| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 44179  [Dalších 43849 >>]
Berda-Berda 12477
24.5.2016 17:15:15
Tak zitra jdu pod kudlu, myslete na mne ~3~ V patek uz bych mela byt doma.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
14.5.2016 23:18:51
tak jsem napsala příspěvek a celý ho vymazala ---- ~:(~:(~:(

Katy, ještě že jsou to jen plechy, ale i tak to naštve a zkazí celý den.

Berdo, přeji, ať je u vás už konečně líp. Před pár lety jsem tu byla jediná, co jsem řešila nějaké problémy kolem všech mých dětí, teď už je to relativně pohoda, i když to s Vojtou není nejlepší. Ve svých skoro 50ti letech mám pocit, že už bych to nedala.
NOha - denně jsem na rehabilitacích, cvičení, ultrazvuk, magnety - bolí to (hodně), ale vidím pokrok, tak snad to bude do konce měsíce OK.
Na kole mi dovolili max 3km po rovině. Což v Hostivaři dost dobře není možné, tak chodím denně alespoň pár km, ale stále ulevuji noze a proto se mi zas rozjela bederka. Ještě zkusím týden chodit do práce a pokud se to nezmění, asi budu muset na neschopenku.

Jinak musím říct, že mi hodně v práci chybí Bobina. Sice ve vedlejším kanclu sedí kolegyně a kolega, ale ráno jim řeknu ahoj, sednu do své kanceláře a kromě toho, že kolem nich jdu na WC a uvařit si čaj si ani nic neřekneme a mně to občas chybí. Třeba teď nám volali ze školy, Vojta je drzej, strašně zlobí... a já to ani nemám komu říct. Navíc jsou tam nějaké další problémy, tak uvažuji, jestli dát výpověď ke konci května. Měla bych pak srpen pro sebe a Vojtu, pak ty pěkné podzimní dny nějak přežiju, v prosinci uvažujeme letět na Zéland a pak bych začala hledat něco dalšího. Manžel mě zas odrazuje, že třeba už nikdy takovou práci neseženu. Má pravdu. Nikdo se neptá na jazyk, na věk. Mám svoji práci hotovou a nemusím tam sedět 8,5hod jako jiní. A jinde to může být i horší než tady, tak nevím......
Berda-Berda 12477
14.5.2016 7:55:32
~o~ Dali odbocoval a ten vlek taky a nabral ho? Hlavne, ze se mu nic nestalo~;((

Ja jsem se patku 13. zamerne vyhla a sla jsem s Anickou na kontrolu s rukou o den driv a vyplatilo se ~z~ Ma to konecne srostle a pristi tyden ji vyndavaji draty :-) Hrozila ji reoperace a vkladani stepu, Honza mi to rekl omylem pred tydnem a od te doby jsem moc dobre nespala, posledni noc skoro vubec...

S Martinkem jdu pristi tyden na kontrolu,od vcera uz muze slapat na nohu plnou vahou, tak uz jsem mu dovolila bez berli, vlastne nevim jak to ta doktorka myslela, ze uz muze plnou vahou a k tomu berle????? Co by s nima jako delal?

A kdyz jsem si rikala, ze se zacina vsechno obracet k lepsi, tak dnes v 6h rano telefon od tchyne, ze tchan volal z chaty, ze ma asi mrtvici, tak jsme volali sanitku a Honza tam vyjel. Doufam, ze to bude dobre ~6~

Ja mam do operace tyden a kousek, tak uzivam svobody, jen se mi ten posledni tyden nejak zahustuje, Anicka vyndavani dratu od Po do Ct v Motole, Martin kontrola, kontrola na ortodoncii, ja predoperacni, navsteva soc. pracovnice...a ted do toho ten tchan... Doufala jsem, ze nam dost pomuzou az nebudu moct a ted tohle~a~

Jo a zacinaji mi sedivet vlasy, budu se muset casem zamyslet jak to obarvit a zrejme zkratit, protoze barvit tu dlouhou hrivu by bylo asi narocne...~5~

Dado, to musela byt takova nadhera ~g~ Jsi lvice udatna, ze jsi to nevzdala. Co koleno???? Ja mam rozhejbano, jeste do pristi stredy....

