
BERBER+A+L+V 7963
11.6.2016 10:52:34
Ha, tak koukám, že v červnu jsem tu ještě nebyla. Takže v rámci "pravidel" se radši zjevuju.
Já teda nakukuju, ale s tím psaním je to horší...

Berdi, super, že autí se sehnalo.

U nás?
Já nevím. V podstatě dobrý. Zdravý, a to je hlavní, no ne??

Anička - konec šesté třídy, není premiant, ale patří k těm lepším, to potěší. Uvidíme jak "výzo", v pololetí se prý hodně přivíraly oči. Ale snaží se v rámci možností, tak snad to nebude až taková tragedie. Trojkám se snad vyhnem :-)
Mimochodem, zkoušely jste nahlídnout do svých starých vysvědčení?? Já jo - hlavně neukazovat dětem :-))

Lenča - konec třetí třídy, těžká pohoda, super učitelka. Tu od září neznám, ale snad dobrý, co jsem se tak doslechla...

Verča - ještě školkuje, ale už je to takový "divný". Já to říkala už loni, že únor/březen by byla pro školu akorát. Njn, ale chodí se holt v září. Ale to dáme. Má tam super kámošku. Její mamka dělá krátký dlouhý týden, a když není v práci, bere si teď často obě holky poO, aby se užily ~s~
.. a od září zdědí skvělou pančelku po Leničce (a Aničce), takže se těšíme..~R^
MajdulkaF 11941
9.6.2016 9:28:53
Ahoj holky, všechny Vás moooc zdravím! Jsem úplně v šoku, jak ten školní rok rychle utekl a z našich šesťáků budou po prázdninách sedmáci...

U nás celkem nic nového, jsme zdraví (ťukám na dřevo), jen Radim má trochu potíže s achilovkama (objevilo se to, jak začal hrát závodně basket a má větší zátěž). Dokonce mu navrhují operaci, ale do toho se nám upřímně moc nechce, spíš bych to radši řešila neinvazivně. No, půjdu se ještě jednou poradit s ortopedem.

Vám holky, Dádo, Berdo, ať už je brzy líp! Prima Berdo, žes sehnala to auto!

Dádo, Vojty je mi strašně líto, že to všechno tak strašně prožívá. Doufám, že situaci vyřešíte ke spokojenosti všech!

Já se mám v práci dobře, už máme po státnicích, teď začínají přijímačky, ještě do toho chodí na první pokus neúspěšní studenti, ale moc jich není. Kluci ve škole O.K., čekáme pěkné známky. Teď se chystají na výlet do IQparku v Liberci - byli jsme společně v IQlandii, tak jsme zvědavá, co pak řeknou, až oba parky srovnají.

Na léto se strašně těším, mám v plánu číst a číst a číst (tolik pěkných knížek vytipovaných, že budu mít oba dva měsíce co dělat ~t~ Jinak kluci nečtou vůbec, což mne absolutně drtí!!! ~o~

DOTAZ asi na Dádu, jestli si dobře pamatuju: nepsalas náhodou, že jste chtěli Vojtovi koupit, či dokonce koupili minisegway (hoverboard)? Náš Radim s tím přišel, ale já s tím nemám žádné zkušenosti. Doporučilas by? Kde jste kupovali? Moc díky za tipy!
Berda-Berda 12477
7.6.2016 20:18:16
Tak uz jsem sehnala ~b~
Berda-Berda 12477
5.6.2016 22:19:37
Neznate prosim nekoho kdo vlastni automat a byl by ochoten si ho se mnou vymenit za me Suzuki FX4 do konce cervna? Bohuzel to auto co jsem mela pujcene od kamaradky museli kvuli financni tisni prodat a ja jsem ted namydlena. Vim, ze je to nadstandardni zadost, ale treba se nekdo najde. Diky!!!!
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
31.5.2016 22:36:23
Kájo, dobrou rekonvalescenci :-)

Majda ...ona je aktivní bohužel hlavně ve škole ...doma nikoli :-)
jj se psem je to restart hlavy :-)))

přehrávky má Vojta 13/6 od 13 hodin .... tak snad se mi podaří uetéc z práce brzy ... ale .. uf

a už to začíná přehrávk výlety, řízky, akce ..... a vrchol vysvědčení :-)

joo všem kdo nejsou na FB ...Marietka se bude vdávat :-)
Berda-Berda 12477
30.5.2016 9:56:52
Tak to mame Misa, Katy, Berber, Dada, velka pochvala, dokonce dva az tri prispevky..... Vy ostatni mate neomluvenou absenci ~y~

Ja jsem od patku doma, pohovka, led a ruzove kamaradky to jisti. Otekle to nastesti moc nemam, mam nejak cvicit, ale zatim se mi to zda jako uplny blaznovstvi a noha uz zas viditelne hubne....Stve me, ze je venku tak hezky a ja tu trcim. Navic tady nemuzu vubec nic delat, jen buzerovat z pohovky ~t~ Nastesti rodina a kamaradi pomahaji, tak jsme zvladli i narocny vikend s organizaci gymnastickych zavodu a Aniccinyma zkouskama z AJ v jeden den.
Na druhou stranu si uzivam klidek, strasne dlouho jsem nebyla sama doma, Martinek je do nedele u babicky.

Martinek uz chodi normalne, Anicka ma vyndane draty i stehy. Nemate nekdo zkusenost s nejakou plastikou tech jizev, pripadne s laserem?

Kacka ma dnes postupovky z klaviru, vcera tady z toho silela (puberta uz zasahuje ~o~) protoze konec etudy moc neumi, poprosila jsem kamaradku, co umi na klavir a byla prekvapena, ze jeji stejne stara holcicka u daleko prisnejsi ucitelky ma o hodne kratsi a lehci etudu a stupnice hraje jen pres dve a ne tri oktavy... Tak si rikam, jestli to ta nase trochu neprehani.... Navic termin zkousek 13:30!!!! Takze jde Kacka o hodinu driv ze skoly a Honza ji tam musi odvezt, zda se vam to normalni????

Miso, koukam, ze jedes jak drat, ale ty by ses jinak nudila ~3~ Hele a po kom je ta Majda tak aktivni, prosim te ~;) Zavidim ty prochazky se psem ~;((

Dado, bez pratel v praci si to nedovedu predstavit, asi jsem uz moc zhyckana, a nedalo by se s temi ostatnimi spratelit? Ja jsem v laborce treba rada sama, kdyz se nekdy zadari, ale vim, ze kdyz vylezu, jsou vsude okolo kolegove, s kteryma se da bavit, o cokoliv pozadat....
Co Bob, jak se dari v nove praci?
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
27.5.2016 23:19:42
AHOJTE ŽENY .... čtu, ale nepíšu, tak napíšu :-) .... typický jihočech "napíšu" "nepíšu" :-)

asi nemá cenu popisovat můj týden :-) práce na celý úvazek (možná by mohli uzákonit, že ženy od 3 a více děti můžou hodit do práce jen na 6 hodin:-), tři školáci(Vojta je moc šikovnej, ale každýmu říká, že ho to tam nebaví, Majda je děsně aktivní až mi s tím jde někdy na nervy :-) a Jířa to má občas slušně na háku, ale pořád to jde, hodně ho chytlo muškaření a stále jde sax), manžel (někdy má pocit, ž se mu málo věnuji, uf), dům(někdy je tady slunej bordel, ale někdy zas uklizeno), zahrada(katastrofa, ale já to doženu ... a v týdnu byly kroupy, tak ještě že ještě nemám truhlíky:-) ....a další moje aktivity pes(ož je super každej den se dostanu do lesa, vyčistit si hlavu), zastupitelsto(jedu 10.rok ... ještě 2 roky akončím), atd atd

v létě se chystáme na týden k moři do Chorvatska a mám tak nějak rozplánované
prázdniny .....

Dádo chápu, že Ti chybí Bobina ... já mám v práci super kolegyni a i další jsou ok ...i mladí kolegové :-))) .... ikdyž to někdy stojí za prd, a jedem jak šrouby, ale užijeme si i hodně legraci :-) ..... pro mě jsou vztahy na prvním místě ..... kdyby mě nikdo v práci drtil tak myslím, že by to žáný finance nevyrovnali ....

Holky zdraví ............ no lepší už to asi nebude :-))))))tělo začíná bejt opotřebovaný :-)))))))))))))))))

šikana .... teď jsem to jako předsedkyně školský rady naší základy řešila s ředitelem ... obecně ..... je to fakt drsný, jak umí být na sebe děti zlý .... já to naštěstí nijak ~3~neřeším ...... ale taky občas Majda řekne, že jí nějaká holka řekne, že má divný kalhoty a tak .... a na Jířovi občas vidím, že jak má jiný koníčy než fotbal, že není v kolektivu za hvězdu ..... hmmmm ......snažím se vysvětlovat .....ale chápu, že to je fakt někdy těžký ...... ikdyž asi pořád tím, že jsme na vsi a děti choděj do malý školy, tak to tak nějak jde .....

mějte se držte se pište ~R^
Berda-Berda 12477
27.5.2016 7:04:18
Dado, z kolene si to nech vytahnout, nic to neni a hodne se Ti ulevi ~;((