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
2.5.2016 22:58:23
Hlásím návrat, bylo to úžasné, nádherné, super, ale mega náročné. Během týdne jsme stihli od Teheránu až k Perskému zálivu, vše busem, od čtvrtka už jsem neviděla postel až včera a pořád to nějak nemohu dohonit. Jinak Irán je krásná země, úžasní, milí, vstřícní lidé. Ještě je tam relativně levně, ale před 3lety, kdy tam byl sestřenice tatínek a spali jsme ve stejných hotelech, bylo cca o 60% levněji. Už se naučili, že tam létá víc lidí, tak zdražují. Ale nemělo to chybu. Jediné na co bych si asi nezvykla jsou záchody a ten šátek kolem hlavy. V poušti při 40st. mi tekl pot od hlavy až do ponožek. Ale už je i tam volněji. Některé ženy nosí šátky jen ležérně pohozené na drdolu, žádné čádory. Dokonce mi prošly i krátké rukávy a lehce prosvítající podprda :) :)

Vojta s tatínkem to tu zvládli v pohodě, dokonce i Domča přišla uvařit.

ad oblečení, holky závidím, že můžete alespoň koupit legíny. U nás je to velké trauma sehnat kalhoty na výšku 140 velikost 176cm. Nakupuji u Vietnamců dámské tepláky a mamka stříhá a přešívá. A také jsem vděčná Bobině, že si protřídili s Petrem šatník a Vojta teď nosí nejrůznější kalhoty a tepláky po Bobině a trika po Petrovi. A Ondra zas dědí trika po Vojtovi.
BERBER+A+L+V 7963
2.5.2016 9:49:44
Já jsem Verunku aktuálně neměřila, ale v necelých sedmi letech bude mít taky kolem 125cm, a 25kg... fakt nevím, ale přijde mi "normální"...

Ale je fakt, že chodíme do "školičky", což je od zápisu 1xměsíčně taková přípravka/seznamovačka, a přijde mi mezi těmi dětmi spíš větší. Ale za A je starší/odkladová, za B je to dobře, že je větší. Jsem ráda, že měla odklad. Byly i objektivní důvody, ale skutečnost, že je teď z těch starších a větších je/bude pro ní dobrým startem... ~5~~R^
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
1.5.2016 22:19:09
Berber já tě zcela chápu :-)))) Majdě kupuji v lidlu dámské rifle a spokojenost .... džergíny Majda nemusí ..... neb jí lezou, jak nejde dát do nich pásek ..............

No a aby toho nebylo málo, tak Jířa má zcela opačný problém .... jemu jsou i slimky veliký .... dnes sem ho měřila a má 162cm ....

Vojta má 125cm, v té době měla Majda i Jířa přes 130cm ....
BERBER+A+L+V 7963
1.5.2016 9:15:19
No, ani se nenadějem a budou vánoce. Při týhle rychlosti. Uff..

Bobino, nechce se mi dohledávat. Kde že to tedy nakonec děláš? Vím, že toho bylo v úvaze víc...

Boty má Ančí nakonec dvoje (ani nevím, jestli jsem to tu už nepsala). Jsem moc ráda.
A taky má kalhoty. Pro vás možná divná poznámka, ale pro nás děs/běs..
Někde od února chodila v legínách z decathlonu (střídala troje stejný), aby nechodila nahatá. Fakt jsem nemohla nic sehnat :-(

Asi před 14ti dny mne vtáhla do sekáče tady v sousedství paní prodavačka (denně jí zdravím, když jdu kolem), nakupuji tam zřídka, ale ne kvůli cenám, ty má lidové, ale nejsem ten hrabací typ...
A vybrala mi asi patery kalhoty a nějaká trička. Aničku jsem neměla s sebou, tak mi dala tašku, a druhý den jsem jí přinesla co zbylo a zaplatila co jsem si nechala. To je servis :-)))
A co hlavně, troje kalhoty (džíny) si Anička nechala.
A asi tři dny zpátky jsem jí koupila v LIDLU džegíny, co ukazujou v reklamě.
Vzala jsem na blind vel.42 a 44, a nakonec si nechala oboje :-))) (to píšu i pro představu, co mám doma za prcka)

Já vím, "divný starosti", ale já mám fakt radost...
bob, Ondra 11615
29.4.2016 21:59:12
Katy ten lasergame byl super, ale ty male myši, jak nas rezaly, hrůza ~t~

Ondra me na základě toho ukecal taky na oslavu a brala jsem je do arcadeherny. Staré automaty na hry, všichni nadšení, tak alespoň tak :)

Holky to je síla asi tak 15m vedle nas je ta diskotéka! Uaaaa
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 44179  [Dalších 43849 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.