Vojty je mi lito, jeste ze uz se blizi prazdniny. Je to smutny, ze nekoho sikanuji takovymto zpusobem protoze je silny ~q~ Zda se mi, ze v te skole maji pekny binec, to si toho zadny ucitel nevsima? Uz vite, co je pricinou jeho tloustky? Nepomohl by obezitolog? Nevim jestli by pomohlo prejit na jinou skolu... Kamaradky syn celi necemu podobnemu, je tedy ve 2.tr. asperger, talentovane dite, po neshodach presel na jinou skolu, tam ho deti sikanuji tak, ze navadi autisticke dite, aby ho otravovalo a kdyz se branil, tak ho narkli ze sikany toho autistickeho ditete... Tak myslim, ze by stalo za to zabojovat na te jeho skole, at si tam udelaji poradek.

Ja uz striham metr, Honza si pro me za 2h prijede. Bez leku na bolest to teda nejde, ale lepsi se to.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
26.5.2016 23:10:14
Berdo, držím palce. Já mám za sebou rehabilitace, ultrazvuky, magnety. První dny to fakt byla síla, tekly mi slzy bolestí, ale už je to celkem OK. Pořád ještě nohu nepropnu ani neskrčím, ale je tam velký posun (také několikrát denně cvičím). Dnes jsem poprvé dala i kolo, na nohu zátěž OK, na záda je to zatím průser. Koleno ještě nateklé, ale odmítám punkci, jsem srab - dokud to nebolí, pak uvidím

Holky, nemáte někdo kontakt na dětského psychologa?
Vojta je teď týden u rodičů. Jeho třída je na škole v přírodě. On se dozvěděl ve středu, že bude v 9tř., říkám manželovi, do pátku bude mít opary, začne se počůrávat.... Můj "TVRDOŠ" tvrdil, že jsem totálně mimo, pořád ho jen omlouvám.... Ve čtvrtek ráno se Vojta probudil, pusu plnou oparů, pořád dokola mluvil o tom, že nechce do 9tř., když jsem mu řekla, že zavolám do školy, ať ho dají do 7tř. (jiná možnost nebyla), tak prý to raději vydrží v devítce. Z neděle na pondělí spal mezi námi a celou noc blouznil, křičel... ráno nám řekl, že se mu zdálo o deváté třídě.
Do školy jsem ho poslala, ale každou přestávku chodila sms, že už to nevydrží. Když se ho zeptám proč, tak jeho odpověď na cokoliv je "TO NEŘEŠ" já to neřešila dala jsem ho k našim. Já mám klid, on má klid, ale není to řešení.

Strašně mi chybí, že už nemám v práci Bobinu. Nemám si s kým popovídat. Nevím co dělat. Vojta je puberťák, je drzí (proti Domče a Lukynovi fakt nejhorší co jsem zažila, ale my mu nechali ty široké mantinely), ale jako matce je mi líto, že mu všichni nadávají a smějí se mu, když budu upřímná. momentálně jsem ve stavu, kdy bych já potřebovala asi nějaké vyšetření, protože už nevím jak dál.... příští týden se máme dostavit do školy, Vojta šikanuje slabší .. schovává jim penál, vezme jim výkres a odnese na jinou lavici, chodí po třídě. Podle mě je to jen odezva, starší šikanují jeho a on si to vybíjí na slabších.
Omlouvám se, ale nemám se kde vykecat
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
24.5.2016 22:01:23
Berdo, držím palce! ~R^~R^~R^~R^ S tou Aničkou je to skvělá zpráva. ~;((

Ten s tím vlekem na té fotce byl debil, co neodbočoval, ale rozhodl se z pravého pruhu na křížovatce otočit. ~q~ A manžu takhle skřípnul. Nic se mu nestalo, ale celá pravá část auta na odpis. Ještě, že to bylo služební.

Dádo, co to zdraví u tebe.. je to lepší?

Co se týče zlobení, tak Kristiánovi hrozí dvojka z chování, neb má už ředitelskou důtku. Ale poslední dobou seká dobrotu, a pořád chodíme do toho střediska výchovné péče, a myslim, že to pomáhá. I nám s manžou. Třeba vidět věci, co nevidíme, nebo dělat/nedělat věci, co by nás nenapadly.

Dominika je tento týden na škole v přírodě, tak máme napůl veget. ~z~ Akorát teda začíná pěkně tloustnou.. holt moje geny.. ~n~

A konečně jsem dokončila zásadní stavební úpravy na zahradě, tak už jen drobnosti a budu mít zas na nějakou dobu s budováním pokoj. ~b~
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 44179  [Dalších 43859 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.